Când nu ai ceva bun de spus, mai bine taci!

Știu că v-am învățat cu un alt tip de articole. Știu că mereu găsiți la mine articole care au ca scop în primul rând relaxarea noastră. Vorbesc despre cărți, public rețete, vorbesc despre parfumuri, haine și produse cosmetice. Vă țin la curent cu filmele urmărite, dar și cu modul în care îmi cresc copiii. Nu am scris niciodată despre evenimentele ce se întâmplau în țară sau în lume. Și asta nu din cauză că nu aș fi avut păreri. Am ales acest lucru deoarece am considerat că e plin net-ul de păreri și nu mai e nevoie să fie și ale mele publice.

Situația din Ucraina m-a dat destul de tare peste cap, la fel ca și pe voi, sunt sigură. Mor aici când văd ce se întâmplă acolo, dar și când citesc comentariile românilor despre întreaga situație. Bineînțeles, mă refer la o parte din români.

ucraina,razboi, ganduri,umanitate,

„Războiul este teamă învăluită în curaj” – William Westmoreland

Zelenskiy e un actor și de fapt reacțiile lui nu sunt reale. Sunt sigură că îi e frică omului, cum să nu îi fie? Are familie, are copii… dar a făcut o alegere onorabilă și nu poate fi criticat pentru acest lucru, fie că mimează curajul sau nu.

Totul se întâmlpă din cauza lui Zelenskiy. Din cauză că el nu a cedat, mor oameni nevinovați. Serios? Adică dacă la tine în casă intră un nebun, tu îți faci bagajul repede, nu cumva să îl deranjezi, iar apoi pleci? La ce-ți mai trebuie casă? Poți să îți iei alta oriunde pe glob…

De ce ajutați refugiații? Nu avem și noi săracii noștri? De ce un ajutor trebuie să îl excludă pe celălalt? Sunt sigură că mulți dintre oamenii care au ales să ajute refugiații ajută în mod constant alte persoane. În plus, este o situație de criză… Cum să stai și să privești? E ca și cum ar arde casa vecinului tău. Nu-l primești la tine până reușește să se pună pe picioare?

Ați uitat ce ne-au făcut ei în trecut? Acum îi primiți cu brațele deschise. Sunt 100% sigură cu nu femeia aceea cu doi copii mici după ea sau bunicuța rămasă singură pe lume ți-a făcut ceva, Haideți să fim oameni!

Alta… NATO ne-a furat bogățiile, suntem niște săraci din cauza lor. Că acum de nu eram în NATO și Rusia avea cale liberă spre noi, ne îmbrăcam în aur toți și totul se rezolva.

De ce Iohannis își permite să îl critice public pe Putin? Ne aduce războiul la ușă. Omul face ce trebuie să facă un reprezentant al unei țări membre și dacă e să fie război la noi, nu asta îl pornește. În plus, e firesc ca atunci când vezi un agresor să încerci să îl descurajezi.

Știu! Politica e complexă și mulți dintre noi nu știu cu ce se mănâncă cu adevărat. Dar cu toții suntem oameni și nu trebuie să uităm asta. Comentariile acestea nu au legătură cu politica, ci cu partea noastră umană și cel mai probabil din cauza aceasta mă enervez atât de tare. Gata! Iar m-am descărcat. De acum chiar că voi intra în normal și mă întorc la treaba mea de toate zilele.

P.S. Pentru cei care au chef de hate, nu sunteți bine-veniți aici, căutați-vă alt loc de joacă!

You may also like...

6 Responses

 1. Catalina Coman spune:

  Ca bine zici! Asa le stiu unii romani pe toate si asa enervanti sunt!

 2. Laura spune:

  O, da! Bine ai spus! Am citit și eu multe comentarii răutăcioase, dar cel care mi-a rămas impregnat în creier, “Zelenskiy și-a bombardat singur țara pentru a poza în victimă și a grăbi intrarea în U.E.”, m-a făcut să blochez mulți oameni din lista mea. Cum, Doamne iarta-mă, să spui asa ceva?

 3. Dana spune:

  Nu pot adăuga nimic, ai punctat totul! Din păcate, răutatea e în floare,altceva nu pot să zic.

 4. Eva Anca spune:

  Tare aiurea este întreaga situație. Eu sper să se încheie totul cu bine, cât mai curând. Îmi pare rău de oamenii de acolo, de refugiați și, recunosc, mă gândesc cu teamă la cum ar putea escalada toată situația.

 5. Silvia spune:

  Ăia care vorbesc așa, or fi iubitori de mama Rusia!!!

 1. 9 martie 2022

  […] bine anul 2022. Pe lângă faptul că am citit destul de mult până să înceapă nebunia din Ucraina și să mă distragă, am și adăugat câteva cări frumoase în bilbioteca […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *