Colier placat cu aur alb, superb! De unde comandăm?

La Danube Bloggers Meet am avut alături colaboratori pe toate gusturile. Am primit de toate! De la accesorii pentru telefon, la cosmetice, parfumuri, dulciuri și chiar bijuterii. De această ultima categorie s-a ocupat SaraTremo, care ne-a oferit câte un colier placat cu aur alb.

Sincer, eu nu mai auzisem de SaraTremo până când nu am participat la Danube Bloggers Meet, și de aceea vreau neapărat să vă vorbesc despre ei, în caz că mai sunt fete ca mine.

colier placat cu aur alb

Colier placat cu aur alb – o frumusețe de bijuterie

Întotdeauna mi-a plăcut mai mult aurul alb decât cel galben. Și verighetele ni le-am luat din aur alb, chiar dacă moda dicta pe atunci aur galben. Dacă nu îmi permit o bijuterie din aur alb, apelez la cele din argint sau la cele placate, care au un preț mai accesibil. Așadar, atunci când am văzut frumusețea aceasta de bijuterie placată cu aur alb, m-am bucurat foarte mult. Cei de la SaraTremo ne-au trimis mai multe tipuri de coliere și m-am bucurat mult că acesta ,cu pandantiv fundiță, a ajuns la mine.

colier placat cu aur alb

În realitate arată mult mai bine decât în poze. Dacă vă puteți imagina că este și mai frumos decât îl vedeți în postările mele, vă rog să o faceți, deoarece chiar așa e. Diametrul pandantivului este de 2 cm, iar lungimea de 1,5 cm. Lănțișorul este reglabil pe intervalul 40 – 46 cm. Fiecare colier ne-a fost oferit într-o cutie premium SaraTremo. La fel îți veți primi și voi, alături de un certificat de calitate și conformitate, dacă alegeți să comandați de pe site-ul lor.

Mie îmi place foarte mult colierul Sandra, placat cu aur alb și pandantiv fundiță. Cu siguranță îl voi purta des. Îl veți observa în ținutele mele de tip #OOTD de pe site-urile de socializare. Bineînțeles, atunci când nu o să mai #stămîncasă și o să ne putem bucura de vremea frumoasă.

You may also like...

9 Responses

 1. Eva Anca spune:

  E minunat acest colier! Sa il porti cu placere!

 2. Dana spune:

  E tare frumos! Sa îl porți cu drag, chiar și prin casa!

 3. Avem colierele fix la fel. Tare frumoase sunt. 🙂

 4. Vaai ce dragut e, eu am de la ei un trifoi si abia astept sa il port.

 5. Gabriela Alexandra Andrei spune:

  Superb colierul! Sa îl porți cu placere!

 6. Rokolla spune:

  Este absolut superb acest colier si imi place maxim aceasta fundita

 7. E cu adevaarat superb acest colier! Am si eu cateva bijuetrii Saratremo si imi plac mult.

 1. 23 martie 2020

  […] Perspirex. Le tot vedeam în mediul online și chiar eram curioasă în privința lor. La Danube Blogger Meet am primit un cadou de la ei, iar în acest articol vă voi spune cum mi s-au părut produsele […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *