Asta e povestea noastră – Ashley Elston

Vă mai aduceți aminte când am vorbit despre ultimele trei cărți din wishlist-ul meu? Asta e povestea noastră de Ashley Elston era printre ele. Așadar, cu prima ocazie când am plasat o comandă pe site-ul Editurii Corint, am ales și această carte. Îmi plac foarte mult thrillerele, ador să citesc romance, deci acest thriller romantic nu putea să-mi scape. Am devenit fan al cărților apărute la Leda Edge – Editura Corint și eram sigură că și aceasta îmi va plăcea.

Asta e povestea noastra. thriller romantic

Deși am avut parte de răsturnări de situație și ultimele 100-150 de pagini m-au ținut încordată la maxim, Asta e povestea noastră de Ashley Elston nu a fost genul de thriller care să îți facă „pielea de găină” sau „părul măciucă”, dacă e să apelăm la astfel de expresii 🙂 . Partea romantică a îndulcit mult povestea, i-a oferit și dramatismul de care orice carte de genul acesta are nevoie. Aceste aspecte o fac digerabilă și pentru cei care nu se împacă prea bine cu genul thriller.

Asta e povestea noastră de Ashley Elston – o poveste despre limite și încălcarea lor

Atunci când băieții de la River Point anunță moartea unuia dintre ei, după o petrecere scăpată de sub control și o ieșire la vânătoare, toți sunt suspectați de cei din jur de crimă prin imprudență. Pe arma crimei se găsesc amprentele tuturor, iar faptul că cei patru supravețuitori declară că nu știu cine le-a ucis prietenul, cazul pare să fie din start sortit eșecului.

Kate lucrează, după școală, pentru procurorul care a primit cazul. Aceasta garantează că nu are nicio legătură cu băieții din River Point. Astfel poate lucra la caz. Totuși, Kate minte și își dorește ca adevărul să iasă la suprafață mai mulți ca oricine de la birou. Totul trebuia să fie simplu pentru ea. Școală, muncă, jelirealui Grant… Dar lucrurile iau o întorsătură la care nu s-a așteptat, iar viața i se complică mult prea mult pentru un simplu adolescent. Totuși, acest lucru o impulsionează și mai mult să ajute la descoperirea adevărului. Dar oare îi va plăcea ce va descoperi?

Asta e povestea noastră de Ashley Elston se găsește aici!

You may also like...

23 Responses

 1. Eva Anca spune:

  M-am uitat și eu la cartea asta, dar nu am fost convinsă să o citesc. Parcă mi-ai schimbat părerea.

 2. Dana spune:

  Mi-ai captat atenția, vreau și eu!!!

 3. E si pe lista mea de dorinte aceasta carte.

 4. O pun si eu pe lista de asteptare

 5. pare o carte care te tine in suspans pana la final.

 6. Georgiana spune:

  E exact genul meu de carte! Asa de tare ma bucur cand descopar late povesti si carti interesante! Multumesc pentru aceasta recenzie!

 7. Oprea Carmen spune:

  cred ca-mi place, imi plac povestile interesante, cu timpul stau mai prost dar incerc sa citesc macar seara cateva pagini!

 8. Emilia Oana spune:

  Eu nu mai vin pasul cu lansarile de la Leda, dar nici portofelul. Tocmai am vazut ca vor sa traduca si cartile cu Sabrina. Sa mai spun cat de mult imi doresc si aceasta carte?

 9. Gio spune:

  Poate fi genul meu de carte! Multumesc pentru recomandare.

 10. Denisa spune:

  Pare o carte tare frumoasa, iar coperta e asa draguta. Am sa o pun pe lista.

 11. Realitate sau ficțiune, nici nu mai conteaza! O recenzie alertă și cu multe întrebări care se cer elucidate. Felicitări!

 12. Cartea pare destul de buna, mulțumim ca ai dezvaluit-o cu noi.

 13. Am luat-o si eu, sper sa apuc sa o citesc cat de curand!

 14. Simona spune:

  Imi plac mult cartile intrigante de acest tip. Tot am sesizat lectura aceasta in ultima vreme si as vrea sa o incerc si eu. Mersi de idee!

 15. Mirela Marin spune:

  Mi se pare o carte tentantă, care m-ar captiva.
  Am notat, mulțumesc pentru recomandare!

 16. Andraxela spune:

  Mi se pare fain stilul autoarei si am mai primit cateva recomandari legate de ea! Foarte faina lectura!

 17. Imi place ce ne-ai povestit, am pus cartea pe lista de citit.

 18. Rokolla spune:

  Imi place recenzia si mi-as dori s-o citesc si eu

 19. Un caz straniu, o carte interesanta. Recenzia ta mi-a fost de folos, multumesc. 🙂

 1. 4 noiembrie 2019

  […] Asta e povestea noastră de Ashley Elston. Acest thriller romantic a fost pe lista mea încă de când a apărut la Leda Edge. Mi-a plăcut mult și v-am vorbit despre ea aici. […]

 2. 21 aprilie 2020

  […] Mi-am dorit să citesc Majoretele de Kara Thomas încă de când i-a fost anunțată apariția, la Editura Corint, la sfârșitul anului trecut. M-a atras foarte mult coperta, dar și subiectul, care m-a sus cu gândul la alte cărți care mi-au plăcut, precum Unul dintre noi minte sau Asta e povestea noastră. […]

 3. 18 decembrie 2020

  […] o citească oricine. Fie că ești adolescent sau adult în toată firea, ai ce învăța din acest roman cu adolescenți, apărut la Editura […]

 4. 10 octombrie 2022

  […] Am citit cartea dintr-un foc, fără să simt nevoia de pauze și total prinsă în povestea unor adolescenți complicați și maturizați mult prea tare înainte de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *