Piese de mobilier utile în casa noastră

Nu am mai vorbit de ceva timp despre casă, decorare sau piese de mobilier. Așadar, m-am gândit ca astăzi să vă spun care sunt cele 4 piesele de mobilier care mi se par cele mai utile din casă.

De când ne-am mutat și avem mai mult spațiu, am descoperit mai multe piese de mobilier care îmi ușurează mult munca și care mă ajută să mențin ordine, lucru care mă face să fiu mereu mai zen și mai bine-dispusă.

Piese de mobilier utile într-o locuință

1. Pantofar

Piese de mobilier utile,pantofar

Un pantofar precum acesta, compartimentat, cu ușițe care ascund papucii, mi se pare extrem de util. Holul arată mult mai bine de când l-am instalat, mai ordonat. Papucii ne sunt mereu la îndemână, pe holul de la intrare. Este foarte încăpător, iar ușile se deschid ușor. Până și Albert își scoate singur papucii din pantofar. Recunosc că m-am decis greu asupra unui model, deoarece am intrat pe FAVI.ro – motorul de căutare care aduce într-un singur loc piese de mobilier de la peste 200 de magazine – și am găsit o mulțime de modele pe gustul meu.

2. Masă de bucătărie

Pare banal, nu-i așa? Ei, bine masa de bucătărie mi se pare extrem de utilă într-o locuință. În celălalt apartament bucătăria era mult mai micuță și nu ne încăpea o masă de bucătărie. Servirea mesei nu era atât de simplă ca acum. Așezam totul pe blat sau în sufragerie. Era mai multă treabă pentru mine, iar copiii erau tentați să dea drumul la TV în timp ce mâncau. Acum nu mai este cazul. Luăm masa în bucătărie, nu se face multă mizerie și nici nu avem TV acolo.

3. Bibliotecă/ Rafturi pentru perete

Știți deja cât de mult îmi place să citesc și că am o mulțime de cărți. Ei, bine, oriunde întorceai capul aveam cărți. Acum, după ce mi-am umplut un perete cu rafturi albe, simple, toate cărțile au propriul loc. Pot fi admirate oricând, nu ne impiedicăm de ele și mereu menținem o atmosferă plăcută.

4. Organizator de jucării

Cine are copii știe cum e să aduni jucării și să nu mai încapi de ele. Un astfel de organizator mă ajută să mențin ordine. În plus, pun jucăriile micuțe pe categorii ( un coș cu animale, altul cu mașini, etc) și astfel sunt mai ușor de găsit. Știți voi cum e când copilului îi trebuie mingea mică roșie. Nu, nu pe aia pe care o are deja în mână și nici pe aia de care v-ați împiedicat adineauri 🙂 .


Acestea sunt cele patru piese de mobilier care mi se par a fi extrem de utile. Voi ce părere aveți?

You may also like...

14 Responses

 1. Dana spune:

  Aceste piese de mobilier chiar nu trebuie sa lipseasca din casele noastre. Imi place mult cum arata acest model de pantofar, dar si rafturile.

 2. Eva Anca spune:

  Le am pe toate, mai puțin organizatorul de jucării și asta pentru că are dulapuri multe în care și le ține și mai are câteva cutii de depozitare pentru jucării.

 3. Silvia spune:

  Toate sunt foarte utile!

 4. Carmen spune:

  Pantofarul mi se pare cam mic pentru pantofii nostri :)) în schimb, organizatoarele de jucării sunt foarte utile.

 5. Luca Raluca spune:

  Ai dreptate. Si in cazul meu aceste piese de mobilier sunt extrem de utile.

 6. Organizatoarele le consider cele mai utile, cu ajutorul lor reusesc sa fac tin lucrurile in ordine.

 7. Oprea Carmen spune:

  sigur ca sunt foarte utile, mai ales cum ne-am invatat sa strangem multe chestii. Eu de aproape 2 ani nu am mai cumparat decat mancare si tot am multe obiecte, desi am tot dat din ele!

 8. Ioana Manu spune:

  Mie biblioteca și organizatorul pentru jucării momentan nu îmi trebuie… Nici nu aș mai avea pe unde să le pun.
  În schimb, am considerat că un pantofar este prea puțin, așa că am mai cumpărat încă unul, astfel că eu și cu soțul meu avem fiecare pantofarul lui. :))

 9. Irina spune:

  Un organizator pentru jucării ne trebuie și noua.

 10. Acele rafturi pentru biblioteca mi se par foarte utile. Si eu am acasa si incap o grămadă de lucruri.

 11. Organizatoarele sunt si la noi la mare cautare pentru a face cat mai mult spatiu!

 12. Micul mobilier este cel care completeaza de minune designul casei.

 13. Masa de bucatarie cred ca e cea mai utila, la noi acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *