Refugiul de la Stillhouse Lake – Rachel Caine

Atunci când a apărut volumul doi al seriei Stillhouse Lake , mi-am zis că deja am amânat prea mult și e timpul să citesc și eu Refugiul de la Sillhouse Lake de Rachel Caine. Așadar, am intrat pe Anticariatul Târgul Cărții și mi-am comandat-o. Cartea a venit într-o stare extrem de bună, iar prețul a fost mai mult decât bun. Am avut mari așteptări de la acest roman. Cum mi s-a părut, vă spun în rândurile de mai jos.

Refugiul de la Sillhouse Lake - Rachel Caine

Refugiul de la Sillhouse Lake – Cât de bine îi cunoști pe cei din jur?

Gina Royal avea viața perfectă. Doi copii minunați pe care avea ocazia să îi vadă crescând, nefiind nevoită să meargă la muncă, un soț perfect și o căsuță potrivită pentru nevoile ei. Lucrurile au luat o turnură dezastruoasă din cauza unui accident banal. Atunci când o mașină i-a intrat în garaj, minciunile din jurul vieții perfecte pe care credea Gina că o are, au început să se arate. Gina a avut un șoc când în garaj a găsit un cadavru într-o stare groaznică. Atunci ea a fost nevoită să accepte că soțul său era un monstru.

Gina a fost acuzată că ar fi fost complice. Deși s-a dovedit că nu era așa, lumea o punea în continuare la zid. Nimeni nu putea accepta faptul că soția unui ucigaș în serie nu știa de „hobby-ul” acestuia. Așadar, Gina este nevoită să fugă de ceata de oameni care dorea dreptate, dar și de soțul său, care chiar și din pușcărie reușea să o hărțuiască. Ce înțelegeau nebunii prin dreptate? Chinuirea ei și a copiilor săi.

Gina și copiii fug. Se mută dintr-un loc în altul, schimbându-și mereu identitatea. Atunci când ajung în Stillhouse Lake, nu își mai doresc să plece. Vor reuși să se integreze și să țină povestea lor în trecut sau vor fi nevoiți din nou să fugă?

Cum mi s-a părut Refugiul de la Stillhouse Lake de Rachel Caine

Refugiul de la Stillhouse Lake de Rachel Caine mi-a plăcut. Deși a avut destul de multe scăpări, m-a ținut mereu în priză și m-a captivat total. Au fost lucruri care mi s-au părut lăsate la întâmplare de către autoare, lucruri care nu erau în concordanță cu precauția pe care personajul nostru a arătat-o până atunci.

Recunosc că îmi place mult subiectul cărții. O mamă puternică care trebuie să își apere copiii cu orice preț. O femeie nevoită să își înceapă o nouă viață, departe de locurile unde a locuit până în prezent. O femeie deșteaptă și extrem de precaută, care trebuie să învețe să aibă din nou încredere în oameni, care trebuie să accepte că poate iubi din nou. Refugiul de la Stillhouse Lake mi-a adus aminte de Refugiul de Nicholas Sparks, de Martora și Secrete și minciuni de Nora Roberts. Sunt sigură că am mai citit și alte cărți cu același subiect, dar nu îmi vin în minte acum. După cum spuneam, acest subiect mereu mă atrage și niciodată nu mă plictisește. Abia aștept să citesc și volumul doi al seriei Stillhouse Lake de Rachel Caine.

You may also like...

21 Responses

 1. Dana spune:

  Imi place mult subiectul, ai prezentat-o foarte tentant! Drept urmare, cu siguranta o voi citi si eu!!!

 2. Eva Anca spune:

  Ma bucur ca ti-a placut. Si mie mi-a placut tare mult si urmeaza sa citesc volumul 2.

 3. Carmen Alexa spune:

  Multumesc pentru recomandare. Caut si eu cartea sa vad daca ma va cuceri si pe mine 🙂

 4. Oli spune:

  Mulțumesc pentru tentanta recomandare, cred că îmi va plăcea cartea asta!

 5. Cred că e o carte foarte actuală, cu problemele zilelor noastre, m-ai făcut curioasă să o citesc.

 6. Mi-a placut tare mult aceasta carte si cred ca este o lectura ideala de toamna.

 7. Cred ca am văzut un film asemănător. Pare o carte plina de suspans care te prinde.

 8. Butterfly spune:

  Super oferta cu reducerea de 45%, mi-ar placea sa o citesc si eu.

 9. Simona spune:

  Imi plac cartile care reusesc sa ma tina in priza. Poate reusesc sa citesc si eu recomandarea ta.

 10. Rokolla spune:

  Mi se pare un subiect interesant si o carte potrivita mie

 1. 8 octombrie 2019

  […] Refugiul de la Stillhouse Lake de Rachel Caine. Și despre acest thriller interesant v-am vorbit deja aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *