Cauți un dezinfectant de calitate?

Din cauza situației actuale cauzată de virusul Coronavirus, începutul de an școlar este diferit față de până acum. Profesorii și părinții sunt stresați și nemulțumiți de noile reguli, iar copiii puțin dezamăgiți din același motiv. Noi deja am primit lista cu rechizite necesare la clasa a III-a. Deoarece ședințele vor avea loc doar online, nu există niciun motiv să fi amânat lista, iar așa am avut și noi timp să ne pregătim. Pe lângă rechizite, pe listă mai erau trecute măști, săpun și dezinfectant, iar noi, părinții trebuie să ne asigurăm că școlarul le va avea mereu la îndemână.

Deoarece noi alegem tipul de dezinfectant pe care copilul îl va folosi, vă sfătuiesc să vă informați bine înainte să alegeți un brand. Dacă tot trebuie să-l cumpărăm, măcar să fie de calitate, să își facă treaba și să ne țină copiii în siguranță, pe cât posibil.

În ultima vreme am încercat câteva produse Hygienium, iar în articolul de astăzi, vă voi spune ce impresie mi-au lăsat.

Despre Hygienium

Hygienium este unul dintre puținele branduri de dezinfectant avizate de Ministerul Sănătății. Acest brand este prezent pe piață de 7 ani, așadar, nu a apărut deodată cu pandemia, iar acest fapt mă face să am și mai multă încredere în brand.

Hygienium oferă o gamă de produse antibacteriene şi produse dezinfectante, atât pentru igiena mâinilor cât și pentru dezinfectarea și curăţarea obiectelor sau a suprafețelor pe care zilnic le atingem.

Produsele Hygienium conţin substanţe active, iar scopul lor este să distrugă şi să prevină acţiunea oricărui organism dăunător, prin mijloace chimice sau biologice.

Ce produse Hygienium am testat:

 • Săpun lichid dezinfectant
 • Șervețele umede antibacteriene (pachet pentru toată familia și pachet pentru buzunar)
 • Soluție antibacteriană
 • Gel dezinfectant
 • Gel revigorant, unul în varianta oceanic și încă unul floral
 • Trei produse din gama NO bzzz!

Gelurile revigorante au un parfum plăcut și ajută la curățarea pielii. Încap perfect în orice buzunar și iau mereu cu mine unul atunci când ies cu Albert în parc. După ce îl folosim nu este necesar să clătim, iar mânuțele nu rămân lipicioase. Perfect, nu-i așa?

Săpunul lichid antibacterian a fost pus la treabă imediat ce a ajuns coletul. Are efect dezinfectant și îl folosim cu toții, mai ales atunci când ne intoarcem de afară. Contrar așteptărilor, acest săpun lichid antibacterian este blând cu pielea și nu provoacă iritații nici măcar celor mici, care au pielea mai sensibilă. Pielea rămâne hidratată și curată.

Dezinfectant

Șervețelele antibacteriene sunt, de asemenea, extrem de utile și un real ajutor. Deoarece Albert este la vârsta la care se folosește de mânuțe pentru a explora și descoperi lumea, pune mâinile pe tot ce se poate. În plus, mereu când ieșim își ia cu el jucării, pe care le aruncă de pe tobogan sau din bicicletă, ca mai apoi să le ceară înapoi și eventual să le pupe. Aceste șervețele dezinfectează suprafețele și obiectele, așadar, le pot folosi în lipsa unui dezinfectant suprafete. În plus, dezinfectează și mânuțele, la nevoie 😀 .

Gelul dezinfectant Hygienium are minim 70% alcool și are efect antibacterian, omorând 99,9% din bacterii. Nu lasă mâinile lipicioase și înlocuiește cu succes spălatul cu apă și săpun, la nevoie. Este perfect pentru a fi folosit la școală și nu numai.

Soluția antibacteriană este, de asemenea, perfectă pentru momentele în care nu avem posibilitatea să ne spălăm pe mâini. Fie că ieșim în parc, mergem cu treabă prin oraș sau la cumpărături, o putem folosi cu succes.

Produsele din gama NO bzzz!

Spray antitantari

Produsele din această gamă sunt potrivite pentru toată familia. Au un miros plăcut și, din fericire, fac ceea ce promit. Atât loțiunea, cât și spray-ul au efect răcoritor, calmant și țin țânțarii la distanță. Mă bucur mult că am descoperit aceste produse. Deși de mine nu se apropie niciun țânțar, pe Maia o iubesc foarte mult. Mereu o înțeapă o insectă, mereu are câte o bubă urâtă după ce se scarpină.

De aceea, acum când a plecat la bunici, să se mai bucure puțin de vacanță, i le-am pus în bagaj. I-am pus și crema răcoritoare cu mentol, tot de la Hygienium, în caz că uită să aplice protecția. Această cremă calmează pielea și scade inflamația cauzată de înțepătură.

După cum vă puteți da seama, sunt foarte mulțumită de produsele Hygienium și intenționez să țin virușii la distanță cu ajutorul lor. Produsele Hygienium se găsesc pe www.lolliboni.com și în magazinele Gloria Market din Galați.

Voi ce dezinfectant folosiți?

You may also like...

20 Responses

 1. Dana spune:

  Sunteți foarte bine pregătiți cu asemenea produse bune!

 2. anasylvi spune:

  Par bune, intr-adevar. Multumesc pentru impresii!

 3. Eva Anca spune:

  Sunteti pregatiiti, super! Denisa nu va merge la scoala, probabil va face online. Lista de rechizite am primit-o si noi, iar maine vom primi si caietele speciale pentru acest an.

 4. Silvia spune:

  Toate de folos!!!

 5. produsele no buzz mi-ar trebui si mie, eu atrag foarte multi tantari 😀

 6. Carmen spune:

  Avem și noi multe produse de la ei și ne plac. Din gama no bzzz nu avem nimic.

 7. Laura spune:

  Foarte util articolul acesta ca și celelalte, de altfel! Multumesc frumos!

 8. Camelia spune:

  Nu am vazut pana acum aceste produse, dar clar va trebui sa facem provizii, nu se stie ce ne asteapta la scoala.

 9. Oh, da, sigur ca si eu caut un dezinfectant de calitate, incepe scoala si am nevoie la clasa chiar daca ni se spune ca vom avea gratuit asa ceva la intrarea in scoala.

 10. Ioana spune:

  Am folosit și eu gel dezinfectant de la ei și chiar mi-a plăcut. Celor mici e musai să le dăm unul în ghiozdan.

 11. Simona spune:

  Mersi pentru recomandari! O sa incerc si eu acest brand. Si eu folosesc zilnic dezinfectant!

 12. ellafairytale spune:

  Produse necesare în această perioadă, cred ca le-am văzut prin magazine o sa le cumpăr si eu!

 13. Anca spune:

  Si noi folosim dezinfectantul lor, sapunul inca nu l-am incercat.

 14. Mirela Marin spune:

  Un dezinfectant de calitate este cel mai potrivit mai ales în perioada aceasta când le folosim foarte des. Altfel, problemele create nu fac decât să ne încurce si mai mult. Geul dezinfectant Hygienium îl folosim și noi.

 15. Rokolla spune:

  Acum observ ca aceste produse dezinfectante trebuie sa fie introduse in bagajul copilului de la scoala si nu numai

 16. Acesta ramane preferatul meu si a fost alaturi de mine si inainte de pandemie.

 17. Si noi il avem in poseta, ghiozdan si mai tot timpul la indemana acest dezinfectant.

 18. Si noi ne bazam pe Hygienium. Au dezinfectanti de calitate superioara.

 1. 10 august 2022

  […] produsele Hygienium îmi erau deja cunoscute și v-am mai vorbit despre ele pe celălalt blog al meu, cele de la Senzate și Expertto au fost noi pentru mine. Cum mi s-au părut? Vă spun în […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *