Cadouri practice pentru copii

Luna cadourilor este la doar un pas. Toți părinții se gândesc deja la ce cadouri le pot oferi anul acesta copiilor. Așadar, m-am gândit ca astăzi să vin cu câteva sugestii de cadouri practice pentru copii și să vă prezint câteva lucruri care mi-au atras mie atenția pe Decathlon.

Orice copil își dorește jucării, e și firesc. Dar noi, părinții, ne gândim și la partea practică. Doar știm că jucăriile strălucitoare și atrăgătoare ajung tot în mormanul cu jucării abandonate din camera celor mici. Deoarece pe Decathlon există o secțiune de cadouri special creată pentru perioada aceasta, nu a fost tocmai ușor să fac selecția de cadouri pentru copii. Dar, în cele din urmă, m-am limitat la 4 lucrușoare, iar mai jos vi le prezint.

Cadouri practice pentru copii

patine de gheata pentru copii

Aceste patine de gheață sigur ar fi pe placul Maiei. Deja la noi în oraș s-a deschis patinoarul și abia așteaptă să meargă. Cât despre calitatea lor, eu nu îmi fac griji. I-am luat patine cu rotile asemănătoare și s-au comportat excelent în timp.

sanie cu ham bob copii

Această sanie cu ham tip bob este perfectă pentru Albert. Maia are deja săniuță și bineînțeles că el nu poate rămâne mai prejos. Hamurile îl vor menține în siguranță și se va putea juca în voie.

combinezon iarna

Albert are nevoie și de un combinezon pentru iarnă. E important să nu îi fie frig atunci când îl scoatem la săniuș.

Și ținta cu arici mi-a atras atenția. Ne place sau nu, petrecem mult timp în casă în perioada aceasta. Așadar, ar fi util pentru mine, deoarece știu că i-ar ține ocupați o perioadă.

Voi ați pregătit deja cadourile? Pe Decathlon, în secțiunea special dedicată acestei perioade, găsiți și cadouri pentru bărbați și cadouri pentru femei. Găsiți orice doriți la ei, de la geci, papuci, mingi sau trotinete. Cu siguranță veți găsi cadouri potrivite pentru toți cei dragi, așadar, vă doresc spor la cumpărături!

You may also like...

7 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Ce frumos ar fi sa avem zapada! Chiar ar fi perfecte patinele si sania. Foarte bune alegeri!

  2. Silvia spune:

    Idei de cadouri excelente!

  3. Silvia spune:

    Excelente IDEI!

  4. Mara spune:

    Super site-ul, multumesc mult pentru recomandare!

  5. Dana spune:

    O mulțime de produse minunate la Decathlon, numai bune de dăruit.

  6. Si eu am pus ochii pe cate ceva de pe Decathlon, atat pentru copii cat si pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *