Ultimele trei cărți adăugate pe lista de dorințe

Știu că nu sunt singura care are un wishlist cât o zi de post. Fiecare dintre noi, cititorii înrăiți, adaugă aproape zilnic măcar un titlu pe lista de dorințe, fie ea fizică sau nu. Eu, una, nu mai fac de foarte mult timp liste cu titlurile dorite. De fiecare dată când observ în online o nouă carte pe care mi-o doresc, apelez la tehnologie și fac coperții un screenshoot. Deci fișierul dedicat capturilor de ecran din telefonul meu, conține 80% cărți. Procentul de 20% este ocupat de rețete, glume, oje și alte lucruri asemănătoare. Mi se pare mult mai practic așa, deși îmi aduc aminte că era distractiv și notatul în carnețel.

wishlist, carti noi, titluri noi,carti noi 2019

De multe ori nici nu citesc descrierea cărții care ajunge în wishlist. Coperțile tot mai frumoase reușesc de multe ori să mă convingă. Se mai întâmplă să dau greș, ghidându-mă după acest criteriu, dar, de cele mai multe ori, fac alegeri bune. Ultima carte achiziționată datorită coperții a fost Colivia de aur de Camilla Lackberg și nu am regretat nicio clipă.

Trei cărți noi în wishlist

Ultimele trei cărți care au ajuns în wishlist-ul meu, sunt cărți diferite, de la edituri diferite:

 1. Asta e povestea noastră de Ashley Elston. Un thriller romantic, se pare, marca Leda Edge – Editura Corint, pe care abia aștept să îl citesc.
 2. Dragoste într-o zi ploioasă de Jojo Moyes. Tot ce am citit din colecția Blue Moon mi-a plăcut. De asemenea, și toate titlurile semnate de această autoare, pe care eu le-am citit, au fost pe placul meu. Deci, sunt sigură că îmi va plăcea și noua apariție.
 3. Minți primejdioase de Alexandra Bracken. Cartea a apărut la Editura Trei. Nu mai știu la care blogger am observat-o, dar a ajuns în wishlist.

Acestea sunt ultimele trei titluri adăugate în wishlist. Voi ce titluri noi vă doriți?

You may also like...

27 Responses

 1. Cartea de Jojo Moyes mi se pare interesanta. Ma captivat titlul, parca potrivit pentru o lectura de toamna, m-a cucerit prin faptul ca are legatura cu Hong Kong din anii ’50.

 2. Eva Anca spune:

  Interesante titluri. Si wishlistul meu e lung si se tot lungeste, in loc sa scada.

 3. Dana spune:

  Interesant de tot!!!! Aștept părerile, lecturi frumoase!

 4. Madalina Marincas spune:

  Noi contra voastră de Frederik Backman imi doresc sa citesc, dar până atunci am multe titluri deja achizitionate ce isi asteapta răndul 🙂

 5. Cornel spune:

  Spor la citit!

 6. Cartea lui Jojo e și pe lista mea… pe lângă alte câteva sute. 😀 Eu nu mai notez pe nicăieri, am pe site-uri lista de wishlist. Oricum, tot ce există să vină la mine! 🙂 <3

 7. Eu tocmai am comandat ultima carte a lui Khaled Hosseini si a Tatianei de Rosnay, abia astept sa ajunga.

 8. Carmen spune:

  Eu tot caut cărți scrise de Guillaume Mosso. Am citit majoritatea cărților din colecția lui, dar îmi lipsesc câteva și tot aștept să reapară.

 9. Eu mai notez în agendă titlurile cărților ce mi se par interesante, alteori mă las inspirată de copertă, de un citat sau o descriere. Am tot auzit de Colivia de aur, a lui Lackberg și am un feeling că îmi va plăcea, trebuie doar să dau de ea.

 10. anasylvi spune:

  Am cateva pe lista 😀 Daca e sa zic si eu tot trei, am pus ochi pe Manuscrisul fanariot, de Doina Rusti, pe Joia dulce de Steinbeck si Impreuna, de Anna Gavalda.

 11. Dragoste intr-o zi ploioasa o am și eu pe lista. Momentan am luat o pauza de la citit deoarece învăț pentru examen, urmează sa dau de permis, dar cum ma eliberez încep iar sa citesc cărți in fiecare seara.

 12. Anca spune:

  Am si eu o lista lunga de carti care asteapta sa fie citite, interesante si propunerile tale.

 13. Jojo Moyes imi place cum scrie, am citit multe de la ea.

 14. A doua carte chiar mă face curioasă și pe mine. Sunt sigură că este o carte bună.

 15. Mirela Marin spune:

  Toate trei par interesante, mă tentează , le-am notat.
  Mai ales că este si Jojo Moyes printre autori.
  Mulțumesc!

 16. Minti primejdioase o am si eu pe lista. Pare tare tare faina. 😀

 17. “Dragoste intr-o zi ploioasa” pare genul de carte perfecta de citit intr-un weekend de toamna, ma tenteaza si pe mine cartea aceasta!

 1. 20 octombrie 2019

  […] mai aduceți aminte când am vorbit despre ultimele trei cărți din wishlist-ul meu? Asta e povestea noastră de Ashley Elston era printre ele. Așadar, cu prima […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *