În 2022 nu-i da nicio șansă eczemei (dermatita atopică)

Majoritatea dintre noi la început de nou an își fixează unele obiective. De obicei sunt legate de carieră, familie și relațiile cu cei din jur sau sănătate. Aceste obiective ne ajută să ne focusăm pe anumite aspecte ale vieții noastre. Ne dau un impuls atunci când ne scade interesul sau nivelul de energie. Deși toate aceste aspecte sunt importante pentru o viață echilibrată, eu vă propun să acordați mai multă atenție sănătății voastre și a familiei voastre, în primul rând, iar mai vă veți simți suficient de bine încât să vă puteți ocupa și de restul lucrurilor.

Atunci când ne gândim la sănătate, nu prea luăm în calcul pielea noastră, mai ales dacă nu ne-a făcut niciodată probleme. Pielea este cel mai extins organ al nostru și cel mai ignorat. Totuși, eczema (dermatita atopică) este greu de ignorat. Din păcate apare tot mai des, atât la copii cât și la adulți.

Dacă apare destul de ușor, fiind cauzată de o mulțime de factori, ea nu mai dispare niciodată cu adevărat, fiind o boală cronică. Din fericire, dermatita atopică poate intra în remisie și poate fi controlată dacă folosim produsele potrivite și facem alegeri sănătoase.

dermatita atopica, bioderma, eczema,

Care sunt simptomele eczemei și cum o ținem sub control? – Despre dermatita atopică

Principalele simptome sunt ușor de identificat. Pielea se irită. Apar bubițe sau pete roșiatice și apare mâncărimea cutanată. Pielea se poate irita suficient de tare încât să doară. Dar și dacă nu ajunge în acel punct, mâncărimea este suficient de deranjantă astfel încât să deranjeze somnul sau să strice starea de spirit a persoanei în cauză. Bineînțeles, primul pas este să consultați un medic. El vă va ajuta să țineți sub control această problemă și să alegeți produsele potrivite pentru voi sau pentru copilul vostru. Ajută mult și să acordați o atenție mai mare pielii încercând să:

 • să scoateți din rutina de îngrijire produsele care usucă pielea
 • să faceți sau să-i faceți copilului cu piele atopică dușuri sau băi calde
 • să hidratați pielea
 • să alegeți produse de calitate, recomandate de medicii dermatologi, care au grijă de piele și-i dau putere să lupte cu boala, iar mai apoi să întârzie apariția unui nou puseu atopic

#ÎnfruntămEczemaÎmpreună cu produsele Bioderma – produse potrivite pentru copii, dar și pentru adulți

atoderm,ulei de dus, crema calmanta bubite, dermatita atopica, dermatita, eczema, dermatocosmetice, bioderma,

Bioderma a creat o întreagă gamă de produse care să ne ajute să ieșim învigători în lupta cu eczema. Pentru o piele sănătoasă, ni se propune o rutină simplă, formată din două produse foarte bune:

 • Atoderm Ulei de duș. Acest produs asigură hidratare și confort imediat. Eu îl folosesc de câțiva ani deja și nu am de gând să renunț la el. Încă îi sunt profund recunoscătoare prietenei mele care mi l-a făcut cadou atunci când mă confruntam cu o iritație a pielii. Eram însărcinată și nu puteam folosi prea multe produse, iar acest ulei m-a ajutat enorm.
 • Atoderm Intensive Balsam. Acest produs este un emolient dermo-restructurant și calmant pentru pielea atopică a întregii familii. Și acest balsam este foarte îndrăgit la noi în familie, calmând pielea rapid, reducând inflamația și refăcând bariera cutanată distrusă de iritație.

Mai multe informații despre ingredientele acestor produse puteți găsi pe Ask-naos.ro – platformă creată special în acest scop.

Chiar dacă voi sau copiii voștri nu sunt diagnosticați cu această boală, e bine să aveți aceste produse la îndemână. E bine să le includeți în rutina voastră, pentru a vă menține pielea sănătoasă. Acum, de Crăciun, Albert s-a umplut de bubițe. I-au apărut la încheieturi și pe trunchi, iar pe față îi ieșeau pete roșiatice. Am fost absolut sigură că a făcut un episod de dermatită de contact.

Mai exact, s-a iritat din cauza îmbrăcămintei purtate în acele zile. Într-adevăr, a primit cadou o pijama și un costum dintr-un material nou pentru el. Erau frumoase și le-a purtat, iar eu sunt sigură că materialul l-a iritat. Am făcut rost de un antihistaminic pentru orice eventualitate, iar mai apoi m-am ajutat de aceste produse de la Bioderma pentru a-i calma pielea și pentru a o ajuta să își revină. Copilul s-a putut bucura de sărbători, deoarece disconfortul i-a fost mult diminuat, iar în scurt timp problema a disparut cu totul. Cum să nu iubești produsele Bioderma?

You may also like...

12 Responses

 1. Dana spune:

  Ce produse bune! Multumesc pentru recomandare!

 2. Silvia spune:

  Multumesc pentru recomandare!

 3. Carmen spune:

  Și noi avem produsele si le folosim toti 4. Initial le-am luat pentru dermatita fetitei care acum este sub control.

 4. Anca spune:

  Folosesc Bioderma pe copii de mai bine de un an, foarte bine ne impacam cu ea, o sa încerc și celelalte variante.

 5. Alina S spune:

  In fiecare zi folosesc uleiul de dus Atoderm,

 6. Ana spune:

  Si mie imi plac mult produsele Bioderma, ma ales gama Atoderm!

 7. din fericire, nu am avut astfel de probleme si sper sa fiu ferita!

 8. Mihaela spune:

  Nu am probleme nici eu nici copilul cu dermatita, dar soacra mea are si foloseste produsele Bioderma.

 9. Marin Mirela spune:

  Produsele Bioderma pentru aceste probleme chiar sunt foarte bune și eficiente.
  Le am și eu, de aceea confirm calitățile.

 10. Denisa spune:

  Imi plac mult produsele din gama Atoderm. Le folosesc cu drag, mai ales uleiul de dus.

 11. Tare bune produsele Bioderma, imi plac mult!

 12. Eva Anca spune:

  Îmi plac tare mult produsele Bioderma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *