Cu o noapte înainte – Wendy Walker

Am terminat cartea de vreo două zile, dar am amânat recenzia, deoarece nu prea știam de unde să încep și unde să termin. Cu o noapte înainte de Wendy Walker nu este cel mai bun thriller citit în ultima vreme, dar, cu siguranță este cel mai captivant. Încă de la primele pagini mi-am pus o mulțime de întrebări, curiozitatea punând stăpânire pe mine. Urăsc spoilerele! Nimic nu mă enervează mai tare decât anumite detalii pe care le aflu întâmplător și care îmi strică bucuria lecturii. Ei bine, în cazul thriller-ului Cu o noapte înainte, am cerut eu spoilere. Am întrebat-o pe Cătălina, care abia terminase cartea, dar bineînțeles că nu mi-a spus nimic. Acest lucru m-a făcut să îmi petrec fiecare minut liber cu nasul în carte și să aflu urgent deznodământul. Din punctul meu de vedere, acest thriller merită toată atenția noastră.

cu o noapte inainte wendy walker thriller

Cu o noapte înainte m-a atras încă de la început, datorită coperții , dar și datorită părerilor unor autori, care mie îmi plac, imprimate pe copertă.

Cu o noapte înainte – „O intrigă alambicată, perfect țesută.” – Aimee Molloy

Laura se consideră defectă. Încă de când era mică, lucrurile nu au mers prea bine în ceea ce o privea. Nu a avut parte de iubirea părintească de care orice copil are nevoie, nu a avut parte de aprecieri și, împrumutând vorbele mamei ei, a crescut cu ideea că este greu de iubit, spre deosebire de sora ei, care era mereu în centrul atenției. În adolescență, Laura a trăit o traumă. O întâmplare care a marcat-o, atât psihic, cât și în ochii celorlalți. Atunci când a avut ocazia, a plecat din oraș și nu s-a mai întors. Asta până acum!

Laura a renunțat la tot ce avea și s-a mutat cu sora ei și familia acesteia. Nimeni nu știa de ce a făcut această schimbare majoră, dar cu toții își făceau griji. Laura avea de gând să facă lucrurile așa cum trebuie, să nu mai fie ea însăși și să își clădească o viață asemănătoare cu a surorii ei. De aceea a hotărât să iasă la o întâlnire, cu un străin, cunoscut pe un site de matrimoniale, stârnind îngrijorarea surorii ei.

Atunci când Laura nu se întoarce acasă, sora, cumnatul și un prieten foarte bun din copilărie, încep propria investigație. Ce vor descoperi aceștia? De ce se tem și pentru siguranța celui care a scos-o pe Laura în oraș? În paralel, aflăm cum a decurs întâlnirea Laurei, dar și lucruri despre trecutul său, fiind tot timpul dornici să descoperim cât mai repede cum stau lucrurile, imaginându-ne scenarii și făcând mereu conexiuni. Deznodământul a fost total neașteptat. Deși mi-am făcut o mie de scenarii, nu m-am apropiat de adevăr.

Dacă sunteți curioși în privința thriller-ului Cu o noapte înainte de Wendy Walker, puteți să îl achiziționați de aici.

You may also like...

20 Responses

 1. Dana spune:

  Abia asteptam părerea ta! Trebuie să o citesc și eu, sunt tot mai nerăbdătoare!

 2. Eva Anca spune:

  Chiar aseara am inceput si eu sa citesc cartea asta si e captivanta de la inceput. Desi imi era deja somn cand am inceput sa citesc, nu am lasat-o din mana pana nu am citit vreo 50 de pagini.

 3. anasylvi spune:

  Chiar pare incitant ce ai descris aici, se vede ca ti-a placut. Multumesc pentru recomandare!

 4. Ioana spune:

  Si mie imi plac cartile de genul acesta, care te tin intr-un continuu suspans. Cred ca o voi citi si eu.

 5. Mirela Marin spune:

  Mi se pare o carte tare interesantă. Cred că mi -ar plăcea să o citesc, este genul incitant.
  Am notat, voi căuta cartea.
  Mulțumesc!

 6. In ultimul timp m am cam puturosit la capitolul carti, am ajuns la 40 si am luat o mica pauza.

 7. Maria spune:

  A trecut ceva de când nu am mai citit un thriller și îmi plac acele cărți care îmi dau de gândit, deci cred că ar fi o lectură bună.

 8. Luca Raluca spune:

  Pare a fi o carte tare interesanta! Poate o sa o citesc si eu. Multumesc pentru recomandare!

 9. Ce ma bucur ca si tie ti-a placut. 

 10. Sunt in cautare de thrillere bune, am mare incredere in recomandarile tale, o voi lua si eu.

 11. Un thriller interesant de care m-ai facut tare curioasa.

 12. In ultima perioada nam mai avu deloc timp sa citesc…cred ca decembrie va fi luna mea de relaxare in compania cartilor!

 13. Rokolla spune:

  Iubesc thrillerele și aceasta carte m-a cucerit

 14. Cristina Dragomir spune:

  Am citit si eu Cu o noapte inainte si o pot pune pe lista cu thrillerele bune care mi-au trecut prin mana. Chiar nu stiam ce sa mai cred.

 15. Mihaela spune:

  Mai facut curioasa si abia astept sa citesc cartea ca sa aflu ce s-a intamplat cu Laura.

 16. Laura spune:

  Ma tentează!!! Felicitări pentru recenzie!

 17. M-ai facut curioasa.Sper ca se termina totul cu bine.

 1. 8 octombrie 2019

  […] o noapte înainte de Wendy Walker. Un thriller foarte bun. Dacă mi-ați citit recenzia, știți deja cât de mult mi-a […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *