Bărbatul de pe Facebook – Cintzia Angelina Mardale

Amalia, din Bărbatul de pe Facebook de Cintzia Angelina Mardale, este studentă la drept. Aparent, se ocupă doar de studiile sale și nu prea îi place să petreacă sau să piardă vremea cu băieți. Atunci când este nevoită să strângă câteva răspunsuri pentru un chestionar, îl cunoaște on-line pe Vlad Țepeș. Numele a amuzat-o, ca și pe mine de altfel. Totuși, ceva a atras-o la el și discuțiile cu el au continuat. Au avut parte de tot felul de discuții, unele superficiale, altele nu. Într-un cuvânt, cei doi au început să se cunoască. Vlad s-a dovedit a fi destul de autoritar, iar ei… s-a dovedit că îi plăcea. Deși se ținea tare și dădea diferite replici, atunci când el arăta că se oftică, Amalia dădea înapoi mult prea ușor.

barbatul de pe facebook

Cei doi au avut diferite certuri din care Amalia ieșea „ciufulită”, dar se pare că nu conta prea mult… Adică mie să îmi fi spus un necunoscut că sunt materialistă, că sunt ca altele (și nu în sensul ăla bun) sau alte lucruri de genul acesta, nu mai avea ce discuta cu mine. Totuși, dacă un străin te ia la trei păzește dinainte să te cunoască, la ce te poți aștepta de la el?

Bărbatul de pe Facebook – o relație sortită eșecului?

Vlad o cucerește pe Amelia, chiar dacă eu nu am înțeles cum. Amelia primește un cactus, presupune că este de la Vlad din cauza cuvintelor spuse de colegul care i l-a dat. Totuși, Vlad neagă. Colegul nu îi spune nimic concret. O fi el Vlad sau nu? Oricum cactusul ăla mi-a dat dureri de cap.

Amalia și Vlad hotărăsc să se întâlnească. Deși a intervenit ceva important la facultate, el a insistat ca ea să se prezinte. Întâlnirea lor nu putea fi amânată. Ea se prezintă, dar nu îl vede pe el, doar pe băiatul cu cactusul. Cei doi nu reușesc să se vadă, Amalia se oftică, dar îi trece ușor, doar este el este bărbatul de pe Facebook

Lucrurile continuă așa și nu stau cu mult mai bine după ce reușesc să se cunoască. După ce am aflat identitatea și vârsta bărbatului de pe Facebook, purtarea lui a devenit total fără sens. Pe mine nu m-a prins povestea lor, dar vă invit să o citiți și să îmi spuneți părerea voastră. Bărbatul de pe Facebook a apărut la Libris Editorial și se poate cumpăra de aici.

You may also like...

21 Responses

 1. Pff… nu cred ca mi-ar placea personajele. 😀 Totusi, ar fi interesant sa o citesc, sa vad cum mi se pare.

 2. Dana spune:

  Ca și multe relații care sunt online, e un ceva spre nimic, părerea mea. Nici eu nu sunt de acord cu atitudinea ei din cât ai descris-o în recenzie. Cred ca citind cartea, întâlnim o tipologie destul de frecventa a femeilor care vor neaparat o relație.

 3. Laura spune:

  Asteptam cu sufletul la gură recenzia ta! Cred că nu mi-ar plăcea cartea! Deși….cred că așa ceva se întâmplă și în viața reală!

 4. Eva Anca spune:

  Am așteptat părerea ta, chiar eram curioasă în privința cărții. Nu pot spune că voiam neapărat să o citesc, ci așteptam mai degrabă o părere.

 5. anasylvi spune:

  Nu am citit cartea, insa recenzia ta intareste impresia pe care mi-au format-o si altele: actiunea este, sa-i zicem, cam prea haotica, personajele nu prea bine construite si romanul nu are un mesaj prea clar, o concluzie bine definita. Din tot ce am citit pana acum despre carte, eu la concluzia aceasta am ajuns. Altminteri, tema este promitatoare, iar subiectul, actual.

 6. Silvia spune:

  O prezentare bună!

 7. Titlul e atractiv, de ce sa mint. Insa din ce citesc, nu prea e o relatie care te prinde si pe care sa o intelegi.

 8. Corina spune:

  Un subiect interesant! Am sa-mi cumpar si eu cartea, mai am cateva zile din concediu! 😉

 9. Rokolla spune:

  Mi se pare o poveste destul de actuala și o lectura ușoară. Dacă pe tine nu te-a prins, nu cred ca ma va cuceri pe mine

 10. Deyutza spune:

  Titlul e interesant insa sincer nu stiu daca e o carte pt mine, totusi mi-ar placea sa o rasfoiesc poate ma insel

 1. 4 septembrie 2019

  […] Bărbatul de pe Facebook de Mardale Angelina. Și despre această carte v-am vorbit deja, aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *