Nou în bibliotecă – februarie 2020

Și în luna februarie a anului 2020 am adăugat câteva cărți frumoase în bibliotecă. Pe unele le-am citit, iar altele își așteaptă cumințele rândul. Bineînțeles că și Maia a primit câteva cărți noi, de care este foarte încântată.

Dacă sunteți curioși ce titluri am adăugat eu în bibliotecă, vă invit să vedeți lista de mai jos.

carti noi

Cărți noi în bibliotecă – februarie

  • Eu, cea de pe locul doi (volumul 2) de Cezara Zamfir. În luna februarie, acest roman mi-a fost trimis de către autoare. Anul trecut am citit Eu, cea de pe locul doi ( volumul 1) și v-am vorbit despre el aici . Sunt curioasă cum mi se va părea acest nou volum, dacă îmi va plăcea sau nu, dacă a evoluat tânăra autoare sau nu. Îi mulțumesc cu această ocazie autoarei, pentru șansa de a-mi putea satisface curiozitățile în legătură cu noua sa carte! Cezara Zamfir a răspuns și unor întrebări pentru blogul meu, care ne permit să o cunoaștem mai bine. Acel mic interviu poate fi citit aici.
  • Viața pe care am visat-o. Despre acest roman v-am vorbit de curând aici. Eu l-am comandat de pe Târgul cărții și mă bucur de alegerea făcută. Mi-a plăcut destul de mult.
  • Niciodată nicăieri
  • Ultima aniversare
  • Culorile vieții. Aceste trei cărți au ajuns la mine în luna februarie, de la Librarie.net. Încă nu am apucat să citesc niciuna dintre ele, dar sper ca, acum, în martie, să reușesc să citesc măcar una. Bineînțeles că încă nu sunt hotărâtă pe care să o citesc prima. Toate mă atrag, toate sunt scrise de autori pe care eu îi îndrăgesc.
  • În ritmul inimii mi-a fost trimisă de Editura Corint. Am început să o citesc și cât de curând revin cu impresii.
  • Pierdută pentru totdeauna. Romanul acesta a venit de la Editura Paralela 45, alături de Hipnotizatorul și câteva cărți frumoase pentru copii.
  • Cărți pentru copii am primit și de la Editura Casa și Corint Junior, iar cât de curând vi le vom prezenta.

Voi ce cărți noi ați adăugat în bibliotecă în luna februarie?

You may also like...

14 Responses

  1. Catalina Sora spune:

    Multe si frumoase. Eu,cCea de pe locul 2 as vrea sa o citesc si eu dar momentan nu mai cumpar carti caci sunt cateva in asteptare. De Niciodata, nicaieri nu am auzit si chiar sunt curioasa cum este

  2. Eva Anca spune:

    O lista frumoasa si bogata. Lecturi placute!

  3. Dana spune:

    Titluri tare frumoase, lecturi plăcute!

  4. Oana M spune:

    Ce de-a cărți minunate. Am ochit câteva titluri pe care le vreau și eu. În februarie m-am făcut cu 3 cărți noi în engleză și franceză. Pe două dintre ele le-am citit deja, Killer In The Rain de Raymond Chandler și The Girl with The Pearl Earring. Iar cealaltă este o carte polițistă de la Agatha Christie.

  5. Mihaela spune:

    Eu am adaugat doua carti noi: Ugly love si Verity de Colleen Hoover. Ti le recomand cu mare drag.

  6. Spor la citit si eu am o gramada de carti care asteapta sa fie citite.

  7. Am adus in biblioteca mea in luna februarie, peste 10 carti noi.

  8. Kaiyo Aino spune:

    Am citit si recenzia ta la primul volum Eu, Cea de pe Locul Doi si sunt curioasa si de volumul 2. Luna acesta nu aveam nimic nou de citit, chiar ma gandeam ca voi reciti cateva dintre favorite

  9. Numai titluri minunate ati adunat in biblioteca. 😀 Eu nici nu le-am mai contorizat, desi sunt destul de multe.

  10. Paula Ion spune:

    Sa aveti lecturi placute pentru ca timp de citit sigur aveti in aceasta perioada.

  11. Rokolla spune:

    Mereu gasesc carti pe blogul tau care sa ma inspire

  12. Mi-am luat si eu luna aceasta de la Targul cartii cateva carti, vreo 12. Te rog frumos precizeaza si autorul volumelor pentru ca as vrea sa le caut in librarii.

  13. Denis Buzoianu spune:

    Am si eu 2 din ce ai prezentat tu. Sunt foarte bune . Am primit o carte acum o saptamana , mai am de citit la ea . Este foarte interesanta , tristă, captivantă. Monolit- era visurilor. Ti-o recomand .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *