O simplă favoare – impresii film

Mi-am dat seama că nu voi reuși vreodată să citesc toate cărțile pe care mi le doresc. Chiar dacă aș citi non stop (lucru imposibil), tot nu aș reuși. Sunt prea multe cărți tentante pe piață și zilnic apar altele la fel de interesante. Așadar, am hotărât să mai recurg din când în când la ecranizări. O simplă favoare circulă de mult timp prin grupurile pe care eu le frecventez și m-am bucurat când am văzut că are și ecranizare.

A simple favor (O simplă favoare) a apărut în 2018 și o are în rol principal pe simpatica Anna Kendrick. Filmul este încadrat în categoriile mister, thriller, crimă, dar eu aș inventa o categorie nouă, thriller comic :). Nu știu de ce m-a amuzat filmul acesta….

a simple favor

O simplă favoare – despre deciziile proase

Stephanie era o tânără văduvă care avea grijă de copilașul ei singuă. Ea nu prea era îndrăgită de părinții copiilor de la școală. Mai exact nu avea nicio prietenă, dar își ocupa timpul liber ocupându-se de vlog-ul său. Atunci când fiul ei și un coleg își doresc să se joace împreună după ore, Stephanie o cunoaște pe Emily. Aceasta era o femeie de carieră și nu se implica niciodată în activitățile școlare. Era o femeie oarecum bizară, dar Stephanie a văzut-o ca pe o prietenă. Cele două petreceau destul de des timpul împreună și Stephanie o mai ajuta atunci când avea nevoie.

Într-una din zile, Emily i-a cerut noii ei prietene o simplă favoare. Stephanie a acceptat și i-a luat copilul de la școală. Singura problemă a fost că Emily nu s-a mai întors. Stephanie, extrem de îngrijorată, l-a contactat pe soțul prietenei sale și împreună au anunțat poliția. Ce s-a întâmplat cu cu Emily? Cum îi va influența această prietenă viața lui Stephanie?

Mai jos puteți vedea trailerul filmului:

Ați văzut filmul O simplă favoare? Dacă nu, poate va fi filmul de sâmbătă seara!

You may also like...

11 Responses

 1. Laura spune:

  Acum mă uit si eu la el! Mersi de recomandare!

 2. Eva Anca spune:

  Eu am cartea, dar evident că nu am reușit încă să o citesc. Tare rău îmi pare că nu pot citi mai mult, dar bine zici tu, și dacă am citi non-stop, tot nu ne-ar ajunge timpul pentru toate. Poate o să mă uit și eu la film. Mulțumesc pentru recomandare!

 3. Catalina Coman spune:

  Vreau si eu sa îl vad cat mai repede. 🙂

 4. Dana spune:

  M-am uitat vreo 20 de minute și nu m-a prins. Îi mai acord o șansă.

 5. Silvia spune:

  Să ne uităm!!!!

 1. 30 martie 2019

  […] Voi ați văzut Omul spectacol? Dacă nu, poate va fi filmul de sâmbătă seara! […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *