Un Crăciun de Cenușăreasă

Știu că a trecut ceva timp de când v-am vorbit despre vreun film de Crăciun, deși v-am promis că vă voi recomanda cât de multe. Totuși, să nu credeți că nu m-am uitat deloc în perioada aceasta. M-am uitat, le-am savurat, dar pur și simplu nu am apucat să scriu despre ele. Dar astăzi m-am organizat mai bine și vă voi vorbi, în rândurile de mai jos, despre Un Crăciun de Cenușăreasă. Tot pe Diva am văzut și acest film de Crăciun și încă se difuzează, tot la câteva zile. Deci nu e timpul pierdut, îl puteți vedea și voi.

un craciun de cenusareasa, film de craciun
Imagine de Edwin Danen de la Pixabay

Un Crăciun de Cenușăreasă a apărut în 2019 și îi are în rolurile principale pe Emma Rigby și Peter Porte. Filmul se încadrează la genurile romantic și comedie. Este o poveste frumoasă de dragoste, plină de iubire și magie. Ce ne putem dori mai mult în perioada aceasta?

Un Crăciun de Cenușăreasă – un film de Crăciun de neratat

Angie își dorește mult să preia firma de organizări evenimente a unchiului său. Dar, și de data aceasta, Candace – verișoara ei – i-a luat-o înainte și s-a asigurat că o vor conduce împreună. Mai exact că Angie se va ocupa de ea, iar Candace își va asuma meritele. Atunci când sunt angajate să organizeze un bal mascat pentru cel mai bogat și căutat burlac, Candace primește și ea o invitație. Dar nu reușește să ajungă, așadar, Angie îi ia locul și se întâlnește cu Nicholas. Cei doi se înțeleg de minune. Își dau seama că au multe în comun și că se plac. Dar când se apropie miezul nopții , Angie fuge, pentru a nu fi nevoită să își dea masca jos și Candace să afle că i-a luat locul. Tot ce i-a rămas „prințului” din basmul modern, era o șosetă pentru cadouri.

Acesta este hotărât să o găsească pe misterioasa „Cenușăreasă”, așadar, apelează din nou la aceleași organizatoare de evenimente. Deși Angie este tentată să îi spună cine este ea de fapt, atitudinea lui o descurajează, iar frica că își poate supăra verișoara, care deja pusese ochii pe el, și să nu mai aibă ocazia să își vadă visul împlinit, o fac să renunțe la idee.

Cum se va termina acest basm modern, vă invit să aflați vizionând Un Crăciun de Cenușăreasă.

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Ce simpatic pare! Mulțumesc pentru recomandare!

 2. anasylvi spune:

  Ce recomandare draguta! Multumesc! <3

 3. Dana spune:

  Am văzut pe final, mi-ar plăcea să îl văd tot.

 4. Am vazut si eu unul pe Diva, zilele trecute. Pare fain si asta.

 5. Geo spune:

  Mulțumesc pentru recomandare!

 1. 9 noiembrie 2020

  […] cum cred că deja știți, Diva difuzează deja, de vreo două săptămâni, filme de Crăciun. Unii pot zice că e prea devreme, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *