Bioderma Atoderm – Kit esențial pentru o piele sănătoasă și răsfățată

Sănătatea pielii noastre este influențată de tot ceea ce ne înconjoară. Dacă ne expunem prea mult la praf, soare sau frig, pielea suferă. Dacă folosim produse nepotrivite, pielea suferă. Dacă mâncăm nesănătos, corpul este afectat, iar semnalele sunt transmise de multe ori prin piele. Dacă suntem nervoși și stresați, pielea suferă! Cu toate acestea, de multe ori nu ne stă gândul la ea și așteptăm ca disconfortul să treacă de la sine. Acest lucru nu se întâmplă mereu, iar noi în sfârșit luăm măsuri și apelăm la diferite produse de îngrijire a pielii. Eu vă recomand Bioderma Atoderm, iar mai jos, vă spun de ce.

Bioderma Atoderm – trei produse esențiale pentru o piele sănătoasă

bioderma atoderm

Primul produs despre care vă vorbesc astăzi, este Atoderm Ulei de duș. Am folosit pentru prima dată Atoderm Ulei de duș acum vreo doi ani, când eram însărcinată cu Albert. Nu știu din ce cauză, dar pielea de pe mâini, gât, umeri și piept, a devenit foarte sensibilă. Se usca extrem de tare și, pe lângă faptul că arăta groaznic, mă deranja foarte tare. Senzația de mâncărime aproape că mă irita mai mult ca grețurile care m-au însoțit timp de 9 luni. În cele din urmă, după îndelungi încercări, am găsit două soluții care m-au ajutat să trec peste acea perioadă. Prima a fost mierea de albine, care s-a dovedit foarte utilă, dar incomod de folosit. A doua soluție a fost Atoderm Ulei de duș și a venit la îndemnul unei prietene.

„Poveștile cu final fericit se citesc pe piele”

Dușul de seară și cel de dimineață, cu Atoderm Ulei de duș, îmi calma suficient de mult pielea, iar eu nu puteam decât să fiu extrem de recunoscătoare că l-am descoperit. După ce am născut, am mai folosit pentru o perioadă acest ulei, iar totul a revenit la normal, exceptând uscăciunea mâinilor. Dacă aveți astfel de probleme, nu ezitați să-i dați o șansă! Acest ulei de duș oferă 24 de ore de hidratare și este extrem de blând cu pielea. Grație brevetului Skin Barrier TherapyTM și a complexului DAF, acesta crește pragul de toleranță al pielii și o protejează de stresul extern. Povestea mea a avut un final fericit și s-a citit pe piele. 🙂

Anul acesta, gama Atoderm sărbătorește iubirea și grija pentru o piele sănătoasă. Campania Poveștile cu final fericit se citesc pe piele este, de fapt, o încurajare pentru toți cei care se confruntă cu piele uscată sau cu dermatită atopică.

bioderma

După cum vă spuneam mai sus, mâinile mele nu au scăpat de această problemă nici după naștere. Recunosc că, inițial, mi s-a părut o nimica toată, știind ce am îndurat. Dar, în timp, uscăciunea și senzația continuă de mâncărime a mâinilor a devenit deranjantă. În ultimul an am folosit mai multă cremă de mâini decât am folosit în viața mea. Unele m-au ajutat mai mult, altele mai puțin.

De aceea m-am bucurat foarte mult când am văzut că în kit-ul esențial creat de Bioderma, este și Atoderm cremă de mâini și unghii. Crema are efect reparator și calmant, iar în același timp îngrijește și unghiile. Eu, una, o ador și o voi folosi în continuare.

Împreună cu specialiștii, Bioderma a dezvoltat metoda 3-6-9, pentru a răspunde întrebarilor Cât? Când? și Cum? trebuie aplicat Atoderm pentru pielea atopică a bebelușilor, copiilor și adulților. Mai multe informații găsiți pe pieleuscata.com.

Atoderm stick de buze, al treilea produs din kit, nu îmi era nici el străin. Cred că vă aduceți aminte că vi l-am tot arătat pe rețelele de socializare și că vă spuneam că eu și Maia îl folosim des în perioada rece. Încă îl folosim. Hidratează intens buzele și le protejează de factorii externi, iar, în plus, are un gust plăcut de zmeură.

Voi ce experiențe aveți cu Bioderma Atoderm? Ai încercat aceste produse?

You may also like...

20 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Este excelent kitul asta de la Bioderma. Sunt incantata de produse!

 2. Silvia spune:

  Toate sunt utile!

 3. Dana spune:

  Încă nu am incercat gama, dar cu siguranță e foarte bună.

 4. Simona Banica spune:

  Îmi plac produsele!

 5. Crema de maini de la Bioderma nu îmi lipsește din casa, ma împac foarte bine cu ea.

 6. Mihaela spune:

  Imi plac mult produsele si pana acum le-am folosit pe toate din gama, mai putin uleiul de dus care e pe lista de dorinte de ceva timp.

 7. Uleiul de dus a fost preferatul meu, tare mi-a placut.

 8. Dana Stancu spune:

  Iubesc produsele lor. Absolut toate cele incercate de la ei, iar gama Atoderm destinata tuturor membrilor familiei este WoW

 9. Sunt un fan Bioderma, deci urmăresc cu interes recenziile despre produsele lor!

 10. Mie personal toate produsele pe care le-am folosit din gama Bioderma mi-au fost perfect adaptabile tenului meu. Mereu am avut sentimentul ca sunt create special pentru tenul meu!

 11. Rokolla spune:

  Iubesc produsele de la Bioderma, iar gama asta mi se pare extrem de potrivita pentru vremea asta cand mainile vor hidratare, buzele au nevoie de un boost de energie si pielea vrea un produs bland

 12. Bun de luat in considerare, eu va cred pe cuvant si trebuie sa-l incerc.

 13. Ador produsele Bioderma si mai ales cele din gama Atoderm.

 14. Din gama asta, ador crema de maini si balsamul de buze. Chiar sunt wow.

 15. Paula Ion spune:

  Iubesc produsele Bioderm, sunt cu adevarat fenomenale. Recomand cu drag.

 16. Silvia spune:

  Excelente!!!!

 1. 6 iulie 2020

  […] trecute, am primit un pachet foarte fain de la Bioderma. Într-o cutiuță extrem de frumoasă și elegantă, aveam cel mai nou produs Bioderma în materie […]

 2. 26 august 2020

  […] că nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că dermatocosmeticele Bioderma sunt preferatele mele. Mă simt foarte bine folosindu-le și mereu observ rezultatele pe care le […]

 3. 3 ianuarie 2022

  […] Mai exact, s-a iritat din cauza îmbrăcămintei purtate în acele zile. Într-adevăr, a primit cadou o pijama și un costum dintr-un material nou pentru e. Erau frumoase și le-a purtat, iar eu sunt sigură că materialul l-a iritat. Am făcut rost de un antihistaminic pentru orice eventualitate, iar mai apoi m-am ajutat de aceste produse de la Bioderma pentru a-i calma pielea și pentru a o ajuta să își revină. Copilul s-a putut bucura de sărbători, deoarece disconfortul i-a fost mult diminuat, iar în scurt timp problema a disparut cu totul. Cum să nu iubești produsele Bioderma? […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *