Câinele fantomă și Luna – Claire Barker

Câinele-fantomă și Luna de Claire Barker, a ajuns în biblioteca Maiei cu ultimul colet primit de la Editura ALL. S-a bucurat foarte mult, deoarece Tătănuș i-a plăcut, încă de la primul volum. Nu a fost singura carte pentru copii din colet, dar despre restul v-am vorbit deja aici și aici.

Câinele-fantomă și Luna este al treilea volum al seriei Câinele-fantomă. Această serie este una fantastică, potrivită pentru copiii care au măcar șapte ani. Seria prezintă un cățeluș fantomă extrem de simpatic, dar și aventurile, alături de prietenii lui fantomatici și Winnie – stăpâna lui, de pe vremea când trăia. Fiecare volum este haios, captivant și plin de aventuri. Seria Câinele-fantomă vorbește despre prietenia veșnică. Autoarea Claire Barker le arată copiilor și că, pe lume, există personaje negative. Personaje rele, care se comportă greșit.

carte pentru copii. Câinele fatoma si luna de Claire Barker
Maia somnoroasa și Câinele-fantomă 😀

Câinele-fantomă și Luna de Claire Barker a apărut la Galaxia Copiilor, anul acesta, în iunie. Cartea are 240 de pagini, formatul ei este 13 x 20 cm, iar coperta este flexibilă. Toate volumele seriei conțin și ilustrații foarte frumoase, iar Câinele-fantomă și Luna nu face excepție. De asemenea, coperta este foarte fumoasă și atractivă. Seria Câinele-fantomă arată tare bine în biblioteca unui copil.

Despre Câinele-fantomă și Luna – carte pentru copii apărută la Galaxia Copiilor

Acum că v-am spus lucrurile pe care un adult le ia în considerare atunci când cumpără o carte pentru copii, a venit vremea să vă las să o urmăriți pe Maia cum vă spune câte ceva despre acțiunea cărții Câinele-fantomă și Luna – al treilea volum al seriei Câinele-fantomă de Claire Barker. Vizionare plăcută vă doresc!

Dacă copilul tău nu o are și vrei să îl ții ocupat cu o serie interesantă, îți recomand să o comanzi. Mai ales acum, când pe site-ul editurii sunt reduceri. Acest volum, în acest moment, costă 31,40 RON, iar primele două, 19,44 RON. De asemenea, consider că această serie poate fi un cadou frumos oferit la o zi de naștere sau cu ocazia sărbătorilor ce vor urma.

You may also like...

14 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Pare tare draguta seria asta. Sunt curioasa daca i-ar placea si Denisei. Multumim pentru recomandare. Felicitari pentru recenzie, Maia!

 2. anasylvi spune:

  O recomandare foarte frumoasa! 🙂

 3. Dana spune:

  Nu pot sa nu ma minunez inca o data de cat de frumos povesteste Maia! Felicitari! Mi-ar placea si mie sa citesc povestea! :))

 4. Cred ca a citit si Amira un volum si stiu ca a fost incantata.

 1. 26 septembrie 2019

  […] mă bucur și de ea. Toamna ascult anumite melodii specifice, mănânc dovleac și fructe coapte, Maia face diferite ornamente de toamnă, cu frunze și alte asemenea, atunci când îi permite timpul. […]

 2. 28 noiembrie 2019

  […] Mă asigur că mereu are la îndemână o carte care poate fi pe gustul […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *