Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale

Acum o lună, am văzut pe Anticariatul Târgul Cărții romanul Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale. Știam că toate cărțile de pe Târgul Cărții arată foarte bine și nu am ezitat să o comand. Mi-am dorit-o încă de când a apărut, dar nu am reușit atunci să mi-o iau. Eh… știți și voi cum e, chiar dacă ne dorim, nu le putem cumpăra pe toate.

Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale este un roman care vorbește despre iubire, despre noi începuturi, despre secrete și oameni răi. Mi-a plăcut, deși au fost câteva lucruri care mi s-au părut adăugate doar așa, ca să fie acolo, eventual să stârnească reacții. Finalul mi-a dat o stare stranie și mi-aș dori să existe o continuare, care să aibă ca punct de plecare scrisoarea de la finalul acetui roman. Bineînțeles că nu vă dezvălui finalul, fiți pe pace 🙂 . Dar, mai jos vă voi spune câte ceva despre carte, astfel, să vă puteți da seama dacă ar putea fi pe gustul vostru.

viața pe care ai visat-o

Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale – Ceea ce ne dorim nu este mereu ce avem nevoie

Aimee și James au format unul dintre acele cupluri rare, care au rădăcini în copilărie. După ce s-au cunoscut, au fost de nedespărțit. Familia ei l-au primit pe James cu brațele deschise și acesta s-a simțit ca acasă printre ei. Mai ales că îi permiteau să se ocupe de pasiunea lui cât timp stătea pe acolo, lucru care acasă nu îi era permis. Familia lui James era mai dificilă. Părinții lui aveau reguli stricte, unele fără noimă.

Acum, Aimee îl îngropa pe iubitul său, chiar în ziua în care trebuia să aibă loc nunta lor. Și tot în aceeași zi este contactată de un medium, care susține că James trăiește. Acest lucru, plus faptul că nu i s-a permis să-i vadă cadavrul, o face pe Aimee să aibă bănuieli. Totuși, le pune pe seama suferinței și încearcă să treacă peste. Dar, oare va reuși să îl lase pe James în trecut și se concentreze pe prezent? Vă invit să aflați singuri, citind Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale. Dacă sunteți ca mine, o să vă placă. Romanul se găsește aici.

You may also like...

6 Responses

 1. Dana spune:

  La Târgul Cărţii găsec mereu cărţi minunate. Şi din ce am citit în recenzia ta, aceasta este încă una tare frumoasă!

 2. Eva Anca spune:

  E foarte frumoasa recenzia ta si la fel pare si cartea.

 3. anasylvi spune:

  Suna interesant si misterios. Multumesc pentru recomandare! <3

 4. Oana M spune:

  Ce frumoasă pare cartea asta. Nu am cumpărat încă nimic de la Târgul Cărții, dar dacă are prețuri bune sigur voi trece și eu pe acolo. Îți recomand si eu o carte tare frumoasă citită în engleză, The Violets of March de Sarah Jio. Este tot o poveste de familie și dragoste, plină de mister.

 1. 29 septembrie 2020

  […] autocarul a plecat, Luzyna a întârziat. Crezând că sora ei nu va apărea și o șansa la o altă viață ar fi fost irosită, Helena îi ia locul. Această decizie o macină și nu se poate ierta pentru […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *