Carte cu activități Montessori și Prima mea carte despre animale

În ultima comandă plasată pe Libris, am ales că comand cărți special pentru Albert. El este la vârsta la care este foarte curios, pune întrebări și absoarbe informația precum un burete. Are patru ani jumătate, iar pentru el lumea este un loc fascinant. Este la vârsta la care descoperă ceva nou în orice situație sau experiență. Este la vârsta la care are nevoie de foarte multe explicații, iar „de ce” este mai mereu pe buzele lui. Activitățile Montessori îl ajută în dezvolarea sa și îi stimulează dorința de a descoperi.

Este interesat de tot ceea ce ne înconjoară și fascinat de animalele de peste tot de pe glob. Îi place la zoo și îi place să descopere animale prin atlase sau cărți. Acestea fiind spuse, sunt sigură că veți considera alegerile mele din ultimul colet Libris.ro inspirate.

Ce cărți pentru copii mici avem de pe Libris:

  • Prima mea carte despre animale
  • Prima mea carte de activitati cu numere. Montessori. 3-6 ani – autor Delphine Urvoy

Prima mea carte despre animale

prima mea carte despre animale, atlas , national geographic, libris.ro, Delphine Urvoy, Prima mea carte de activitati cu numere. Montessori. 3-6 ani, montessori, activitati, copii,

Prima mea carte despre animale este superbă. Are coperțile cartonate, paginile lucioase și frumos ilustrate. Este destul de complexă, cuprinzând fotografii și informații despre peste 30 de animale. Prin intermediul ei, copiii își pot satisface curiozitatea privind viața în sălbăticie a acestor animale sălbatice. Lui Albert îi place foarte mult și mereu cere să i se citească despre ele.

Cartea este interactivă și încurajează creativitatea, prin întrebări diverse și bine alese. De asemenea, este un bun început pentru a-i familiariza pe cei mici cu geografia lumii.

Prima mea carte de activitati cu numere. Montessori. 3-6 ani – Delphine Urvoy

prima mea carte despre animale, atlas , national geographic, libris.ro, Delphine Urvoy, Prima mea carte de activitati cu numere. Montessori. 3-6 ani, montessori, activitati, copii,

Prima mea carte de activitati cu numere Montessori pentru copii de 3-6 ani este una dintre cele mai frumoase cărți cu activități pe care i-am oferit-o lui Albert până acum. Conține activități diverse, foarte interesante și prin care învață foarte multe lucruri. Este genul de carte cu activități la care trebuie să participe și unul dintre părinți sau un un frățior/ surioară mai mare. Astfel, celui mic i se va explica exact ce trebuie să facă. Pentru a duce la bun sfârșit activitățile, avem nevoie și de alte lucruri, precum lipici, foarfecă, culori, etc.

Cartea conține 50 de activități diferite, care stimulează copilul și îl ajută să acumuleze informații și deprinderi noi. Chiar o recomand cu incredere!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *