Imunitate pentru toată familia

La începutul lunii noiembrie am fost selectată să particip la campania organizată de BUZZStore și Hyllan Pharma. Așadar, am avut ocazia să testăm trei produse care promit să ne ajute sistemul imunitar.

Deși mereu ar trebui să avem grijă de sistemul nostru imunitar și de organism, în general, recunosc că nu sunt mereu atentă la aceste lucruri când e vorba de mine. La copii mă gândesc mereu. La fel și la soț, dar de mine cam uit. Sună cunoscut, nu-i așa dragi mămici? Așadar, mă bucur că am fost selectată să testez aceste produse și că m-au convins să le cumpăr în viitor, pentru mine și familia mea.

Copiilor le-am mai dat produse pentru creșterea imunității și nu doar o dată produse pentru refacerea florei intestinale, dar niciodată nu am încercat Refflor Choco. Și noi am mai luat produse care să ne ajute sistemul imunitar să facă față avalanșei de răceli in sezonul rece, dar niciodată Apimag sau PropoGrip OMNIMUN. Ei, bine, astăzi o să vă spun cu ce impresii am rămas.

Refflor Choco – momentul dulce de imunitate

Maia este înnebunită după Refflor Choco. Abia așteaptă să vină momentul în care poate savura o tabletă dulce. Are un gust foarte bun de ciocolată, dar conține și multă vitamina D și bacterii prietenoase, care au grijă de flora intestinală.

Deși la noi este foarte rece și Maia iese zilnic la joacă (a prins chiar și câteva reprize de bulgăreală săptămânile astea), luna aceasta sistemul ei imunitar a făcut față cu brio provocărilor.

ApiMag – pliculețe de energie

Pliculețele ApiMag conțin ingrediente atent selecționate, care ne ajută să face față cu brio fiecărei zile. Nu are sens să intrăm în detalii, dar sunt sigură că nu sunt singura care este afectată de situația în care lumea se află. Parcă nivelul stresului este mult mai mare. Parcă anxietatea pândește la colțuri, iar oboseala nu dispare nicioadată.

Fiecare plic de ApiMag luptă împotriva acestor stări. Se asigură că putem funcționa în continuare, bucurându-ne de viață. Eu mă simt mult mai bine după ce le-am consumat. Pot să zic că am mai multă energie 😀 .

PropoGrip OMNIMUN – ajutor pentru sistemul imunitar

proimunitate omnimun propoGrip

PropoGrip OMNIMUN conține o combinație de vitamine benefică pentru organismul nostru. Nu doar cei mici au nevoie de imunitate crescută acum. Combinația de Zinc, Seleniu, Vitamina C, Vitamina B2 și Beta-Glucan ne ajută să facem față și noi, adulții, avalanșei de viruși.

Cu așa ajutoare sunt sigură că vom trece mult mai ușor peste sezonul rece. Voi luați suplimente în această perioadă?

You may also like...

4 Responses

  1. Dana spune:

    Magneziu am grija sa iau regulat, ma ajuta foarte mult. Voi încerca și acest supliment pe care îl recomanzi, la fel și celelalte. Par foarte bune , iar un sistem imunitar puternic este foarte important.

  2. Silvia spune:

    O recomandare bună!!!!

  3. Si noi ne imunizam cu produsele Hyllan. In perioada rece, astfel de suplimente sunt esentiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *