Cinci emisiuni culinare la care îmi place să mă uit

Uneori, mai exact atunci când nu pot citi, îmi place să dau drumul la TV și să mă uit la emisiuni culinare. Prima dată când am început să mă uit la astfel de emisiuni, era Maia bebeluș. După ce a mai crescut, am luat pauză, deoarece timpul nu mi-a mai permis. Acum, cu Albert mic, apar iar momente când pot da drumul la televizor și să mă uit acolo, în timp ce îl supraveghez sau îl legăn.

emisiuni culinare
Imagine de Melanie Feuerer de la Pixabay

Deși gătitul nu este cea mai mare pasiune a mea, îmi place să văd cum gătesc alții. Bineînțeles că uitându-mă, îmi mai rămâne câte ceva în cap. Aia merge cu aia, aia se gătește așa, aia se fierbe atât… Știți voi ce vreau să zic, nu e chiar timp pierdut 🙂 . Plus că văd tot felul de dulciuri care îmi fac poftă :-))

Cinci emisiuni culinare interesante

 1. Chefi la cuțite. Îmi place mult această emisiune. Chefii sunt amuzanți, implicați și e o plăcere să îi urmărești. Ultimul sezon, cel cu familiile nu m-a prins și nu l-am urmărit.
 2. Regele cofetarilor. Buddy face niște torturi excepționale, impresionante. Emisiunea se difuzează pe TLC.
 3. Lumea prăjiturilor. Faimoasa Martha Stewart prepară dulciuri apetisante. Bine, uneori face și niște combinații de te doare capul. Sau cel puțin pe mine. Un exemplu ar fi plăcinta cu pui si pudrată cu zahăr și scorțișoară. Emisiunea ei se difuzează pe TV Paprika.
 4. Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie. Tot pe TV Paprika se difuzează si această emisiune. Am tot văzut emisiuni realizate de Jamie Oliver și îmi plac tare mult. Se vede că omul este pasionat, gătește simplu, cu ingrediente care sunt la îndemâna oricui.
 5. Rețete regale. Această emisiune îmi place, zic eu, datorită cărților historical pe care le-am citit și pe care intenționez să le citesc. Se gătește la un palat, diferite meniuri regale. Mi se pare o emisiune tare interesantă și se difuzează tot pe TV Paprika.

Acestea sunt emisiunile culinare care îmi atrag atenția. Vouă vă plce să vă uitați la astfel de emisiuni? Sau ce fel de emisiuni urmăriți, atunci când aveți timp?

You may also like...

13 Responses

 1. Dana spune:

  Nu prea ma uit la emisiuni culinare. Ma mai uitam la Chefi la cutite, dar cu cativa ani in urma.

 2. Silvia spune:

  Ma uit la:bunicutele dulci!

 3. Illusion spune:

  Mă uit la toate emisiunile menționate de tine, în afară de cea cu Martha Stewart (care mi se pare că are un soi de aer de superioritate). În rest, orice emisiune cu Jamie Oliver și Gordon Ramsay (îi ador).

 4. Eva Anca spune:

  Nu am răbdare să mă uit la astfel de emisiuni. Una singură îmi plăcea, când era Deni bebe, dar nu era chiar emisiune culinară, ci despre torturi făcute la comandă.

 5. Stan Bianca spune:

  Da și eu ma uit la emisiuni culinare…la chefi la cuțite și emisiunile cu Jamie, știu și emisiunea Marthei Stewart

 6. Camelia spune:

  Iubesc emisiunile culinare! De mică mă uitam și așa am făcut o pasiune pentru gătit 😀

 7. Mă uit foarte rar la TV, dar cand e vorba de retete culinare inventez sau caut idei pe Pinterest.

 8. Doar primele doua le-am vazut si eu si chiar sunt tare faine.

 9. Ador emisiunile culinare, am urmarit cateva pe Netflix, din cele mentionate, ador chefi la cutite.

 10. Chefi la cutiete imi place si mie dar si emisiunile lui Jamie.

 11. Madalina Georgiana Carp spune:

  Si mie imi plac!Le urmaream cu mare drag pe toate,pacat ca furnizorul meu de cablu de curand a scos din grila postul Tv PAPRIKA 🙁

 1. 10 februarie 2020

  […] văzut rețeta aceasta în una dintre emisiunile culinare pe care le urmăresc ocazional. Mi s-a părut o rețetă ușoară, interesantă și am vrut […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *