Să aducem toamna-n casă!

Toamna este un anotimp perfect. De fapt, consider că fiecare anotimp este perfect în felul său, deși uneori mai cârcotim și ne plângem, ba de ploaie, ba de frig. Toamna este un anotimp de tranziție, un anotimp de pregătire, pentru frigul ce va avea să vină. Îmi place să mă bucur de tot ceea ce natura ne oferă, dar, cum este în firea omenească, ne plângem de orice și lăsăm nimicurile să ne strice bucuriile. La fel se întâmplă și cu iarna, cu Crăciunul sau orice ar trebui să ne aducă bucurii.

decoratiuni de toamna, tabolu de toamna

Folosește decorațiuni de toamnă!

Eu sunt hotărâtă să nu las nimicurile să îmi strice bucuria și să mă folosesc de diferite „artificii” pentru a intra în starea potrivită. Iarna ornez casa și ascult colinde. Primăvara las geamul larg deschis și ascult păsărelele cântând. Vara mă bucur de soare și de concediu la mare. Toamna… ei bine toamna de obicei este o perioadă mai încărcată. Copiii încep școala, vremea se schimbă, mă cuprinde astenia și e puțin mai greu de apreciat. Totuși, nu mă las cu una cu două și mă bucur și de ea. Toamna ascult anumite melodii specifice, mănânc dovleac și fructe coapte, Maia face diferite ornamente de toamnă, cu frunze și alte asemenea, atunci când îi permite timpul. Încercăm să înfrumusețăm casa cu decorațiuni de toamnă și culori specifice.

Toamna… o mare de culori tari, dar care se contopesc perfect.

Anul acesta, m-am tot uitat după decorațiuni și după obiecte pe care mi-ar plăcea să le am în casă, pe timp de toamnă. După ce am intrat pe FAVI m-am pierdut total prin multitudinea lor e oferte. Așadar, m-am jucat… Am ales câteva lucruri care ar arăta tare bine pe timp de toamnă în casă. M-am gândit să merg pe portocaliu, deși toamna are o multitudine de culori minunate. Ce culoare repezintă mai bine toamna? Culoarea dovleacului plăcintar, al frunzelor căzute. O culoare frumoasă, melancolică. M-am gândit că acel covor ar arăta extrem de frumos, așezat în fața canapelei cu aceeași nuanță. Bineînțeles că am ales și un tablou cu un peisaj frumos de toamnă, pe care l-aș privi toată ziua, dar și draperii gri, cu efecte portocalii. Ei bine… casa mea ar arăta de vis. Mă și văd întinsă pe canapeaua nouă, cu o carte în mână sau ascultând muzică liniștitoare.

https://www.youtube.com/watch?v=SbT-9_mdx8c

Voi cum aduceți toamna în casă?

You may also like...

23 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Chiar au decorațiuni superbe pe Favi. Am găsit și eu câteva perfecte pentru toamnă.

 2. Dana spune:

  Îmi plac culorile toamnei și cum ai ales să o aduci în casa ta. Iar piesa, superba!

 3. Cate obiecte si modele frumoase au <3 trebuie sa arunc si eu un ochi pe site.

 4. Fiecare anotimp este prezent in casa noastra prin mici decoratiuni.

 5. Catalina spune:

  Simplu, frumos si elegant!
  Iubesc cel mai mult toamna dar cel mai ciudat este, nu m-am gândit niciodată să-mi decorez casa, inafara de Halloween. M-ai inspirat cu drag. Cred că, este pe cale să ia naștere un nou obicei.
  O idee foarte originală, cu siguranță o incerc, multumesc frumos.

 6. Imi place foarteult toamna, e anotimpul meu preferat. Știi ca e toamna când bagi la înaintare paturile și ceaiul cald!

 7. Cât de frumos este tabloul cu peisaj de toamna, cred ca ar arata bine la mine in living.

 8. Si eu incerc sa ma bucur de fiecare anotimp. Faine alegeri ai facut. 🙂

 9. Rox spune:

  Abia am aflat de Favi. Si eu ma pierd printre produsele lor 😀

 10. Imi place cum ales sa decorezi, mie imi plac culorile calde ale toamnei.

 11. Am aflat și eu de Favi. Au o mulțime de articole pe site, chiar și mobilă.

 12. daiana spune:

  Eu am noroc cu mobina si culorile din casa. Sunt perfecte de toamna si se potrivesc perfect cu timpul asta. Super articol. Poate imi mai trebuie si mie cateva elemente decorative pentru o toamna ideala

 13. Rokolla spune:

  De obicei imi fac si eu schimbari pe perioada toamnei. Cele mai multe schimbari am vazut ca le fac in bucatarie

 14. Mirela Marin spune:

  Favi este și prietenul meu în decorarea și amenajarea case. Are o gamă foarte largă de produse iar pentru mine, faptul că sunt toate într-un loc, este mai mult decât binevenit.

 15. Denisa spune:

  Tare faine decoratiuni au pe Favi. Eu am scos lumanarile de la naftalina.

 16. Alexandroaia Cristina spune:

  Ce lucrusoare faine au pe site cei de la Favi.

 17. Si mie imi place sa schimb decorul din casa toamna! Multumesc pentru reminder 🙂

 1. 12 februarie 2021

  […] am mai vorbit de ceva timp despre casă, decorare sau piese de mobilier. Așadar, m-am gândit ca astăzi să vă spun care sunt cele 4 piesele de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *