Bioderma Atoderm Intensive gel-cremă – produsul perfect pentru vară

De curând, Bioderma mi-a trimis un pachețel foarte, foarte fain, care mi-a înseninat ziua. Atunci când firma de curierat mă anunță prin SMS că mi se va livra un colet de la Bioderma, nu mai pot de bucurie. Ei mereu trimit colete frumoase și orice produs de-al lor a fost pe placul meu. Așadar, mor de nerăbdare să ajungă la mine și să mă răsfăț cu încă un produs perfect pentru pielea mea. 😀

De data aceasta, pe lângă Bioderma Atoderm Intensive gel-cremă – care îmi este de mare folos în această perioadă, am primit și un pareo superb, creat de Pauletta. Imprimeul său mă duce cu gândul la plajă, la zile relaxante și este plăcut la atingere. Îl ador! Deși încă nu am ajuns la mare, mă bucur deja de coletul primit. Cu siguran ță ambele produse vor avea loc în bagajul de concediu.

Bioderma Atoderm Intensive gel-cremă

Bioderma Atoderm Intensive gel-cremă – produsul perfect pentru zilele caniculare

Acest produs conține Enoxolona. Așadar, calmează senzațiile de mâncărime și prurit, având efect imediat. Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii pe suprafața pielii și o protejează. De asemenea, conține și Vitamina PP – un agent de hidratare biomimetic, care stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera de protecție.

Bioderma Atoderm Intensive gel-cremă este un produs cu o consistență deosebită de gel și cremă. Este răcoros și cremos în același timp, o plăcere să îl aplic.

În sezonul cald, chiar și eu care nu am probleme cu pielea, uneori o simt uscată. Senzația de mâncărime îmi strică buna-dispoziție și, de multe ori, mă scarpin. Bineînțeles că mă irit și îmi creez alt disconfort. De când am început să aplic Bioderma Atoderm Intensive gel-cremă am scăpat de această problemă, pielea fiindu-mi mereu hidratată și plăcută la atingere. Să vă mai spun și că intră foarte rapid în piele?

Cred că nu mai e o surpriză pentru nimeni faptul că dermatocosmeticele Bioderma sunt preferatele mele. Mă simt foarte bine folosindu-le și mereu observ rezultatele pe care le caut alegând un anumit produs. Îmi place faptul că sunt potrivite pentru toată familia. Și cei mici se întâmplă uneori să aibă pielea uscată sau să se irite, iar Intensive gel-cremă îi ajută și pe ei, calmându-le pielea și asigurându-i hidratarea de care are nevoie. Nu degeaba spun eu că este produsul perfect pentru vară. 🙂

You may also like...

14 Responses

 1. Dana spune:

  Ce minunatii! Sa te bucuri de ele!

 2. Eva Anca spune:

  Sa o folosesti cu drag! Sunt tare bune produsele Bioderma.

 3. Silvia spune:

  Să le folosești cu plăcere!

 4. Simona Banica spune:

  Foarte bune, sa te bucuri de ele!

 5. Carmen spune:

  Celei mici i se usucă pielea iarna mai mult. Dar este bine de știut pentru viitor.

 6. Simona spune:

  Mi se pare un produs fain pentru momentele cand pielea e deshidratata de la temperaturi prea mici/mari. Are o textura placuta.

 7. Eu l-am folosit pe picioare. Tare fain este.

 8. Stoica spune:

  Nu l am folosit dar suna f bn !

 9. Rokolla spune:

  Mi se pare un produs genial. Nu cred c-am intalnit vreun produs nepotrivit la Bioderma

 10. Ana Maria B spune:

  Chiar sunt curioasa sa incerc si acest gel. Mai ales ca eu folosesc gama Atoderm pentru
  dermatita baietelului meu.

 11. cudrag.cristina spune:

  De la Bioderma imi plac toate produsele! Sunt bune, pentru diferitele tipuri de piele.
  Toate prietenele mele care le-au folosit sunt multumite cu produsele lor. 🙂

 12. Georgiana spune:

  E bine de stiut! Chiar am nevoie de un produs de genul acesta Ma bucur ca am descoperit articolul tau

 13. Oprea Carmen spune:

  da, chiar sunt niste produse excelente, am acum gelul lor de baie si imi place teribil!

 1. 16 noiembrie 2020

  […] folosesc exclusiv această apă micelară și sunt foarte încântată de ea. La fel ca celelalte produse Bioderma pe care le-am folosit de-a lungul timpului, a urcat foarte ușor în topul meu cu produse […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *