Încălțăminte sport outdoor – City and Walking

Mereu am grijă să am încălțăminte sport outdoor la îndemână. Fie că este vară, primăvară, iarnă sau toamnă, nu mă lipsesc de acest timp de încălțăminte.

Deși atunci când vorbim despre încălțămintea sport de cele mai multe ori ne gândim la cei care merg la sală sau practică diferite sporturi, acest tip de încălțăminte ar trebui să se afle în garderoba oricărei persoane.

Comodă, practică și ușor de asortat, poate fi alegerea potrivită pentru plimbări, drumeții, cumpărături în oraș, ieșiri cu prietenii sau pentru momentele în care avem de făcut un drum mai lung mergând pe jos. Dacă mai avem cu noi și copilași mici, care inevitabil se vor plictisi de stat în cărucior sau în bicicletă și vor vrea în brațe, încălțămintea sport devine un must have.

Așadar, chiar dacă nu practici vreun sport și nu iubești mișcarea în mod deosebit, poți să te asiguri că ai grijă de picioarele tale, atunci când îți îndeplinești îndatoririle de zi cu zi, purtând încălțăminte sport. Dar asta nu e tot! Trebuie să ții cont și de câteva aspecte atunci când o alegi.

De ce lucruri să ținem cont atunci când alegem încălțăminte sport outdoor?

incaltaminte sport
 • material. În funcție de sezonul în care urmează să îi purtăm, alegem și tipul de material. Dacă îi alegem pentru sezonul cald, cu siguranță vom aprecia materialele ușoare care vor permite piciorului să respire.
 • talpă. Atunci când alegem adidași de zi cu zi, suntem conștienți de faptul că vor fi purtați intens și că vor fi supuși mersului pe jos pentru un timp îndelungat. Așadar, ne dorim o talpă flexibilă, care să susțină piciorul, să amortizeze suficient impactul pașilor cu solul și care să ne protejeze de durerea supărătoare care apare atunci când purtăm papuci neadecvați.
 • greutatea. Ne dorim papuci ușori, mai ales atunci când avem mult de mers pe jos, nu-i așa? Parcă nu-i nimic mai enervant decât o pereche de papuci grei, care să ne îngreuneze mersul.
 • stilul propriu. Este important ca atunci când ne alegem încălțămintea să ne placă ceea ce urmează să purtăm. Fie că ne plac doar papucii cu șiret sau doar cei cu scai, fie că dorim să ieșim în evidență cu o culoare interesantă sau să mergem pe clasic, trebuie să ținem mereu cont de aceste lucruri. Atunci când ne cumpărăm papuci, îi cumpărăm cu gândul de a-i purta măcar în sezonul respectiv. Așadar, trebuie să ne placă. Eu, personal, foarte rar merg pe culori. Prefer să fie albi, gri sau negri. Astfel știu că mereu îi voi putea asorta cu ceva ce deja am în garderobă.
 • Calitatea. Chiar dacă papucii de calitate costă mai mult, mereu investiția merită. La urma urmei este vorba de picioarele noastre și de confortul de care vom avea parte. Atunci când ne vom cumpăra încălțăminte sport de calitate, rezistența îndelungată este asigurată, la fel și confortul pe care în vom simți purtând-o.

Încălțăminte sport – Yes or No?

incaltaminte sport

Acest tip de încălțăminte a devenit tot mai purtat în ultimii ani, atât de adulți cât și de copii. Faptul că se pot integra ușor în ținutele casual și oferă un confort deosebit, ne face să nu uităm de ei atunci când ne schimbăm încălțămintea de la un sezon la altul sau atunci când organizăm o sesiune de shopping. Fie că alegem să ne facem cumpărăturile online sau offline, acest tip de încălțăminte poate fi găsit oriunde.

Brandurile tot mai numeroase pun mare accent pe aspectul acestui tip de încălțăminte și mereu țin cont de trend și de dorințele cumpărătorilor. În același timp, nu uită de calitate și confort. Combinația perfectă, nu-i așa? Din partea mea, încălțămintea sport primește un mare Yes!

Voi purtați încălțăminte sport?

You may also like...

9 Responses

 1. Silvia spune:

  Da port cât de des!!!

 2. Eva Anca spune:

  Port incaltaminte sport, mi se pare cea mai confortabila alegere.

 3. Irina spune:

  Multumesc mult pentru recomandare!

 4. Alexa spune:

  Si eu port aproape zilnic pantofi sport 🙂 îmi sunt extrem se comozi si pot alerga si după cel mic mult mai ușor:)

 5. Foarte utile sfaturile. Am citit cu mare atenție fiindcă recunosc ca mereu mi-am ales încălțămintea fara sa am nici cel mai mic habar de lucrurile care contează cu adevărat

 6. Rokolla spune:

  Am inceput sa port destul de des incaltaminte sport pentru ca este cea mai practica atunci cand vine vorba sa ies cu copiii

 7. Mai rarut port incaltaminte sport si de obicei in combinatii gresite, din punctul altora de vedere. :))))

 8. Dana spune:

  În timpul liber este singura încălțăminte pe care o port, mai ales când timpul o permite. Îmi place și ma simt libera și confortabil în ea.

 9. Simona spune:

  Super faine cele 2 perechi!! Si eu port deseori incaltaminte sport. E asa confortabila!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *