Subscription BOX – Kraft and activities – sau cutia cu bucurii a copiilor

Nu știu cum sunt copiii voștri, dar Maia adoră lucrul manual. Adoră să decupeze, să creeze, să facă ceva cu mânuțele ei mici și neîndemânatice, încă. Cine ne urmărește și pe YouTube știe că la un moment dat am început un proiect în care Maia crea diferite chestiuțe. Încă face astfel de lucruri, dar acum avem un „terorist” mic, care ne împiedică să filmăm. Atunci când am auzit despre noul concept Joy-Kids, Subscription BOX , am vrut să aflu mai multe detalii.

Faptul că se adresează în special copiilor între 3 și 6 ani, nu m-a descurajat. Maia are șapte, dar încă se joacă și se bucură de astfel de lucruri. Mă și vedeam bucurându-mă cu adevărat de câteva clipe liniștite, atunci când Albert ar fi dormit, iar Maia și-ar fi ocupat timpul cu diferite activități, găsite în Kraft and activities box. Chiar merităm și noi puțină liniște, nu-i așa, mămici? Chiar dacă supraveghem copilul, ne bucurăm de liniște.

kraft and activities

Maia a desfăcut ieri coletul de Joy-Kids și a fost extrem de încântată. Faptul că a dat peste o mulțime de materiale și 20 de plicuri, i-a făcut ochii să sclipească de curiozitate. Mi s-a părut un lucru ingenios ambalarea instrucțiunilor și a unor materiale în plicuri. Astfel copilul devine curios, proiectul va fi o adevărată surpriză și el va aștepta cu nerăbdare momentul când i se va permite să descopere „comoara” din plic. Bineînțeles că a lăsat totul deoparte și a desfăcut misteriosul plic cu numărul 1. A citit instrucțiunile și a realizat proiectul cu mare entuziasm. Apoi s-a dus fără tragere de inimă la teme, dorința de a afla în ce constă proiectul numărul 2 fiind foarte puternică.

Ce conține o cutie Kraft and activities?

Cutia noastră Kraft and activities conține:

 • 20 proiecte, în plicuri A5
 • instrucțiuni în fiecare plic + diferite materiale pe care copilul le va descoperi atunci când va deschide plicul.
 • foi albe A4
 • O carte Colorez, decupez și lipesc animale ( 4-7 ani)
 • diferite materiale care o vor ajuta pe Maia să realizeze proiectele (un ghiveci, un pahar, un pet, șabloane pentru maimuță și libelulă, placaj pentru tablou, carton, o farfurie din carton, o bilă din polistiren)
 • lipici lichid transparent
 • aracet
 • lipici solid
 • culori tempera + două pensoane
 • creioane colorate

În primul plic, Maia a găsit instrucțiuni și materiale (pompoane, CD, forma țestoasei care a trebuit decupată și ochișori) pentru a realiza o țestoasă.

kraft and activities

Sincer, mi se pare foarte interesant și de ajutor conceptul acesta. Îmi pare rău că nu am știut de el atunci când se căutau idei pentru cadoul de sfârșit de an sau pentru alte astfel de ocazii. Chiar și Surprise kids box ar fi fost ideală. Cutiile au și diferite tematici, ajutând copilul să intre în spiritul sărbătorilor, atunci când este cazul, dar și să conștientizeze începerea unui nou anotimp.

Ce este conceptul Subscription Box?

Conceptul Subscription Box este unul creativ și ingenios. Vei primi acasă o cutie plină cu proiecte pentru copilașul tău isteț. Aceaste proiecte au ca scop distrarea copilului, dar și dezvoltarea armonioasă a acestuia. Dacă dorești, cutia îți va fi livrată lunar. În fiecare lună, conținutul cutiei va fi diferit. Copilul va avea mereu ceva de făcut, fără ca noi să ne pierdem timpul liber căutând activități, printând planșe sau alergând după ce ieșim de la muncă, ca să prindem deschis la papetărie, deoarece am rămas fără lipici sau alte materiale necesare.

Știți ce am mai apreciat la cei de la Joy-Kids? Deși aceaste cutii se vând sub formă de abonament, acest lucru nu te obligă să le cumperi lunar. Copilul își pierde interesul? Renunți! Îl trimiți în vacanță la bunici și va sta mai mult pe afară, la fel. De asemenea, faptul că aceste cutii se găsesc în trei variante de preț, mi s-a părut un lucru foarte bun. Nu în fiecare lună ne merge la fel de bine, dar așa putem să îi oferim micuțului această bucurie, chiar dacă nu va conține mereu la fel de multe proiecte. Small box conține 5 proiecte, Medium box conține 10 proiecte, iar Big Box conține 20 de proiecte.

Vouă cum vi se pare acest concept? Dacă vă tentează, nu uitați că mai aveți doar cinci zile la dispoziție pentru a cumpăra cutia lunii Iunie.

You may also like...

31 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Wow, ce fain! Nu știam de acest concept/proiect, dar pare chiar foarte interesant.

 2. Laura spune:

  E minunata! Mai ales că dezvoltă foarte mult mușchii mici,dar și creierul. Spor la treaba, Maia!

 3. Dana spune:

  Ce frumos si interesant!!! Imi place mult conceptul si, desi nu mai sunt copil, mai ca m-as juca si eu! :)) Spor la treaba Maiei si distractie maxima! Abia astept sa vad ce minunatii vor iesi din mainile ei!

 4. Andreea spune:

  Superbe activități

 5. Silvia spune:

  Cred că îi place mult!!!!

 6. Madi spune:

  Nu știam de acest concept, pare interesant. Păcat că are un range de vârstă așa restrâns 🙁

 7. Dana spune:

  Minunat!

 8. Desi nu am copii si nu intentionez sa fac, merit pietre pt asta, stiu, astfel de articole sunt utile caci inclusiv cei ca mine sunt nevoiti sa intre in casele unor persoane care au copii. Si, na, trebuie sa mai iau din cand in cand si astfel de cadouri.

  Asa ca mersi pt recomandare 🙂

 9. Georgiana spune:

  Ce concept interesant! Daca as avea un copilas, sigur mi-as face abonament ❤️

 10. E foarte interesant conceptul. Ce nu mi e foarte clar e vârsta pentru fiecare dintre cutii

 11. Foarte tare acest concept. Copiiilor le place lucrul manual.

 12. illusion spune:

  Cât de fain e acest concept. Cu siguranță mă voi înscrie și eu atunci când va fi cazul 🙂

 13. Ruxandra spune:

  Ce de activități! Foarte utile pentru cei mici.

 14. Catalina Coman spune:

  Azi a ajuns si la noi o astfel de cutiuta si chiar mi se pare super interesant conceptul. Suntem maxim de incantati.

 15. Izabella spune:

  Pare tare interesante aceste activitati. Ma bucur ca in asa fel copiii se pot distra si invata lucruri noi.

 16. Angela Tudose spune:

  Ce fain! Copiii de acum au atat de multe posibilitati si ma bucur atat de mult cand vad ca sunt copii care fac si lucruri constructive. Fetita ta e o dragalasa!

 1. 11 iunie 2019

  […] foarte cuminți, bineînțeles. Nici nu am știut că am trei copii în casă. Maia a pregătit activități și s-a gândit și cu ce să își servească prietena. Așadar, a cerut suc de portocale, caise […]

 2. 21 iunie 2019

  […] afle lucruri noi despre mediul înconjurător. Cred că v-ați dat deja seama că sunt de acord cu activitățile practice pentru copii și consider că și acestea sunt foarte […]

 3. 15 iunie 2020

  […] va ieși afară la joacă, se va uita la TV, își va petrece puțin timp pe internet sau va face diferite activități practice. Cu toate acestea, îi va mai rămâne și puțin timp în care va striga cât îl ține […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *