Invizibil de James Patterson și David Ellis

Wow! Wow! Wow! A trecut ceva timp de când am mai spus asta, după ce am terminat o carte! Dacă doriți să citiți un thriller excepțional, Invizibil de James Patterson și David Ellis, este alegerea corectă. Mi-a plăcut enorm de mult! Am avut parte de mult suspans, dramă, adrenalină, crime, răsturnări de situație, anchete, un deznodământ de necrezut și mult suspans. Știu că am mai spus că are mult suspans, dar am simțit nevoia să repet. Suspans! Suspans! Suspans!

Invizibil de James Patterson și Davin Ellis

Invizibil de James Patterson și David Ellis este un thriller cu adevărat surprinzător! Este delicios de înspăimântător și nu îți oferă ocazia să lași de bună voie cartea din mâini. Invizibil este un thriller care prezintă cele mai dureroase metode de tortură. Mai exact, ca să mă exprim asemănător cu anchetatorii din carte, omul nostru ar face să se rușineze chiar și un nazist.

Invizibil de James Patterson și David Ellis – un must read pentru iubitorii genului

Atunci când Emmy își pierde sora într-un incendiu, aceasta nu poate trece peste durere. Fiind sigură că este vorba despre un act criminal și nu despre un accident, Emmy cere autorităților să trateze cazul așa cum trebuie. Neavând niciun indiciu care să îi facă să creadă că ar fi vorba despre un act criminal, cererea lui Emmy este respinsă. Totuși, aceasta face cercetări pe cont propriu și este mai sigură ca niciodată că are de-a face cu un „geniu criminal”. Emmy lucrează pentru FBI, dar acum este suspendată. Cu toate acestea, nu se lasă. Ea știe că acest criminal există și dacă nu îl vor prinde curând, va continua să ucidă.

Emmy apelează la fostul ei logodnic, Books, iar acesta reușește să primească acceptul pentru a începe o investigație. Celor doi li se mai alătură doar doi oameni, un număr mult prea mic pentru volumul de muncă care trebuie depus. Totuși, primul pas este făcut, investigația începe. De acum rămâne doar ca Emmy să dovedească că acest criminal în serie există și nu este doar o obsesie apărută după pierderea surorii ei, un monstru invizibil. În paralel, avem acces și la jurnalul criminalului. Acest lucru a făcut cartea și mai interesantă. Curiozitatea a devenit și mai mare. Cine este acest criminal și cum reușește să rămână invizibil?

Mi-a plăcut enorm Invizibil de James Patterson și Davin Ellis. A fost exact ceea ce îmi doresc eu de la un thriller de genul acesta. Dacă am reușit să vă fac curioși, vă invit să citiți cartea. Invizibil se găsește aici, acum cu reducere de 54%.

Please follow and like us:
error

You may also like...

36 Responses

 1. Raluca Anghel spune:

  Super! Pare un thriller super interesant. Mi-ar placea sa citesc toată povestea

 2. Abisurile spune:

  Pus pe lista ! Imi place genul !

 3. anasylvi spune:

  Citesc rar thrillere, dar se retine! Se vede cat ti-a placut acesta.

 4. Dana spune:

  Wow, wow, wow! :)) O prezentare plina de entuziasm si foarte ispititoare, care ma convinge ca trebuie sa citesc aceasta carte repede de tot!!

 5. ANDREEA spune:

  O preyentare ampla, plina de entuziasm.. Felicitari

 6. Eva Anca spune:

  Super recenzie! M-ai convins sa trec si eu cartea in wishlist!

 7. Alina spune:

  O carte foarte frumoasa, multumesc pentru recomandare.

 8. Almona spune:

  Nu sunt fan thriller, dar entuziasmul tăi e molipsitor.

 9. Mirela-Carmen spune:

  In general nu ma pasioneaza genul Thriller dar, modul in care ai facut recenzia ma face sa-mi doresc sa citesc cartea. Multumesc pentru recomandare, Adriana!

 10. Illusion spune:

  Cum sunt un mare fan thriller, m-ai convins de la primele propoziții. Restul recenziei a fost doar o confirmare a faptului că vreau să o citesc!

 11. Ana Maria Chiperi spune:

  Foarte frumoasă prezentarea! Datorită ție am comandat cartea, m-ai făcut prea curioasă!

 12. Otilia Dima spune:

  Nu sunt un mare fan al acestui gen, dar nu zic nu unei cărți bune. Dupa recenzia făcută de tine m-am făcut foarte curioasă. De pus pe listă, este cartea aceasta care după cum ai prezentat-o tu te captivează de la început și te ține în suspans.

 13. DIn pacate nu sunt iubitoare de gen. Iar tortura… ma limitez la o pana cu care “torturez” corpul iubitului meu.

 14. Dream big little girl spune:

  Ma bucur ca ti-a placut enorm aceasta carte, insa pe mine thrillerurile nu ma pasioneaza si nici nu ma tenteaza sa o citesc

 15. Ioana Vlad spune:

  Chiar m-ai facut curioasa si imi plac mult thrillerele, asa ca pun aceasta carte pe lista.

 16. Am tot auzit de Patterson, am ceva cărți de-ale lui acasă, însă nu am reușit să citesc nimic de la el încă. Felicitări pentru recenzia minunată! M-ai făcut curioasă. <3

 17. Silvia spune:

  O recenzie minunată!!!!

 18. Wow spun si eu la recenzia ta! Acum o vreau si eu. Si o vreau acum!

 19. Visternicu Malina spune:

  Îmi place foarte mult recenzia. Mereu cumpăr carti uitându-ma la coperta și la recenzii! ☺️

 20. Cornel spune:

  Frumoasă recenzie!!!

 21. Roxana Elena Suma spune:

  Iubesc cartile de acest gen. Care ma tin in suspans, care ma storc de puteri. Super, o sa o citesc si eu!

 22. Aghinitei Maria spune:

  Imi place genul de carti care te tin in suspans . Apeciez recenzia si cred ca am sa cumparsi eu cartea!

 1. 20 mai 2019

  […] soțului și eu să mă relaxez într-o cadă cu apă fierbinte, citind câteva pagini dintr-o carte bună. Într-una dintre aceste seri, am adăugat în apă și o bilă de săruri de baie, care m-a ajutat […]

 2. 10 iunie 2019

  […] Invizibil de James Patterson și David Ellis. Am primit cartea de la Librărie.net. Un thriller excepțional, pe care pur și simplu l-am devorat și despre care v-am vorbit aici. […]

 3. 16 iunie 2019

  […] numi o carte care a avut de toate și mi s-a părut perfectă. Invizibil de James Patterson și David […]

 4. 10 iulie 2019

  […] Hoover până acum, doar mă știți iubitoare de romance. Îmi place romance-ul. Se luptă cu thriller-ul pentru locul I în topul preferințelor. Colleen Hoover este o autoare îndrăgită și de aceea […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *