Top 5 cele mai citite articole din 2019

Deoarece anul 2019 a fost anul schimbării și am hotărât să transform blogul Prefață de carte într-unul generalist, m-am gândit și eu, acum, la final de an, ca tot blogger-ul ce se respectă, să fac și un top cu cele mai citite articole generale în 2019.

Acestea sunt cele mai citite articole din 2019. Voi pe care dintre ele l-ați citit?

Perioada aceasta va fi plină de topuri și clasamente, care să aducă în prim-plan frumusețile și reușitele anului 2019. Sper că vă plac și vouă la fel de mult ca și mie genul acesta de articole. Ieri v-am prezentat top 5 cele mai bune cărți citite în 2019, așadar, era de așteptat ca astăzi să vin cu un top care să se refere la articolele diverse de pe site, nu-i așa?

Vă prezint top 5 cele mai citite articole din 2019

 1. Cum se face french-ul cu ojă semipermanentă. Nu cred că este prea mare mirarea că acest articol mi-a adus multe vizualizări. Multe femei au început să își facă manichiura cu ojă semipermanentă acasă, iar french-ul este foarte apreciat.
 2. Să o cunoaștem mai bine pe Olga Menai. Mă bucur să văd că multă lume este interesată să afle mai multe lucruri despre unul dintre autorii noștri români.
 3. Cum sunt produsele Pellamar din gama Biome. Sunt foarte bune 🙂 . Eu am fost extrem de încântată de ele. Dar știți deja asta, nu-i așa? Altfel acest articol nu ar fi în top 5 cele mai citite articole din 2019.
 4. Cum se aplică oja semipermanentă. După cum spuneam, nu este o surpriză faptul că articolele care au legătură cu îngrijirea unghiilor sunt căutate. În 2020 voi scrie cu mare plăcere și mai multe despre acest subiect.
 5. Un Crăciun de Cenușăreasă. Deși am postat părerea mea, despre acest film de Crăciun, în noiembrie, a reușit să intre în top 5. Sper că ați văzut și voi filmul. E perfect pentru perioada sărbătorilor.

Acestea sunt cele mai citite articole din 2019. Voi pe care dintre ele l-ați citit?

You may also like...

6 Responses

 1. Silvia spune:

  Succes și în noul an!Silvia

 2. Andreea spune:

  Si eu am făcut un top 3 dar la povestea de facebook …

 3. Eva Anca spune:

  Ce frumos top! Sa ai mult succes in noul an si cat mai multi cititori!

 4. anasylvi spune:

  Mult succes, intr-adevar articole foarte utile! Spor in continuare si la mai mare! <3

 5. Faine articolele tale! Si buna decizia de a face blogul generalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *