Carte cu sunete – Animale domestice. Ascultă și recunoaște sunetele

Luna cadourilor este specială pentru noi toți, dar mai ales pentru cei mici. Nu este plăcere mai mare decât să găsească ceva sub brad, care să le confirme faptul că au fost cuminți și că sunt iubiți. Știu că atunci când sărbătorim Crăciunul nu îl sărbătorim pe Moș Crăciun. Chiar și Maia știe. Este normal și firesc să ne învățăm copiii semnificația fiecărei sărbători în parte, dar asta nu înseamnă că nu putem să le facem această bucurie și să le lăsăm ceva drăguț sub brad. Deși Albert abia a făcut un anișor, a găsit și el ceva sub brad. M-am gândit că o carte cu sunete va fi perfectă. Și așa a fost.

carte cu sunete animale domenstice

Să vă mai spun că în scrisoarea Maiei către Moș Crăciun, printre jocurile și păpușile dorite de ea, cerea și o astfel de cărticică pentru frățiorul ei? Ei, bine, nu vă pot descrie cât de fericită a fost când a văzut că Moșul i-a luat în seamă sugestia. Bineînțeles că înainte să ajungă în mânuțele lui Albert, Maia s-a asigurat că este perfectă pentru el 🙂 . Cu alte cuvinte, s-a jucat cu ea, a citit textul și abia apoi a dat-o mai departe. Deși are opt ani jumătate și dă semne că se transformă într-o domnișoară, încă este copil.

Carte cu sunete: Animale domestice – Ascultă și recunoaște sunetele!

Cartea cu sunete Animale domestice – ascultă și recunoaște sunetele, am găsit-o în categoria Practic Pentru Copii de pe Libris. Nu e prima dată când mă uit în această categorie și când comand cărți pentru copii de acolo. Mereu găsesc ceva potrivit pentru Maia, dar și pentru Albert.

Cartea cu sunete Animale domestice – ascultă și recunoaște sunetele este cartonată și rezistentă. Are 12 pagini cartonate și 6 taste muzicale. Fiecare tastă apăsată va arăta copilului sunetul făcut de un anumit animal. Așadar, cu Animale domestice – ascultă și recunoaște sunetele, vor învăța să recunoască sunetele făcute de căței, pisici, păsări, miei, hamsteri și rățuște.

Rățuștelele sunt preferatele lui Albert din carte, deocamdată. Mereu încearcă să imite sunetul, ieșind un pap-pa-pa-pap simpatic 🙂 . Fiecare pagină este frumos colorată. Ilustrațiile descriu viața la fermă și sunt foarte reușite. Textul este scurt și descrie ceea ce este surprins și în imagini.

Formatul nu prea mare, 250×220, permite ca această frumoasă cărticică să fie luată cu noi atunci când plecăm de acasă. Astfel, îl putem ține puțin mai mult timp ocupat pe Albert în mașină sau oriunde mergem și avem de așteptat.


Copiii voștri ce au găsit sub brad? Au primit și cărți?

You may also like...

22 Responses

 1. Laura spune:

  Ce frumos din partea Maiei! Sper ca Albert să fie încântat și de celelalte animale!

 2. Simona Banica spune:

  Imi plac mult acest gen de carti!

 3. Eva Anca spune:

  Tare frumoasa pare. Distractie placuta!

 4. Dana spune:

  Tare minunată carte, atât pentru Maia, cât și pentru Albert.

 5. Moisei Maria spune:

  BAIETELUL MEU DE 3 ANI A PRIMIT O CATELUSA CARE VORBEȘTE, CANTA ,NUMARA, SPUNE CULORILE ETC SI PT FETE CASTI DE GAMING SI FIGURINE DINTRUN JOC CU BRAWL STARS

 6. Ce frumoasă pare, să vă bucurați de ea! <3 Maia este o minunată, se vede că are părinți la fel de minunați! <3

 7. Si Darius era super incantat de carticelele cu sunet. Inca mai e. 😀 De data asta Mosul nu le-a adus carti, ci jucarii pentru Darius si chestii de domnisoare pentru Amira. 😛

 8. Diana Timofte spune:

  Tare faina e cartea ! Interactiva si educativa !

 9. Anca spune:

  Imi plac carticelele de acest gen mai ales ca cei mici se amuza ascultand sunetele.

 10. Oti Liliana spune:

  Si noua ne plac aceste carti cu sunete. Sunt minunate.

 11. UNBLOGCOLORAT spune:

  Daaa! a mea e pasionată de carticele de genul acesta. A primit si ea una asemănătoare, pe lângă dulciuri, hainute si un dulap :))

 12. Mi se pare cea mai buna idee a unui părinte – aceea de a oferi carti și de a insufla plăcerea cititului

 13. Ce frumoasa este cartea, ideală pentru cei mici. Și eu as opta sa o cumpăr

 14. Anamaria spune:

  Ce carte frumoasa! Chiar sunt ideale pentru copii. O sa tin cont sa o fac cadou cuiva din familie 🙂

 15. Simona spune:

  O carte tare faina pentru cei mici. Educativa si distractica in acelasi timp.

 16. Mirela Marin spune:

  Tipul acesta de carte este foarte atractiv pentru cei mici. În plus, îi ajuta mult în dezvoltarea lor.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 17. ellafairytale spune:

  O idee educativa pentru un copilas, cred ca e foarte incant de sunetele animalelor.

 18. Interactiv și dragut pentru copiii mici!

 19. Carticelele de acest fel erau preferatele fetitei mele cand era micuta. Sunt cele pe care cei mici le percep ca pe niste jucarii, fiind in acelasi timp si educative, pentru dezvoltarea simturilor.

 1. 15 aprilie 2020

  […] tot vorbim de cadouri, vreau să vă aduc aminte și de jocul Mărul fermecat și de cartea cu sunetele animalelor. Se pot comanda tot de pe Libris.ro și pot fi de asemenea un cadou […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *