Mascara Waterproof de la Melkior

Deși nu mă machiez eu foarte des, mascara aplic aproape de fiecare dată când ies la plimbare sau în oraș cu treburi. Când aveam parte de o zi la piscină sau dacă era mult prea cald afară, renunțam chiar și la mascara. Acum nu mai sunt nevoită. Mascara Waterproof de la Mekior își face foarte bine treaba și o folosesc continuu, de când am primit-o pentru testare. Știam foarte bine că Mascara de la Melkior este de calitate superioară. Încă de când am testat Mascara Blue m-am convins de acest lucru. Totuși, Mascara Waterproof m-a surprins și mai mult.

mascara waterfroof

Mascara Waterproof a fost lansată în luna Iunie. Încă de atunci o tot folosesc și pot să vă spun că sunt extrem de încântată de ea. Recipientul este unul simplu, dar de efect. Aceasta este negru, numele este imprimat cu albastru, iar fontul ales este tare plăcut, după cum se poate observa în fotografie. Are 12,5 ml. Acest mascara se aplică ușor, datorită periei inovatoare și nu este nevoie să încărcăm genele pentru a avea parte de efectul dorit.

Atuurile noului Mascara Waterproof de la Melkior

 • este rezistent la apă, la umezeală sau transpirație
 • nu curge sau se întinde
 • oferă volum
 • culoarea este un negru intens, oferind, astfel, efectul dorit. Deși am încercat și alte tipuri de rimel, cel de un negru intens mi se pare că mă prinde cel mai bine și caut asta atunci când îmi cumpăr unul.
 • separă genele

Mascara Waterproof de la Melkior se aplică pe toată lungimea genelor, începând de la bază spre vârf. Faptul că este îmbogățită cu ceară și polimeri, îi oferă această rezistență la apă. Rezistență îi opune și demachiantului normal. Pot să spun că mă chinui destul de mult la demachiere. Așadar, intenționez să îmi cumpăr un demachiant special pentru mascara rezistentă la apă.

Voi ați încercat noul Mascara Waterproof de la Melkior?

You may also like...

11 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Imi place tare mult mascara asta.

 2. Raluca Anghel spune:

  Cu siguranta am sa l incerc. Ma simt incompletă fara mascată, folosesc cel mai des alaturi de ruj/gloss

 3. Elvira spune:

  Nu mai folosesc de ceva ani. Am devenit mai grăbită și mă rezum la ruj .

 4. Si la mine e printre esentiale, dupa ruj. E super aceasta mascara, am folosit-o cu brio si la mare.

 5. Dana spune:

  Sună tare bine!

 1. 26 noiembrie 2020

  […] până acum am mai testat mascara de la Melkior, oje sau rujuri, farduri nu am avut ocazia. Ei, bine, acum m-am convins că tot ce […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *