Mărul fermecat – joc interactiv

Nu de foarte mult timp, am observat că pe Libris nu găsesc doar cărți bune, la prețuri accesibile, ci și jucării pentru copii. Așadar, atunci când vreau să cumpăr un cadou pentru copiii mei sau pentru alți copilași dragi nouă, prima dată arunc o privire pe acest site, în categoria Educative. Mărul fermecat l-am găsit în colecția Smart Games, iar astăzi vă voi vorbi despre el.

marul fermecat

Cum este jocul Mărul fermecat

Mărul fermecat este produs de către D-Toys. Jocul se adresează copiilor care au cel puțin 4 ani. Are formatul de 300 x 300 mm și funcționează cu baterii tip AA.

Pachetul conține 30 de planșe cartonate, speciale pentru joc și un măr din plastic, care ,bineînțeles, dă numele jocului. Planșele nu au doar un singur rol. Pe lângă faptul că se introduc în aparat (în mărul fermecat), pe spatele lor copiii găsesc diferite informații, misiuni sau ghicitori.

jocul marul fermecat

După ce planșele sunt introduse în aparat, copilașii pot învăța o mulțime de lucrui noi și importante pentru dezvoltarea lor intelectuală. Cu ajutorul jocului Mărul fermecat, copiii învață lucruri de bază despre animale, fructe și legume, insecte, obiecte, melodii, instrumente muzicale și alte lucruri la fel de interesante. Vocea drăguță care îi însoțește în lumea creată cu ajutorul acestui joc, vorbește în limba română, iar copilașul se va putea juca singur, având nevoie doar de supraveghere.

Din punctul meu de vedere, Mărul fermecat poate fermeca orice copilaș dornic să învețe lucruri noi. Acest joc mulțumește atât adulții, cât și copiii. Părinții vor fi mulțumiți de faptul că micuțul se joacă frumos, timp în care învață și o mulțime de lucruri interesante. Copilul cu siguranță va fi cucerit de faptul că „jocul vorbește”. Am observat că mereu un joc interactiv va fi mult mai apreciat de către copii, decât un joc normal. Maia a avut mereu ambele categorii de jocuri. Chiar dacă un joc drăguț cu zar sau pioni o cucerește, cele care fac ceva deosebit o captivează total.

Ce părere aveți de Mărul fermecat? Știați că pe Libris găsiți și jucării?


You may also like...

19 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Sunt tare dragute si utile jocurile interactive de acest fel. Distractie placuta!

 2. Dana spune:

  Ce joc frumos și util! Nu știam de secțiunea asta la Libris.

 3. Silvia spune:

  Bine de stiut!!!!

 4. Anca spune:

  Tot de pe Libris il avem si noi in doua variante deja, e tare fain.

 5. Foarte interesant jocul. S-ar potrivi perfect și piciului meu. O sa întru puțin pe site sa vad ce mai găsesc nou.

 6. Ioana spune:

  Ma bucur mult ca apar din ce in ce mai multe jocuri si carti cu care sa ii tinem ocupati pe copii si totodata sa le stimulam intelectul.

 7. Ioana spune:

  Ma bucur mult ca apar din ce in ce mai multe jocuri si carti cu care sa ii tinem ocupati pe copii si totodata sa le stimulam intelectul.

 8. anasylvi spune:

  E foarte fain acest tip de joc. 🙂 Sa il jucati cu placere!

 9. Ana Maria B spune:

  Da, și noua ne-au fost foarte urile astfel de jucării. Acum vreau sa comand câteva chestii foarte utile acum o perioada grădiniței.

 10. Alexa spune:

  Cat de dragut pare jocul asta. Chiar nu stiam ca de gasesc si jocuri pe Libris.O sa arunc si eu o privire!

 11. Foarte stimulativ acest joc, și da, copiii sunt mult mai interesați și receptivi la astfel de obiecte interactive, că e vorba de cărticele sau de vreun animăluț de pluș care le spune povești.

 12. Mirela Marin spune:

  Atractive și interesante, jocurile de acest tip vin în ajutorul copiilor. Stimulează intelectul, ajută la dezvoltare prin joacă.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 13. Cate jocuri educative si interactive gasim la Libris pentru cei mici.

 14. Denis Buzoianu spune:

  Interesant jocul!!! Nu stiam ca au si jucari . Multumim de pont!!!

 15. Rokolla spune:

  Am si eu acest joc si Cristina a fost absolut fascinata de el cum l-a primit. N-a tinut prea mult minunea, dar pentru cateva saptamani bune si-a pierdut timpul cu el

 16. Si noi avem jocul. Chiar se joaca destul de mult cu el Darius.

 1. 10 aprilie 2020

  […] în această perioadă orice părinte își dă seama cât de folositoare sunt unele jocuri și jucării sau cât de important e cu adevărat să ai mereu la îndemână cărți pentru copii […]

 2. 15 aprilie 2020

  […] tot vorbim de cadouri, vreau să vă aduc aminte și de jocul Mărul fermecat și de cartea cu sunetele animalelor. Se pot comanda tot de pe Libris.ro și pot fi de asemenea un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *