Noutățile toamnei de la Melkior

E timpul să vorbim despre farduri. Sunt sigură că este un subiect pe placul multora dintre voi, cititoarele mele fidele. Mai exact, vreau să vorbim despre fardurile de la Melkior, pe care eu recent le-am descoperit.

Toamna aceasta, Melkior a lansat două game de farduri pentru pleoape foarte faine. Am și eu două nuanțe interesante, iar mai jos vă voi vorbi puțin despre ele.

Dacă până acum am mai testat mascara de la Melkior, oje sau rujuri, farduri nu am avut ocazia. Ei, bine, acum m-am convins că tot ce poartă numele Melkior este de calitate. Și nu doar calitatea îi recomandă, ci și ideile inovatoare pe care le au și cu care ne surprind pe noi mai mereu. Adevărul este că tot timpul devin foarte entuziasmată când Melkior are câte o nouă lansare. Încerc să anticipez cu ce vom fi surprinse și sunt sigură că orice va fi mie îmi va plăcea.

ultra metalic 3d fard melkior

Această colecție superbă conține în acest moment 11 nuanțe care mai de care mai atrăgătoare: LOVE POTION, SUGAR BABE, MAGENTA CRUSH, JADE, PISTACHIO, CANARY, COSMIC BLUE, INNOCENT, VANITY, VIRGIN, ANGELIc și SWEETHEART. Fiecare nuanță este intensă, rezistă întreaga zi pe pleoape, este cremoasă și rezistentă la apă. Eu am verdele acesta superb, Jade și îl ador.

Această colecție conține trei nuanțe de fard lichid metalic: Party Girl, Dancing Queen și Misterious Woman. Se poate folosi ca eyeliner sau se poate aplica pe toată pleoapa, după preferință sau în funcție de evenimentul la care veți participa. Eu am nuanța Dancing Queen. Este o nuanță strălucitoare, metalică, superbă. Are o consistență cremoasă, pentru un efect de durată.

Abia aștept să se termine nebunia aceasta în care lumea se află și să pot purta noile farduri metalice pentru ochi de la Melkior și în afara casei. Voi ați încercat vreuna dintre colecții?

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Tare imi plac produsele Melkior, iar fardurile din noile colectii sunt grozave.

 2. Orga Sanda Maria spune:

  Super! Nu am auzit până acum de ele, trebuie încercate.
  Mulțumesc pentru recomandare!

 3. Silvia spune:

  Nu am încerca!

 4. Dana spune:

  Ce culori minunate!

 5. Tare faine sunt fardurile lor! Am si eu cate o nuanta din colectiile astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *