Cum ne-am pregătit pentru ziua Maiei – petrecere copii

Pe 30 august, Maia a împlinit 9 ani. La fel ca orice copil la vârsta ei, a așteptat cu mare nerăbdare marele eveniment. Își dorea o petrecere alături de copii, și spera să fie vizitată de membrii familiei sau prietenii noștri adulți.

În fiecare an i-am serbat ziua de naștere. Nu ai cum altfel cu Maia. Ziua ei nu poate trece fără mare fast 😀 . Până acum am preferat să îi organizăm petrecerile de ziua ei la o terasă în aer liber, unde este mult spațiu verde și copiii au loc să se joace. Anul acesta, din cauza situației create de pandemie și nu numai, am preferat să îi facem acasă.

Am lăsat-o șă își invite câțiva prieteni și ne-am pregătit și pentru adulții care au dorit să o viziteze și să o felicite.

petrecere copii acasa

Meniu pentru ziua Maiei – petrecere copii

Maia mi-a cerut să îi pregătesc pentru ziua ei mini pizza și mini burgeri, care mi-au ieșit un pic mai mari decât mi-am propus 😀 . Am fost de acord, dar când m-am văzut singură cu cei mici și cu o mulțime de lucruri de făcut, am regretat. Totuși, nu pentru mult timp. M-am organizat și totul a ieșit așa cum trebuia. Burgerii i-am făcut altfel decât de obicei, dar curând vă voi spune cum, într-un alt articol.

Pentru adulți am pregătit cartofi la cuptor, copănele de pui și mici. Primii sosiți au avut parte și de câte un mini burger, de poftă 😀 . Deși inițial m-am gândit să fac pentru toată lumea burgeri, mi-am dat seama că nu aș fi reușit fără să stau toată ziua în bucătărie și fără să îl ignor total pe Albert.

Gustări – petrecere copii

Ca și gustări am pregătit sticks-uri, pe care le-am pus în pahare și le-am lăsat la îndemâna tuturor, pufuleți cu brânză, bucățele de ciocolată și fructe. Fructele au fost cam degeaba, toți copiii le-au ignorat.

Ca și băuturi, am pregătit sticle cu suc, apă plată, apă minerală și bere cu arome fără alcool.

Tortul l-am comandat la o doamnă care este foarte pricepută și care face prăjituri pe gustul nostru. A fost delicos!

Cum s-au distrat copiii

Copiii s-au distrat foarte fain. S-au jucat pe afară, dar și în casă. Au apelat și la Campionii distracției, iar râsetele au fost mereu prezente. Au deschis cadourile împreună, Maia a probat tot ce se putea proba, iar ceilalți copii i-au dat note pentru stil.

Cu alte cuvinte, s-au simțit foarte bine, iar petrecerea pentru copii organizată acasă a fost un real succes.

You may also like...

15 Responses

  1. Silvia spune:

    Foarte frumos!!!!

  2. Eva Anca spune:

    Ce frumos! Anul asta si noi i-am tinut ziua, in 22, cu 4 prietene de-ale ei, iar in 23, cand e oficial ziua ei, cu familia. La multi ani Maiei!

  3. Simona Banica spune:

    Ce frumos, la multi ani frumosi!

  4. Stoica. Viorica spune:

    La multi ani, copii sunt ok numai cu gandul ca e ziua lor si l i se pregateste o petrecere mai ales ca ai fost si f pregatita pentru ei , sigur le a placut tot ce ai pregatit !

  5. Cat de frumos, sa iti trăiască la mulți ani. ❤️❤️❤️

  6. Bianca spune:

    Multa multa fericire. Sa va traiasca !

  7. Oana spune:

    Foarte fine, sa va traiasca, la multi ani cu bucurii!!

  8. La mulți ani cu sănătate, voioșie și bucurii! 🙂 Foarte frumoasă postare!

  9. Mirela Marin spune:

    Vaiii!!! Am văzut câteva poze și mi-am imaginat cât de frumos a fost!
    Să fie sănătoasă, voioasă și fericită! Să trăiască multi ani plici de bucurii și împliniri!
    Iar voi să vă bucurați de ea!

  10. Oprea Carmen spune:

    la multi ani printesei! cred ca a fost o petrecere pe cinste, sa tot fie! si noi ne pregatim in octombrie!

  11. Dana spune:

    Cu siguranță copiii au fost încântați de asemenea bunătăți! La fel și cei mari, a fost perfect! ❤️

  12. Rokolla spune:

    Si eu urmeaza sa-i organizez maine petrecerea fetitei mele. Cred ca si eu voi face burgeri si vedem ce prajituri voi mai avea.
    Din pacate stau la bloc pentru ca mi-ar fi placut sa-i pot scoate putin afara

  13. Rokolla spune:

    Si eu urmeaza sa-i organizez maine petrecerea fetitei mele. Cred ca si eu voi face burgeri si vedem ce prajituri voi mai avea. Te-ai organizat foarte bine. Din pacate stau la bloc pentru ca mi-ar fi placut sa-i pot scoate putin afara

  1. 10 septembrie 2020

    […] Mă bucur mult că am descoperit aceste produse. Deși de mine nu se apropie niciun țânțar, pe Maia o iubesc foarte mult. Mereu o înțeapă o insectă, mereu are câte o bubă urâtă după ce se […]

  2. 31 octombrie 2020

    […] tip de încălțăminte a devenit tot mai purtat în ultimii ani, atât de adulți cât și de copii. Faptul că se pot integra ușor în ținutele casual și oferă un confort deosebit, ne face să […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *