Chemarea îngerului – Guillaume Musso

Nu mai este nicio surpriză că îmi place foarte mult Guillaume Musso. Așadar, când am găsit pe târgulcărții.ro, Chemarea îngerului, una dintre puținele lui cărți pe care încă nu le citisem, nu am ezitat deloc. Știam că îmi va plăcea, știam că este o carte potrivită pentru final de an și pentru începutul celui nou. Nu este prima dată când citesc Musso în perioada sărbătorilor. Am observat că și lui îi place Crăciunul, deoarece nu este prima lui carte în care acțiunea este plasată în luna decembrie, în perioada sărbătorilor.

chemarea ingerului

V-am mai spus că Guillaume Musso este un romantic incurabil, după părerea mea. Crează povești frumoase de dragoste, vorbește într-un mod inedit despre iubire. Atunci când o poveste frumoasă de dragoste se impletește cu o alta plină de suspans, nu poate ieși nimic altceva în afară de un roman reușit. Și în Chemarea îngerului, Musso se folosește de atuurile lui și ne ține captivi în paginile cărții sale. Și în Chemarea îngerului găsim iubire, crimă, suspans, dramă. Eram sigură că îmi va plăcea, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de bună. Nu pot decât să mă bucur că prima carte a anului 2020 m-a încântat peste măsură.

Unele lucruri trebuie să se întâmple. Să fie soarta, destinul sau… chemarea îngerului?

Madeline și Jonathan se cunosc într-un mod inedit. Din greșeală, fac schimb de telefoane și își dau seama abia când sunt la mii de kilometri distanță. Același model de telefon, aceeași culoare, o întâmplare nu tocmai fericită și două destine se unesc.

Chiar dacă au stabilit să își trimită telefoanele cât de repede prin poștă, destinul lucrează și acest lucru nu se întâmplă. Curiozitatea învinge și amândoi scotocesc fără nerușinare în viața celuilalt. Având acces la cele mai intime secrete, cei doi reușesc să se cunoască extrem de bine, într-un timp scurt. Ceea ce pare a fi un început de poveste frumoasă de dragoste, se transformă într-un thriller spectaculos, atunci când Jonathan își dă seama cine a fost Madeline înainte să devină o florăreasă simpatică de la Paris. Madeline își dă deoparte masca și redevine polițista înțepată de dinainte de cazul care i-a dat peste cap viața, atunci când Jonathan îi dezvăluie noi informații importante, pe care nici el nu știa că le deține.

După cum vă puteți da seama, celor doi le-a fost menit să se întâlnească. Dacă acest lucru le va aduce fericirea sau un nou val de depresie, vă las pe voi să aflați.

You may also like...

18 Responses

 1. Andreea Tudor spune:

  Multumim pentru recenzie! Si eu il ador pe Musso❤ Acum citesc Fata si noaptea

 2. Eva Anca spune:

  Foarte frumoasa recenzia! Si eu vreau sa o citesc.

 3. Simona Banica spune:

  Interesanta merita citita!

 4. Valeria Chertes spune:

  Mi se pare o carte drăguță,mulțumim pentru recenzie!

 5. Dana spune:

  Cu siguranță îmi doresc și eu cartea, recenzia ta e irezistibila!

 6. Catalina Coman spune:

  Si mie mi-a placut mult cartea, atunci cand am citit-o.

 7. Daniela Balas spune:

  Îmi doresc sa citesc și eu Musso, ce am citit recenzia

 8. Daniela Balas spune:

  Îmi doresc sa citesc și eu Musso, dupa ce am citit recenzia cărții.

 1. 14 ianuarie 2020

  […] îngerului de Guillaume Musso. Deja am citit-o și v-am prezentat-o aici. Mulțumesc Anticariatului Târgul […]

 2. 6 februarie 2020

  […] de schimbări de planuri apar des atunci când ai copii. Despre Chemarea îngerului v-am vorbit aici. Mulțumesc Anticariatului Târgul cărții pentru […]

 3. 12 noiembrie 2020

  […] Guillaume Musso. Deoarece am citit aproape tot ce s-a tradus la noi, eram sigură că și această carte scrisă de Guillaume Musso îmi va […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *