Tipuri de oameni care nu îmi plac

oameni
Imagine de StockSnap de la Pixabay

Nu-mi plac oamenii invidioși. Acum serios, îți place ce are vecinul, muncește să îți poți permite. Ți-e ciudă că X are mai mult succes ca tine? Nu ai de ce! Succesul este garantat de mai multe criterii, deci înseamnă că omul a muncit și merită. Ți-e ciudă că prietenii tăi au reușit un lucru anume? Ei bine, fără supărare, dar nu își sunt prieteni dacă nu te poți bucura sincer pentru ei.

Nu-mi plac oamenii profitori. Cine nu are persoane care își aduc amine de tine doar când au nevoie de ceva sau când văd că îi poți ajuta într-un fel sau altul. Nu, mulțumesc! Nu m-ai căutat până acum, nu e cazul să începi!

Nu-mi plac oamenii prea posesivi. Să știți că am depășit de ceva timp vârsta grădiniței. Deci chiar vreau să socializez cu mai mulți oameni și îmi doresc să am mai multe prietene. Am deja un partener de viață, nu caut asta, deci posesivitatea nu-și are locul.

Nu-mi plac oamenii care vor să fii 100% disponibili pentru ei. Majoritatea avem o viață personală, deci va trebui să accepți asta.

Nu-mi plac oamenii care te văd jos și îți mai trag și ei un șut. Nu poți să mă ajuți, nu deschide gura! Nu am nevoie de morală sau alte sfaturi binevoitoare! După cum se vede, pot să o dau și singură în bară.

Nu-mi plac oamenii răutăcioși!

Nu-mi plac oamenii care miros scandalul de la o poștă și îl savurează ca pe o prăjitură bună cu ciocolată!

Nu-mi plac oamenii care îți diminuează orice reușită, scotând în față pârghiile care te-au ajutat să reușești și lucrurile care îi împiedică pe ei. Hello! este vorba de reușita mea, momentul meu de glorie, suntem prieteni, hai să ne bucurăm. Când va fi momentul tău, îți vom plânge de milă.

Nu-mi plac oamenii care nu mă lasă să-mi termin fraza, pentru că au ei mereu prea multe de zis. Nu sunt genul de om care vorbește atât de mult încât să fie nevoie să mă întrerupi ca să spui și tu ceva.

Nu-mi plac oamenii care bârfesc mereu. Și aici nu mă refer la bârfa aia nevinovată dintre fete, atunci când beau o cafea împreună.

Nu îmi plac oamenii care mint. Exceptând minciunile de genul „Ți-a stat foarte bine în rochia de mireasă”. 🙂 O minciună micuță, dar spusă într-un context în care oricum nu se mai poate îndrepta nimic, iar părerea mea sinceră nu ar aduce decât supărare.

Era să uit… Nu îmi plac oamenii care sunt peste tot și au o părere ( negativă, în general) despre orice!

Cam aceștia sunt oamenii care nu îmi plac. În concluzie, nu am prea muți prieteni :-)) . Voi ce ați mai adăuga sau ați mai șterge de pe lista mea?

You may also like...

14 Responses

 1. Dana spune:

  Nici mie nu imi place pizma :)), minciuna, oamenii prefacuti si tot ceea ce ai enumerat tu. As mai adauga oamenii insistenti pana la stupiditate, dintr-un motiv sau altul, cei care au parerea ca lumea se invarte in jurul lor, care nu-si pot asuma greselile si vina – ei fiind fara cusur. Rautatea premeditata, iar e oribila. Si as putea continua, dar, cam atat, ca nu mai termin azi! :))

 2. Eva Anca spune:

  Wow, asta da lista lunga… si foarte buna! Nici mie nu-mi plac astfel de oameni si, din pacate, sunt destui din toate categoriile mentionate de tine.

 3. anasylvi spune:

  Mie nu imi place ipocrizia, altfel spus cei care se cred sfinti – ei sunt cei mai buni, cei mai sinceri, restul lumii nu. Nu imi plac cei care care se cred detinatorii adevarului absolut, in care lista intra toate tipurile de bigoti. Apoi, evit oamenii plictisitori. Nu e ca nu imi plac, poate nu e vina lor ca sunt asa sau nu isi dau seama, dar ii evit, pe cat posibil. Ar mai fi si altii, dar cred ca ajunge, deocamdata. 🙂

 4. Raluca Anghel spune:

  Nu-mi plac oamenii care stiu mai bine ce sa faci intr o situație sau alta
  Nu mi plac oamenii care stiu tot ce am si tot ce am facut desi nu suntem prieteni si vorbim putin
  Nu mi plac oamenii cu clopoței de vânt pe balconul deschis

  • :)) are cineva și aici la mine în cartier clopoței și, de fiecare dată când trec pe acolo, am trece un fior, de parcă aș fi într-un film de groază :)) nu știu de unde am rămas cu piticul ăsta.

 5. Laura spune:

  O listă lungă! Dar nu mai am ce adăuga! Vorba ta:”De asta nu am prieteni multi! “

 6. Naty Mihaela spune:

  Sinceritatea unui om spune multe ! Nu imi plac cei care se lauda ;cu atat mai mult cei care se lauda cu ce nu au !

 7. Oho, ca bine le zici! Ai uitat sa ii pui si pe aia care se cred Dumnezeu, buricul pamantului si Cel mai iubit dintre pamanteni deodata. 😀 Nici eu nu am multi prieteni, o fi vreun semn? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *