Localizează-ți coletul cu Tracktry

Internetul aduce cu sine foarte multe lucruri bune, pe lângă cele câteva mai puțin bune. Faptul că putem cumpăra orice, la prețuri mult mai bune, sau chiar simplu fapt că putem cumpăra orice dorim, fără să fim condiționați de ceea ce ne oferă comercianții locali, este un mare lucru. Să mai spun cât de mult contează faptul că ni se livrează la ușă produsul dorit? Bineînțeles că toate acestea costă, deși de multe ori cu tot cu taxa curierului ieșim mai ieftin decât dacă am cumpăra produsul din oraș.

localizaza coletul
Imagine de Clker-Free-Vector-Images de la Pixabay

De multe ori alegem să facem cumpărături din afara țării. Eu abia de câteva luni mi-am făcut curaj să plasez o comandă în afară. Dar nu îmi pare rău. De atunci am tot comandat și voi continua să fac asta. Acum, când comenzile on-line au luat avânt, un site precum Tacktry.com ne este de mare ajutor. Este foarte important să avem control asupra coletului nostru. În mare parte din cauza nerăbdării, dar și pentru că se poate rătăci. Așa vom ști când trebuie să luăm legătura cu magazinul on-line unde am plasat comanda.

Cum îți localizează coletul Tracktry?

Fie că faci cumpărături din China sau din altă țară, dacă ai numărul comenzii, pe care trebuie să îl introduci pe Tracktry.com, acesta îți localizează coletul foarte rapid, dar îți spune și ce curier va face livrarea.

Din punctul meu de vedere, faptul că există site-uri precum www.tracktry.com îți oferă siguranță și încredere să plasezi astfel de comenzi. Unii dintre voi vor spune că durează prea mult. Că nu merită așteptarea. Totuși, eu vă spun că, în schimbul unei taxe, bineînțeles, coletul poate ajunge la fel de rapid ca și comenzile plasate în țară. Soțul meu și-a comandat la începutul anului un aparat pe care să îl atașeze la chitară. Avea un eveniment în câteva zile și spera să îi ajungă la timp. A plătit taxa respectivă și a ajuns mai repede decât se aștepta.

Voi vă localizați coletele?

You may also like...

20 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Am mai aflat ceva nou și util. Mulțumesc! O să folosesc și eu Tracktry pentru comenzile mele din străinătate.

 2. Mihaela Curea spune:

  E bine de stiut ca putem stii tot timpul unde se afla coletul nostru si cand ajunge la noi.

 3. Silvia spune:

  Bine de stiut!!!!

 4. Dana spune:

  Nu toate site urile oferă opțiunea urmăririi colegului și uneori ar fi tare bine. O aplicatie tare utilă.

 5. am citit si in comentarii si din cate am mai citit si de pe unele site uri, unele magazine online nu au aceasta optiune de a urmari coletul 😀 si e tare pacat, dar na! asta este. Ideea este super tare si inspirata, iar pentru anumite persoane aceasta optiune poate fi o salvare

 6. Ale Rogo spune:

  Nu stiam nimic despre acest serviciu. Este extrem de interesant si util!

 7. Îl localizeze doar cu ajutorul firmei de curierat cu care pleaca. Cel puțin în țară avem acces la awb tracking. Afara nu știu ca nu comand de acolo.

 8. Hmm, mi-am tot propus să comand și eu ceva din China, dar până acum încă n-am făcut asta. Util trucul legat de modul în care se poate localiza coletul 🙂

 9. Foarte fain acest serviciu. Mi se pare util la urmarirea coletelor dinafara, mai ales.

 10. E bine ca avem un astfel de serviciu util.

 11. Anca spune:

  Si eu fac des comenzi in online, asa mi se pare util un astfel de site.

 12. LacraRevs spune:

  Doar pe cele din România. Pe cele din China de obicei nu, dar e super ideea serviciului și foarte utilă

 13. sincer, nu prea am nevoie sa localizez coletele, mai ales ca din china nu prea mai dau comenzi

 14. Ce tare! Nu stiam ca exista un astfel de sistem. Si numai saptamana asta am primit colete de la vreo 3 firme, e super pentru a le tine o contabilitate. 🙂

 15. Mirela Marin spune:

  Utile informațiile tale. Știam ca exista ceva dar nu știam detaliile.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 16. Simona spune:

  Mi se pare super util acest site. Deseori patesc sa nu stiu exact pe unde imi sunt pachetele. Mersi de idee!!

 17. Rokolla spune:

  Ma incanta ideea de a folosi acest site pentru a vedea in permanenta unde se afla coletul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *