Vreau și eu la Spring SuperBlog

Unii dintre voi știți deja că am scris pe Prefață de carte trei ani. M-am concentrat pe cărți, am scris impresii, v-am oferit recomandări. Acum am ajuns în punctul în care îmi doresc să fac ceva mai mult de atât, îmi doresc să scriu tot despre orice. Așa a luat viață www.totdespre.ro . Mi-am mutat aici activitatea de pe Prefață de carte și încerc să abordez și alte subiecte. Vreau să scriu tot despre lucrurile din jurul nostru, tot despre ce mă impresionează sau mă deranjează. Eiii… după cum se vede, am planuri mari! Rămâneți pe aproape?

superblog

Ca tot blogger-ul pasionat, vreau și eu să văd cât de creativă pot fi. Bineînțeles că cel mai bun test este SuperBlog-ul. Am tot urmărit competiția în ultimii ani și îmi tot ziceam că nu este de mine, că sigur nu aș face față. Totuși, anul acesta ceva s-a schimbat și vreau să văd dacă chiar așa este. Așadar, îmi iau inima în dinți, îmi pun armura de luptător și mă apuc de treabă!

Mă înscriu la Spring SuperBlog 2019

Da! Decizia e luată! În perioada 1 Martie – 18 Aprilie voi scrie articole în cadrul acestei competiții. Sper din suflet să mă pot mobiliza și să particip la fiecare probă lansată, indiferent de subiectul ei. Sunt atât de curioasă ce fel de probe vor fi și mai ales dacă voi reuși să fac față. Îmi doresc să scriu mai des pe blog și să abordez subiecte diverse. Sunt sigură că Spring SuperBlog mă va ajuta în această privință.

Dacă nu ai mai participat nici tu niciodată la competița SuperBlog, te invit să citești regulamentul și să afli cum participi, regulile sunt simple. Dacă dorești și tu să îți pui creativitatea la încercare, te aștept alături de noi!

Acestea fiind spuse, urați-mi succes că mare nevoie voi avea!

You may also like...

12 Responses

 1. Mult succes! Te vei descurca de minune.

 2. Dana spune:

  Mult, mult succes şi inspiraţie!!! Cu siguranţă o să iasă nişte articole de toată isprava!!! Galeria e asigurată!!!!! :*

 3. Eva Anca spune:

  Bine ai venit in lumea „dependentilor de SuperBlog”! 😀 Felicitari pentru decizie si mult succes in competitie!

 4. Candrea Laura spune:

  Ma bucur mult că ai luat decizia aceasta! Succes si multa inspirație!

 5. Mona spune:

  Mult, mult succes! De asemenea, inspirație și putere de muncă. Te voi citi cu mare drag!

 6. Felicitări și mult succes! Sunt sigură că te vei descurca minunat.

 7. Silvia spune:

  Mult succes!!!

 8. Angela Tudose spune:

  Te felicit pentru inițiativă! Va fi o experiență extraordinară, din care vei avea atât de multe de învățat! Te vor încerca stări de tot felul, important este să iei partea bună (pentru tine) din fiecare. Am participat și eu la trei ediții, n-am făcut vreo mare performanță, mi s-a confirmat că simțul creativ în cazul meu s-a pierdut pe undeva pe drum… Dar mi-a plăcut, mult! Nu spun categoric nu, cine știe ce probă mi-o face cu ochiul… Multă baftă să ai, la cât mai multe abordări de probe și bineînțeles premii! Că-n fond… acestea ne stimulează mult interesul pentru competiție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *