Jucării Câte-n lună și-n stele – zâmbete nenumărate

Săptămâna aceasta, copii mei au primit o mulțime de daruri. Au avut parte de jucării câte-n lună și-n stele, iar noi de zâmbete nenumărate pe fețele lor. Plăcerea Maiei este nemărginită, atunci când primește daruri, iar Albert, deși nu știe de unde vin sau ce sunt, profită de orice este nou de molfăit. :))

jucarii din lemn

Câte-n lună și-n stele le-a făcut o surpriză minunată, iar jucăriile de la ei sunt folosite zilnic. Pachetul primit de la Câte-n lună și-n stele conținea:

 • Un puzzle din lemn – harta lumii, pentru Maia
 • O jucărie educativă cu forme și cercuri, pentru când mai crește Albert, dar care nu a scăpat neîncercat de Maia
 • Un cilindru aritmetică pentru Maia
 • Un cilindru senzorial Liewood din lemn masiv, pentru Albert
 • O pușculiță din lemn Unicorn roz, pentru Maia

Maia știa de comanda de pe Câte-n lună și-n stele, dar se aștepta doar la puzzle-ul cu harta lumii și la cilindrul senzorial Liewood, pentru Albert. Vă dați seama ce mult s-a bucurat de celelalte surprize.

Jucăriile Maiei de la Câte-n lună și-n stele

Puzzle-ul din lemn – harta lumii, are 36 de piese din lemn, frumos colorate, care unite, crează imaginea lumii. Are 48.5 x 48.5 cm și se poate depozita în propria cutie cu mâner. În cutie am găsit și imaginea puzzle-ului, cu formele pieselor. Această imagine va fi un real ajutor pentru copilașii mai mici.

Cilindrul aritmetică mi s-a părut foarte inspirat. Pentru vârsta Maiei, e un cadou perfect, astfel, are ocazia să exerseze operațiile aritmetice învățate la școală, într-un mod mult mai plăcut. Cilindrul este frumos colorat și imposibil să nu fie apreciat.

Pușculița din lemn Unicorn și-a găsit repede un loc în camera Maiei, având un design plăcut și, mai ales, fiind roz.

jucarii cate-n luna si-n stele

Jucării pentru Albert de la Câte-n lună și-n stele

Cilindrul senzorial Liewood din lemn masiv este, deocamdată, jucăria care îl atrage cel mai mult pe Albert. Faptul că reușește să o prindă de acele bare foarte ușor și că biluțele se mișcă și fac zgomot, l-a ținut, până acum, surprinzător de mult ocupat. Jucăria are diametru de 7 cm și înălțimea de 8,5 cm. Este o jucărie micuță, potrivită pentru micuțul meu. Am apreciat faptul că jucăria nu este vopsită și astfel i-o pot da fără rețineri, să o țină în guriță, oricât dorește.

Jucaria educativă cu forme și cercuri este potrivită pentru copilașii de trei – patru ani. Sunt sigură că Albert va învăța mult mai ușor formele și culorile, cu ajutorul ei. Bineînțeles că această jucărie nu a rămas în cutie. Maia s-a pus pe testat și s-a asigurat că este calitativă 🙂 .

Voi de unde comandați jucării pentru ziua copilului? Ați auzit până acum de Câte-n lună și-n stele? Veți profita de ofertele lor speciale?

You may also like...

11 Responses

 1. Dana spune:

  Ce de-a jucarii frumoase si interesante!!! Copiii nu au cum nu fi entuziasmati, imi plac si mie si, mai ca m-as juca cu ele! :))) Ma bucur ca si-a gasit si Albert o jucarie.:))

 2. Eva Anca spune:

  Sunt foarte drăguți amândoi și li se citește bucuria în priviri. Și Denisa a primit ieri coletul de la Câte-n lună și-n stele și e tare încântată. Ea a primit o casă de marcat și cilindrul pentru aritmetică. Foarte drăguț și util!

 3. Ana Maria Chiperi spune:

  Foarte interesante aceste jucării minunate! Se vede pe fețele lor că sunt foarte mulțumiți de aceste jucării!

 4. Otilia Dima spune:

  Jucariile sunt foarte frumoase. Imi plac foarte mult jucariile din lemn, iar harta lumii mi se pare foarte interesanta. As vrea sa o cumpar si eu pentru Natalia.

 5. Silvia spune:

  Jucării din lemn foarte frumoase!!!Îmi plac mie ce să mai zici de cei mici!

 6. Ce jucarii frumoase au primit! Se vede cat sunt de incantati. Si noi am primit un colet de la Cate-n luna si-n stele si incantarea e la fel de mare.

 7. Ruxandra spune:

  Ce de jucării! Să se joace cu plăcere!

 1. 14 iulie 2019

  […] jucărie care l-ar putea distrage, atunci când iși pierde răbdarea pe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *