Tarabim, Tarabum! Știu ce ai în dulapul cu dulciuri acum

Oare pot să zic că am puteri supranaturale sau că citesc minți? Hmm… Poate aș putea și te conving că așa e. Altfel de unde aș ști eu că și tu ai un dulap plin cu dulciuri? Nu ne cunoaștem personal, nu am fost la tine acasă. Ba chiar mai mult, pot să spun că toată lumea care citește acest articol are un astfel de dulap sau măcar un sertăraș, acolo. Dacă nu e așa, te invit să mă contrazici în comentarii.

Dacă tot îmi exersez puterile supranaturale, o să mai fac o destăinuire și la fel, te invit să mă contrazici în comentarii!

Tarabim, Tarabum! Știu ce ai în dulapul cu dulciuri acum

Nu-i așa că în dulapul tău cu dulciuri ai cel puțin o ciocolată Milka? Hmmm… O să merg mai departe și o să continui adresându-mă ție, mamei care are cel puțin un copilaș acasă. Nu-i așa că ai ursuleți Barni pufoși, cu cremă delicioasă, în dulap? Chiar sunt bună, știu!

Acum o să te dau de gol, dar trebui să îți dovedesc cât de pricepută sunt. Nu-i așa că, undeva, după pungile acelea, ai o cutie cu inimioare Milka? Sau să fie o ciocolată XXL cu biscuite și caramel? Hmmm… nu sunt chiar sigură, așa de bună ești la pitit.

dulciuri

Dacă nu te-am convins, să știi că mai am ași în mânecă. Nu-i așa că în buzunărelul acela de la geantă ai un pachet cu biscuți Belvita? Știu exact și cum îi consumi… alături de un iaurt, în pauza de la serviciu, sau simpli, atunci când ești pe fugă și nu ai apucat să mănânci. Da, te înțeleg, nu te condamn! Sunt delicioși și sățioși. Îți plac aproape la fel de mult precum biscuiții Oreo, pe care i-ai mânca non-stop. Oreo îți plac atât de mult încât ai început să faci și prăjituri în care să îi adaugi. Cine te poate condamna? Eu, cu siguranță nu. Și eu sunt la fel! Sau poate m-am descris chiar pe mine?

You may also like...

11 Responses

  1. Dana spune:

    Hmmm, mi-ar trebui și mie un asemenea dulap. :))
    Tare simpatic articol!

  2. Cătălina Coman spune:

    Tu mi-ai inspectat dulapul, de asta știi.

  3. Silvia spune:

    Mai dar ce de dulciuri

  4. Eva Anca spune:

    Foarte dragut articolul. Eu am renuntat la dulapul cu dulciuri, pentru ca Denisa daca stie ca avem dulciuri, nu mai cunoaste limita.

  1. 20 martie 2020

    […] pe toate gusturile. Am primit de toate! De la accesorii pentru telefon, la cosmetice, parfumuri, dulciuri și chiar bijuterii. De această ultima categorie, s-a ocupat SaraTremo, care ne-a oferit câte un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *