Trei cărți scrise de Nicholas Sparks pe care le recomand mereu

Nicholas Sparks este unul dintre autorii dragi mie. Nu cred că e nimeni care să îl întreacă când vine vorba de cărți de dragoste și dramă. Nu cred că mai e o surpriză pentru cineva faptul că finalurile scrise de el nu sunt nicidecum clișeice, rupte din basme. Fiecare poveste scrisă de el este unică, este sensibilă și perfectă în felul ei. Astăzi, m-am gândit să vă prezint trei cărți scrise de Nicholas Sparks pe care le recomand mereu, fără rețineri și cu mult entuziasm.

După cum vă spuneam și mai sus, consider toate cărțile lui minunate și mi-e puțin greu să aleg doar trei cărți. Totuși, gândindu-mă care merită cel mai mult amintite, mi-am dat seama că sunt o norocoasă că încă mai am cărți scrise de el în bibliotecă. Sunt sigură că și acelea îmi vor placea foarte mult și neapărat vreau să îmi fac timp pentru una.

carti scrise de nicholas sparks

Trei cărți scrise de Nicholas Sparks pe care le recomand mereu cu drag

 1. Dragă John. Am ales ca Dragă John să fie prima carte scrisă de Nicholas Sparks pe care să o aduc astăzi în atenția voastră. Mi-a plăcut fooooarte mult. Sper că rețin bine și nu mint când spun că a fost prima carte a autorului pe care eu am citit-o. M-a impresionat mult de tot, am îndrăgit personajele, mai ales pe John, care, din punctul meu de vedere, este un adevărat model. Mai multe detalii despre acest roman găsiți aici.
 2. Refugiul. Două personaje care au avut parte de o viață nu tocmai ușoară. Două povești care se contopesc și devin una singură. Minunat, dar și palpitant! Mai multe detalii puteți citi aici.
 3. Nopți în Rodanthe. Ohhh… Atât de mult romantism, care nu rămâne deloc în umbra dramei care îl înconjoară. Un roman destul de scurt, dar cu mare încărcătură emoțională. Superb! Pentru mai multe detalii, dați click aici.

Hmmmm… să vă dau și de data aceasta un bonus? Chiar nu mă pot abține să nu vă recomand și Accidentul – sfâșietoare, dar totuși reconfortantă.

You may also like...

9 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Nopti in Rodanthe am citit din lista ta. Mai sunt si alte carti ale autorului pe care le-am citit si mai am in biblioteca inca vreo cateva titluri necitite.

 2. Dana spune:

  Trebuie să citesc și eu cărțile sale, prea îl lauzi.

 3. Simona Banica spune:

  Interesant poate voi avea ocazia sa citesc!

 4. Anca spune:

  Nu am citit nimic pana acum de la acest autor, dar o sa caut cea de-a treia propunere a ta .

 5. cudrag.cristina spune:

  Prima o stiu si este faina, pe celelalte doua nu le stiam, multumesc de recomandare!

 6. Ana Maria B spune:

  Draga John, îmi doresc sa o citesc și eu. De restul nu am auzit pana acum, dar sunt bune de pus pe lista. Subiectele par interesante.

 7. Lili spune:

  Interesante carti. O sa le caut sa le citesc si eu! Multumesc pentru recomandare!

 8. Rokolla spune:

  Nu îmi amintesc sa fi citit ceva de la acest autor! Trebuie sa le caut și eu

 9. Si mie imi place mult cum scrie. Are un stil tare fain. Am citit Accidentul si Refugiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *