Crede-mă când mint – J.P. Delaney

Crede-mă când mint nu este prima carte a autorului J.P. Delaney pe care eu o citesc. Cred că prin 2017 am citit Fata dinainte, cartea care l-a făcut cunoscut pe autor în foarte multe țări. Mi-a plăcut mult acel roman și v-am vorbit despre el aici. De aceea, atunci când s-a tradus un nou thriller sub semnătura lui, am vrut neapărat să îl citesc. Ulterior am aflat că Fata dinainte este al doilea roman al său, iar Crede-mă când mint, este varianta rescrisă a primului său roman.

crede-ma cand mint

Crede-mă când mint este un roman extrem de interesant. Personajele sunt atât de bine construite, încât nu îți dau ocazia să vezi mai mult decât vor ele să vezi. Deși încă de la început am avut o idee clară asupra ucigașului, pe parcurs m-am lăsat păcălită și am avut momente când mi-am întors privirea și spre alte personaje.

Crede-mă când mint – un thriller cu foarte multe răsturnări de situație

Claire Wright este studentă la actorie. De mică norocul nu prea a ținut cu ea. A crescut trecând de la o familie la alta, iar șansa să devină actriță în țara ei s-a spulberat, din cauza unei greșeli. Acum, Claire este în New York, dar situația nu este cu mult mai roz. O duce greu din punct de vedere financiar, iar reputația creată în Anglia o urmărește.

Pentru a-și plăti chiria, Claire ajută femeile să vadă adevărata față a soților lor. Claire îi înregistrează în timp ce aceștia îi oferă bani în schimbul unei nopți petrecute cu ea. Atunci când soția singurului bărbat pe care nu a reușit să îl seducă a fost găsită moartă, lucrurile se complică pentru Claire. Totuși, primește și șansa vieții ei. În schimbul vizei și a unui salariu, Claire începe să lucreze pentru poliție și vrea să ajute la prinderea ucigașului. De ce a ales-o poliția pe Claire pentru acest rol? Unde va ajunge acesta acceptând un joc atât de periculos? Trebuie neapărat să aflați! Tot ce vă mai spun este că acest roman este plin de răsturnări de situație. Autorul ne trece printr-o mulțime de stări și scenarii, care se joacă cu mintea noastră.

Crede-mă când mint de J.P. Delaney se găsește în mai toate librăriile online, dar Librărie.net are acum cel mai bun preț.

You may also like...

17 Responses

 1. Silvia spune:

  O prezentare frumoasă!!!!

 2. Dana spune:

  O vreau, vreu, vreau!!!!

 3. Eva Anca spune:

  Eu inca nu am citit nimic de acest autor, dar clar trebuie sa remediez. Multumesc pentru recomandare!

 4. anasylvi spune:

  Pare o lectura faina pentru iubitorii genului!

 5. Ioana M spune:

  O sa il pun pe lista! Suna foarte interesant! Iti multumesc pt review. E asa de greu sa judeci o carte dupa titlu.

 6. Recenziile despre cărți îmi sunt de mare ajutor, nu cred ca am mai cumpărat o carte fără sa citesc o recenzie despre ea.

 7. Ce titlu interesant are cartea aceasta! N-am citit-o, dar imi place recenzia ta !

 8. Stan Bianca spune:

  Da pare o carte pe gustul meu!

 9. Camelia spune:

  Frumoasa recinzie si cartea interesanta, chiar mi-a atras atentia. O sa o caut si eu.

 10. N-am citit niciuna din cartile lui Delaney, dar intriga acesteia pare interesanta.

 11. carmen alexa spune:

  Uuuu.. foarte interesanta cred ca va fi aceasta carte… pentru mine. Multumesc pentru recomandare 🙂

 12. Un subiect interesant, cu siguranta o voi trece pe lista lecturilor viitoare!

 13. Mihaela Curea spune:

  Un titlu tare interesant, ma tenteaza sa citesc povestea.

 14. Ce curioasa m-ai facut. Pare foarte interesanta.

 15. Mihaela spune:

  O carte pe gustul meu care ador rasturnarile de situatie. Sunt curioasa daca o sa-mi placa Claire. 🙂

 16. Lista mea de dorinte oare se va incheia vreodata? :)))

 1. 4 noiembrie 2019

  […] Crede-mă când mint de J.P. Delaney. Am terminat de citit această carte în ultima seară a lunii octombrie. Mi-a plăcut extrem de mult. Este o carte antrenantă, iar autorul se joacă mereu cu mintea noastră, demontându-ne teoriile. Mai multe despre carte puteți citi aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *