Două colecții de caiete speciale educative – Editura Paralela 45

Curând începe școala. Situația generată de această pandemie nu ne-a permis să ne bucurăm ca până acum de vacanța de vară. Nici noi, dar nici copiii, nu am putut să ignorăm totul și să intrăm în acea rutină plăcută de vară. Cu toate acestea, un lucru nu s-a schimbat sigur… Copiii au mai uitat ce au lucrat în anul școlar anterior, mai ales că ultima parte a materiei au făcut-o online. Cei de la Editura Paralela 45 ne vin și de data aceasta în ajutor. La ei găsim două colecții de caiete speciale educative, foarte faine și, mai ales, utile.

caiete speciale mate si stiinte

Matematica veselă și STEM – Și tu poți să fii campion! sunt două colecții de cărți educative cu jocuri și exerciții, pe care cei mici le vor adora. Fie că ești părinte sau învățător, eu zic că trebuie să te uiți peste ele și să hotărăști cât de utile sunt. Eu, ca părinte, zic că sunt de mare ajutor.

Matematica veselă – caiete speciale de lucru, potrivite pentru preșcolari sau școlari

caiete speciale, caiete cu activitati matematica

Colecția Matematica veselă este creată de E. M. Katz. Are o experiență de aproape două decenii în crearea jocurilor matematice pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 9 ani. Așadar, în această colecție găsim caiete de lucru și pentru preșcolari și pentru școlarii mici.

Fiecare caiet este creat astfel încât copilul să se familiarizeze cu cifrele și literele. De asemenea, copilul este încurajat să înțeleagă unele concepte matematice – prin jocuri logico-matematice, bineînțeles – și să își dezvolte gândirea matematică. Caietele speciale de lucru sunt colorate, atractive și de calitate. În plus, acum sunt la reducere și au un preț mai mult decât accesibil.

STEM – Și tu poți să fii campion!

caiete speciale scoala

În colecția STEM – Și tu poți să fii campion! găsim trei caiete speciale. Unul pentru științe ale naturii, altul pentru logică și încă unul pentru matematică.

Caietul Și tu poți să fii campion la Științele naturii se găsește în două variante. Una pentru 6+ și cealaltă pentru 7+. Aceste caiete sunt împărțite în trei capitole diferite, iar informațiile prezentate vin în completarea celor primite la școală. Cu ajutorul unor texte, tabele, ilustrații și întrebări grilă, cei mici vor învăța prin joacă o mulțime de informații utile și importante.

Caietul Și tu poți să fii campion la Logică se găsește tot în două variante și tot pentru copii de 6+ și 7+. În aceste caiete găsim o mulțime de probleme logice, pe care copilul va învăța să le rezolve și care îi vor dezvolta gândirea logică.

Caietul Și tu poți să fii campion la Matematică se găsește pe site în aceleași variante ca și cele prezentate mai sus. Fiecare caiet conține o mulțime de activități (250 sau 300, în funcție de varianta aleasă), care vor ajuta copilul să aprofundeze informațiile primite la școală. Fiecare pagină cuprinde diferite exerciții sau probleme care vor stimula copilul, într-un mod distractiv.

Și caietele din colecția STEM – Și tu poți să fii campion! au reducere acum, pe site.


Fie că îți dorești ca cel mic să își aducă aminte unele informații într-un mod plăcut, sau dorești să aibă un caiet cu activități care să îl ajute să asimileze mai bine informațiile de-a lungul anului, aceste două colecții pot fi ceea ce cauți.

You may also like...

16 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce dragute par caietele astea! Le-am vazut expuse in Auchan, dar nu am luat. Poate data viitoare.

  2. Ana Maria B spune:

    Foarte interesante aceste caiete. Și pe mine ma bate gândul sa îl iau băiețelului. Este un grupa mijlocie și parca mi-e teama sa îl las la grădiniță.

  3. Asa învățăm cu mai mult spor. Să vă fie de folos.

  4. Ioana spune:

    Cred ca cel de stiinte ale naturii poate fi cumparar si ptr un copil de aproape 4 ani

  5. Dana spune:

    De foarte mare folos.

  6. Kovacs Eni spune:

    În școală am avut și eu multe caiete de genul de la ei

  7. Un articol util pentru învățăcei și părinții lor. 🙂

  8. cudrag.cristina spune:

    Sunt frumos ilustrate si dragalase, daca sunt si de la paralela45 cu atat mai mult cred ca sunt bine facute. 🙂

  9. Mi se pare o idee foarte bună pentru a aplica cunoștințele celor micj

  10. Sunt tare bune astfel de caiete. Ii ajuta pe cei mici sa lucreze cu mai mult spor avand senzatia ca se joaca!

  11. Paula Caraman spune:

    Am avut si noi cateva caiete achizitionate de la ei, sunt foarte utile.

  1. 29 decembrie 2020

    […] e întotdeauna o idee bună de Nicolas Barreau mi-a fost trimisă de către Editura Paralela 45, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Deși toate cărțile primite în coletul acesta par pe […]

  2. 24 mai 2021

    […] arătat pe rețelele de socializare ce colet bogat am primit de la Editura Paralela 45. Printre altele, am avut și patru cărți cu activități STEM. Cărțile de activități din […]

  3. 24 iulie 2021

    […] ultimul colet de la Editura Paralela 45 am avut și două cărți potrivite pentru copiii de vârsta Maiei. Am tot amânat să vi le […]

  4. 21 iunie 2022

    […] arătat zilele trecute pe rețelele de socializare ce colet generos au primit copiii mei de la Editura Paralela 45. Totuși, fiind atât de frumoase, nu mi s-a părut suficient. Așadar, am hotărât să le împart […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *