Aventură în natură – recomandare film pentru copii

Acum vreo două săptămâni, am mers la Suceava, să îi mai cumpărăm Maiei una alta pentru școală, dar și să ne plimbăm, să ne relaxăm puțin. Maia și-a dorit tare mult să mergem la cinema, deoarece au trecut deja câteva luni de când am mers ultima oară. Așadar, l-am lăsat pe Albert să se plimbe cu tati, iar noi am intrat la Cinema City. Nu aveam în plan să vedem ceva anume. Dat fiind că nu am mers de ceva timp, toate filmele din listă erau noi pentru noi. Singurele lucruri la care ne-am uitat au fost ora începerii și dacă au dublare în română. Norocul a fost ca Aventură în natură să fie pe punctul de a începe. Ne-am luat două bilete și am intrat de urgență în sală.

Sala nu era plină, doar câțiva copilași, însoțiți de părinți. Ne-am simțit tare bine și vă recomand și vouă să apelați la metoda aceasta de a petrece timp cu micuții voștri, dacă vă este la îndemână. Ne-am detașat de toate și, atunci când micuțul panda și-a făcut apariția, gândul nostru a zburat la Albert și am șoșotit acolo câteva asemănări.

aventura în natura . film pentru copii

Aventură în natură – în cinema, din 30 August 2019

Povestea animației Aventură în natură este destul de simpatică. O barză amețită lasă un pui de panda la cel mai ursuz animal din pădure, ursul brun. Acesta își dorește doar liniște, iar celelalte animale din pădure se tot chinuie să se apropie de el. Acest lucru îl enervează pe urs, dar cel mai rău îl enervează iepurele inventator, care îi tot distruge lucrurile.

Atunci când ursul și iepurele găsesc puiul de panda la poartă, ursul hotărăște să îl ducă la părinții lui. Are mult de mers, dar are de gând să plutească pe râu, cu o plută, până acolo. Deși intenționează să meargă singur, nu suportă plânsetul bebelușului, iar iepurele îl poate liniști. Pe drum, se întâlnesc cu diferite animale și, în cele din urmă, devin o adunătură pestriță cu același scop: livrarea bebelușului.

Filmul vorbește despre pietenie, acceptare, dreptate și curaj. Vizionare plăcută!

You may also like...

15 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce drăguț pare filmul ăsta! Mulțumesc pentru recomandare!

 2. Silvia spune:

  O recomandare bună!!!!

 3. Dana spune:

  Orice activitate împreună e minunată! Iar filmul pare chiar drăguț!

 4. Minunat pare! Mulțumesc pentru recomandare! <3

 5. Mersi de recomandare! Pare fain filmul.

 6. Sigur il va adora copiii. Inca nu am ajuns cu ei la cinema. Am intentionat dar pe drum i s-a facut rau la unul din ei.
  Chiar sunt curioasa cum ar reactiona la acel ecram maaaaaaaaaaaaaaaare :p

 7. Roxana spune:

  Multumim și eu și fiul meu

 1. 12 octombrie 2019

  […] Cum vi se pare filmul? Poate fi filmul de sâmbătă seara? […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *