5 rochii elegante pentru petreceri în Wishlist

Sâmbătă am mers la un botez și, bineînțeles, m-am lovit de veșnica noastră problemă. Adică, nu găseam nimic potrivit în dulap. Aveam nevoie de o rochie practică, iar prin asta vreau să spun că rochia trebuia să aibă un oarecare decolteu și să nu mă chinui atunci când sosea momentul alăptării. Rochia nu trebuia să fie lungă, deoarece, după părerea mea, la un botez nu este tocmai potrivită. De asemenea, rochia trebuia să aibă o culoare mai închisă. Fiindcă Albert este veșnicul meu însoțitor, iar el face ce face și ne murdărește pe amândoi, nu aș fi vrut ca orice urmă lăsată de el pe rochia mea să sară în evidență. Am avut misiune grea, dar m-am descurcat, în cele din urmă. Totuși, mi-a rămas în minte să caut rochii elegante pentru petreceri și să mă asigur că pentru următorul eveniment voi avea ținuta potrivită pregătită.

Pentru a căuta rochii pentru petreceri potrivite nevoilor mele, dar care și să îmi placă, am intrat pe Dresslily și toată dimineața asta am făcut. Acum, vreau să vă prezint și vouă cinci rochii elegante, potrivite pentru petreceri, care mi-au atras atenția. Dar, înainte de asta, vreau să vă las și un cod pentru discount de 22%. Așadar, dacă folosiți 22% unlimited Coupon Code GBJKNO pe Dresslily vă bucurați de această reducere.

Rochii elegante pentru petreceri, cu reducere de 22%, folosind codul GBJKNO

rochii elegante,rochii petreceri,rochie botez,rochie albastra

Această rochie albastră a fost prima care mi-a atras atenția. Îmi place culoarea foarte mult, îmi place decolteul acela în V, care scoate în evidență bustul și care m-ar ajuta mult când ar sosi momentul ca Albert să pape. De asemenea, detaliul din talie este pe placul meu. Oferă eleganță rochiei și transformă rochia dintr-una simplă în una deosebită.

rochie eleganta

Și această rochie neagră mi s-a părut potrivită. Având mânecuțele acelea 3/4 este mult mai potrivită pentru anotimul acesta și cel viitor. Lungimea mi se pare potrivită, iar dantela îi oferă eleganța necesară.

rochie albastra,rochie scurta, rochii de botez

Și această rochie cu dantelă mi-a atras atenția. Îmi place mult partea de sus, deoarece oferă un aer oarecum vintage rochiei. Îmi pare suficient de elegantă pentru un botez sau o nuntă de zi și nu m-am putut abține să nu o adaug în wishlist.

rochie botez,,rochie alb negru,rochie simpla,rochii petreceri

A patra rochie care a intrat în wishlist-ul meu de pe Dresslily, este o rochie albă cu negru. Este simplă și draguță. Are mâneci lungi, lucru care o face extrem de potrivită pentru acest anotimp.

rochii elegante,rochii cu paiete,rochie lunga,rochie albastra lunga

Cea de-a cincea rochie care mi-a atras privirea, este o rochie lungă, extrem de elegantă. Este încărcată cu paiete, fără prea multe alte detalii care să o încarce. Este perfectă pentru o petrecere de seară. Această rochie de seară ar fi ideală pentru o nuntă elegantă. Pe site am văzut-o și pe auriu sau roșu, dar nu este de mirare că eu am ales-o pe albastru, nu-i așa?


Acestea sunt cele cinci rochii elegante, potrivite pentru petreceri, care mi-au atras atenția, la ultima mea vizită pe Dresslily. Oricum, zilele acestea vreau să plasez o comandă și intenționez ca măcar una dintre ele să ajungă la mine. Voi pe care ați alege-o?

You may also like...

12 Responses

  1. Dana spune:

    Tare frumoase rochii ai ales. Imi place mult cea din dantela si cea alb cu negru.

  2. Ana Maria Chiperi spune:

    Toate sunt frumoase! Cam greu să alegi doar una…

  3. Eva Anca spune:

    Superbe rochii ai ales! Toate imi plac!

  4. Simona Banica spune:

    Îmi plac rochiile elegante!

  5. Silvia spune:

    Frumoase imi place cea lungă!

  6. Gratiela Vlad spune:

    Hmmm… toate sunt frumoase… dar tinand cont de forma corpului, as merge pe ultima. Inca ma mai avantajeaza… si imi place sa profit de ocazie :))

  7. anasylvi spune:

    Toate sunt frumoase, bune alegeri! Preferata mea e ultima. <3

  8. Roxana spune:

    A treia e preferata mea. 🙂

  9. Raluca Anghel spune:

    Ultima cred…de mult imi doresc o rochie lungă și poate mi-as curaj sa port una.

  10. Nici eu nu am niciodata nimic potrivit de imbracat. :)))) Faine alegerile tale.

  11. Voinea Cristina spune:

    Prima rochita mi-a atras atentia pentru ca este potrivita stilului meu si ador si culoarea acesteia.

  1. 26 februarie 2020

    […] țineți mine că v-am prezentat aici câteva rochii care mi-au atres atenția pe Dresslily? Vă spuneam atunci că urmează să am tot […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *