Protozelul trăsnit

Încă de când am văzut prima dată pe site-ul Editurii All cartea Protozelul trăsnit de Daniel Eberhat, am fost sigură că este o carte frumoasă, pe care cu siguranță Maia o va îndrăgi. Am avut dreptate! Maia o adoră!

Protozelul trăsnit carti pentru copii

Protozelul trăsnit nu este prima carte de la Galaxia Copiilor – Grup Editorial All pe care Maia a citit-o. Acolo am găsit mai multe cărți interesante pentru copii și Maia le-a citit cu mare drag. Din cărțile citite de ea, apărute la Galaxia copiilor, cel mai mai mult i-a plăcut, până acum, Haihui prin lume volumul 1 și volumul 2, deși și Manualul prințeselor încă este amintit deseori.

Cartea aceasta pentru copii are ilustrații frumos realizate și atrăgătoare. Formatul cărții este 23,5 x 23,5 cm și este foarte bine prinsă, fiind rezistentă. Paginile sunt lucioase și suficient de groase. Protozelul trăsnit de Daniel Eberhat se adresează copiilor cu vârsta între 6 și 9 ani și va fi apreciată de orice copil care iubește aventura. Cartea are 64 de pagini și se citește foarte ușor.

Cărțile autorului Daniel Eberhat – cărți cu aventuri pentru copii

Protozelul trăsnit este o carte foarte drăguță. În această carte, un pinguin și un urs polar dau peste o creatură ciudată, mai exact, dau peste Protozel. Acesta este o creatură diferită, dar simpatică, care își dorește foarte tare să fie vrăjitor. Toate personajele sunt frumos conturate și ușor de plăcut. Maia a fost tare amuzată și captivată de Baba verdeață. Dar, cel mai bine vă las să aflați mai multe direct de la ea.

Maia povestește Protozelul trăsnit de Daniel Eberhat

În video-ul de mai jos, Maia vă spune cum i s-a părut Protozelul trăsnit de Daniel Eberhat și câte ceva despre acțiunea cărții.

Vouă cum vi se pare această cărticică? Credeți că ar fi pe placul copiilor? Ați cumpărat vreodată cărți pentru copii de la Galaxia Copiilor – Editura ALL?

You may also like...

4 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce interesanta pare! Felicitari, Maia!

 2. Silvia spune:

  Spor la citit Maia! !!

 3. Dana spune:

  Aici, prezentarea e în colaborarea cu Albert. :)))
  Minunată, Maia!

 4. Laura spune:

  Lui Albert îi place mult cum povestește Maia! Felicitări, iubita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *