Primul meu colet Herbaris

Încă de când am primit coletul de la Herbaris, cu detergenți naturali, m-am și apucat de testat. Am reușit să îmi fac o părere, așadar, astăzi vă vorbesc despre ele.

Încep prin a vă spune că produsele Herbaris conțin doar materii prime vegetale sau derivate ale acestora și sunt create cu mare pricepere și grijă pentru corpul nostru.

În coletul de la Herbaris am avut următotoarele produse:

  1. Detergent natural pentru pardoseli, cu bergamotă – HerbaClean.
  2. Detergent natural rufe colorate, cu mentă – HerbaClean.
  3. Detergent natural vase, cu eucalipt – HerbaClean.
  4. Detergent natural pentru igienizarea băilor – HerbaClean.
  5. Săpun natural cu gălbenele
  6. Săruri de baie efervescente
  7. Balsam de buze Thea
detergent natural herbaris

Detergent natural pentru pardoseli, cu bergamotă – HerbaClean

Am fost foarte încântată de detergentul natural pentru pardoseli, cu bergamotă – HerbaClean. Știți de ce? Pai Albert a ajuns la vârsta la care exersează mersul cățel și, sincer, nu mai are mult până îi va reuși. În țarc nu vrea să stea, doar dacă sora lui stă cu el, iar pe pat mi-e cam frică să îl las singur, la cât e de activ. Deci locul său de joacă, va fi pe jos. Acest detergent pentru pardoseli conține doar ingrediente vegetale sau derivați ale acestora, nu conține clor sau alte astfel de substanțe. În plus, este îmbogățit cu ulei de bergamotă, care are efect antibacterian, deci îl folosesc cu încredere.

Detergent natural rufe colorate, cu mentă – HerbaClean

Detergentul natural rufe colorate, cu mentă – HerbaClean, a fost una dintre surprizele coletului. Sincer, nu mă așteptam ca un detergent natural să spele rufele atât de bine și să le mai lase și un parfum atât de plăcut. L-am folosit în mașina de spălat haine, dar am spălat și manual câteva hăinuțe de ale lui Albert. Am respectat cantitatea sugerată în instrucțiuni, iar rezultatul a fost satisfăcător.

Detergent natural vase, cu eucalipt – HerbaClean

Detergentul natural vase, cu eucalipt – HerbaClean, mi s-a părut, în primă instanță, dezamăgitor. Fiind obișnuită cu produsele din comerț, mă așteptam să facă foarte multă spumă. După ce am lăsat prejudecățile la o parte și l-am testat așa cum trebuie, mi-am dat seama că și acest detergent de la Herbaris este foarte bun. Înlătură grăsimea cu succes, într-un mod rapid și nu irită deloc mâinile, ca alte produse din comerț.

Detergent natural pentru igienizarea băilor – HerbaClean

Detergentul natural pentru igienizarea băilor – HerbaClean, mi-a întrecut cu mult așteptările. Suprafețele rămân curate și strălucitoare după folosire, iar mirosul este surpinzător de plăcut. De ce spun surprinzător? Pentru că și acest produs Herbaris, ca și celelalte, nu conține parfum sintetic.

produse naturale harbaris

Săpun natural cu gălbenele Herbaris

Săpunul natural de gălbenele, a fost vedeta coletului. Este apreciat de toată familia! Soțului meu îi aduce aminte de copilărie, prin mirosul său delicat, Maiei îi place faptul că îi lasă pielea catifelată, iar eu mă bucur de efectele ingredientelor naturale pe care le are. Săpunul natural de mușețel are efect calmant, antiinflamator, antiseptic, emolient și cicatrizant.

Săruri de baie efervescente – Herbaris

Sărurile de baie efervescente mi-au garantat o seară liniștită și relaxată. Încerc ca măcar o dată pe săptămână să las copiii pe capul soțului și eu să mă relaxez într-o cadă cu apă fierbinte, citind câteva pagini dintr-o carte bună. Într-una dintre aceste seri, am adăugat în apă și o bilă de săruri de baie, care m-a ajutat să îmi relaxez mușchii și să mă destind în totalitate.

Balsam de buze Thea – Herbaris

Balsamul de buze Thea, conține, de asemenea, ingrediente naturale. Acest balsam întreține cu succes buzele sănătoase, vindecă buzele crăpate, le hrănește, oferindu-le nutriția de care au nevoie și le protejează de factorii exteriori de care ne lovim zi de zi ( vânt, frig, soare…). Acest balsam de buze este ușor de aplicat și poate fi folosit ori de câte ori simți nevoia. Eu i-l pasez Maiei, care face ce face și vrea să își dea buzele cu ceva. Prefer să îi ofer acest balsam de buze natural, iar faptul că, la soare sau lumină, oferă buzelor și strălucire, o mulțumește și pe ea.

Acestea sunt cele șapte produse Herbaris, din ingrediente naturale, pe care eu le-am testat. Eu personal am fost foarte încântată de ele! Prețurile acestor prosuse se încadrează între 12 -36 lei, la care, de multe ori se adaugă diferite reduceri. De exemplu, dacă doriți să faceți o comandă acum, puteți profita de codul de reducere de 15%, special creat pentru cititorii mei, adrianaherb15, valabil pentru primele 10 comenzi plasate. Ce ziceți? Vă tentează să încercați aceste produse sau le-ați încercat deja?

You may also like...

20 Responses

  1. Dana spune:

    Wow, m-ai cucerit! Par minunate aceste produse si cu siguranta imi voi face o comanda. Preturile sunt ok, iar calitatea, conform prezentarii tale, indiscutabila. Nu mai zic de ingredientele naturale.

  2. Catalina Coman spune:

    Si mie mi-a placut tare mult detergentul de rufe. Bine, toate mi-au placut. 🙂

  3. anasylvi spune:

    Foarte faine par aceste produse, mai ales daca zici ca miros frumos. Eu sunt foarte pretentioasa la arome, nu imi place orice. Detergenul de pardoseala mi-a atras atentia.

  4. Silvia spune:

    Cred că sunt f bune,să le folosești cu plăcere!

  5. Cornel spune:

    Să le folosești cu plăcere!!!

  6. Ana Maria Chiperi spune:

    Foarte interesante aceste produse naturale! Mulțumesc pentru recomandare și codul de reducere! M-ai convins cu aceste produse minunate!

  7. Corina spune:

    Nu am mai auzit de aceste produse, dar par interesante. Mulțumim pentru codul de reducere!

  8. Interesante produse… dar la acestea eu nu inteleg care este ingredinetul care soate petele…

  9. Dream big little girl spune:

    Eu m-am indragostit de bombele lor de baie! Miros demential

  10. Ruxandra spune:

    Am tot auzit de acest brand. Eu prefer să rămân la Attitude

  11. Matei Marian spune:

    Interesante produse și trebuie să recunosc că m-ai inspirat să încerc câteva dintre ele! Foarte fain și articolul! Mulțumim! 😀

  12. Ana spune:

    Cred ca cel pentru padoseli este genial, mai ales pe cei mici.

  1. 7 ianuarie 2020

    […] – HerbaClean. Un produs natural care își face foarte bine treaba. După cum vă spuneam și în articol, are un miros plăcut, deși nu conține parfum sintetic, iar suprafețele rămân […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *