Ed Sheeran – artistul momentului?

Ed Sheeran

Sunt mare fan Ed Sheeran! Cred că am ascultat albumul Divide de 1000 de ori. E pur și simplu perfect. Îmi place vocea lui, îmi plac versurile, îmi plac și liniile melodice liniștite și deosebite. Deși ador piesa Perfect de pe albumul Divide, cel mai mult îmi place Dive. Nu știu ce are, dar e deosebită. Mult timp nu a existat zi fără să ascult albumul, nu a existat dimineață sau seară fără să ascult Dive . Din punctul meu de vedere e cea mai reușită dintre toate piesele lui. Aș îndrăzni să spun că e cea mai bună piesă auzită de mine în ultima vreme. Mai exact… de la Just give me a reason a lui Pink. Pink este una dintre artistele mele preferate.

Ed – un artist premiat

Ed Sheeran a primit o mulțime de premii, lucru perfect normal la cât e de talentat. A primit Premiul Grammy pentru cel mai bun album vocal pop, Premiul Grammy pentru melodia anului
2016 (Thinking Out Loud – o altă piesă de care am fost dependentă mult timp), premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare pop solo (Shape of You, Thinking Out Loud), MTV Europe Music Award pentru Best World Stage Performante și multe altele. Cele mai recente premii ale lui s-au datorat noii piese, pe care o interpretează împreună cu Justin Bieber. Eu l-am remarcat pe Justin Bieber datorită unei piese cântate de el și compusă de Ed Sheeran Love yourself. Fac o paranteză și vă spun că Love yourself este o piesă foarte frumoasă, care a adunat câteva premii, printre care Premiul Teen Choice pentru cea mai bună piesă de despărțire și Premiul NRJ pentru cea mai bună piesă internațională a anului.

Să ne întoarcem la noua piesă a lui Ed Sheeran și Justin Bieber, I don’t care.  Această piesă a luat locul 2 in Billboard Hot 100 si locul 1 in The Official UK Top 40 Singles Chart.

Ed Sheeran – compozitor valoros

Ed Sheeran este un compozitor valoros. A scris o mulțime de piese pentru artiști foarte buni. După cum spuneam mai sus, a compus pentru Justin Bieber, dar și pentru One Republic, Tori Kelly, Major Lazer, Taylor Swift sau Jessie Ware (Say You Love Me – o altă piesă pe care-o ador).
Vă place Ed Sheeran? Știați că și compune pentru alți artiști? Credeți că este artistul momentului?

You may also like...

11 Responses

 1. Dana spune:

  Este, intr-adevar un artist valoros! Si mie imi plac mult piesele lui, Perfect si Happier fiind preferate. Am culesc o gramada de informatii despre el din articolul tau !

 2. Și mie îmi place foarte tare. Eu nu merg de regulă cu trendul, dar acesta chiar e pe placul meu. 🙂 <3

 3. Eva Anca spune:

  Tare îmi plac piesele lui.

 4. Si mie imi place cum canta. <3

 5. Silvia spune:

  Îmi plac multe cantece!!!!

 6. Cornel spune:

  Îmi place!!!!

 1. 10 ianuarie 2020

  […] o piesă muzicală care să nu facă parte din ceea ce numim în mod comun muzică și ascultăm de obicei la radio sau prin alte părți. Adică, să nu se încadreze nici la muzică ușoară românească, nici la […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *