Cu ce se mai joacă copiii mei, în vreme de pandemie

Majoritatea caselor în care locuiesc copii sunt pline de jucării. În fiecare colțișor găsim o jucărie de pluș, un cub aruncat sau diferite jocuri de creație sau strategie, depinde de vârsta copiilor. La noi în casă găsiți de toate. De la păpuși, la mașinuțe sau mingi. De la mărgele pentru brățări și puzzle-uri de diferite dimensiuni, la jucării interactive sau jucării pufoase de pluș. Fie că luăm masa sau facem baie, mereu avem un prieten dornic să ne însoțească în preajmă.

Albert îl convinge pe Mo-mo să mănânce pufarini 🙂

Deși Maia e deja o domnișoară în devenire, de aproape 9 ani, încă are momente în care se joacă cu păpușile sau cu jucăriile de pluș. De când Mo-mo – ursulețul de pluș de la Smyk, pe care Albert l-a botezat în cel mai firesc mod pentru vârsta lui – și-a făcut loc în familia noastră de jucării, mai mereu îl ia în brațe. De cele mai multe ori dansează cu el, făcând diferite coregrafii inventate de ea. Atunci când încalță rolele, Mo-mo are program de dans 🙂 . Și să vedeți veselie când amândoi vor să se joace cu Mo-mo. Bineînțeles, ca o soră bună ce e, i-l cedează. Dar după ce îl enervează bine, normal 🙂 . Uneori cred că, de fapt, acesta este scopul…

Jucărie de pluș și kit de cristale = copii fericiți

Atunci când Mo-mo a ajuns la noi, a fost însoțit de un kit foarte fain, care îi pune Maiei la dispoziție toate cele necesare pentru a crea cristale. Ea mai mereu este interesată și dornică să facă diferite experimente, așadar, eram sigură că ideea de a face cristale îi va plăcea. Kit-ul conține tot ce este necesar pentru ca un copil de minim 8 ani să creeze cristale. Vă asigur că îl va fi ținut ocupat, măcar pentru puțin timp.

Atunci când copilașul este deja în clasele primare, gusturile se schimbă, dar totuși rămâne copil. Încă dorește să se joace, și, mai ales, încă dorește să primească cadouri. De aceea mă bucur că există jocuri de creație sau kit-uri precum acesta pentru cristale. Copilul se va bucura cu siguranță de cadou, dar va învăța și ceva util, într-un mod frumos.

You may also like...

13 Responses

 1. Laura spune:

  Ce frumos! Noi ne “jucăm” cu alfabetarul! Nu cred că este distractiv pentru Alex, dar pentru mine e! :)) Puzzle, mașini, plastilină, lego….sunt prin toate camerele. Abia astept sa se mai încălzească afară!

 2. Dana spune:

  Ce simpatic e Albert!!! Iar ursulețul, tare drăguț!

 3. Eva Anca spune:

  Ursuletul e tare dragalas, iar kitul de cristale e interesant. Distractie placuta!

 4. Kit-ul de cristale m-a prins și pe mine și vorba aia, femeie în toată firea

 5. Si noi avem un ursulet la fel, este greu dar e bine cand mai faci activitati.

 6. Oana spune:

  Foarte dragut ursuletul, multumim de sugestii!

 7. Andrela spune:

  Distracție plăcută! Hai că mai e un pic și poate o să putem ieși liniștiți în parc, să facem activități și afara.

 8. Duduia Magda spune:

  Nu am copii, dar trebuie să recunosc că m-aș juca cu acel kit. Da, mi-ar plăcea să fac niște cristale. Cât despre urs, sunt convinsă că oferă îmbrățișări pufoase.

 9. Rokolla spune:

  Si fetitta mea s-a atasat tare mult de ursuletul de la Smyk desi asa cum este in cazul multor jucarii minunea a tinut tot vreo saptamana

 10. Denisa spune:

  Ce ursulet simpatic! Copiii se joaca cu orice, in special cand sunt mici sunt foarte curiosi.

 11. Ursulache asta e preferatul lui Darius, in momentul de fata. 😀

 1. 29 martie 2021

  […] această perioadă tumultoasă, copiii sunt puțin dezorinețati și mai mult ca niciodată consider că au nevoie de ajutor. Au nevoie de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *