Peste cinci ani – Rebecca Serle

Peste cinci ani de Rebecca Serle este un roman surprinzător. Este sensibil, amuzant și dramatic. Atunci când am văzut coperta și titlul m-am gândit la cu totul altceva, dar Editura Nemira iar m-a surprins.

Peste cinci ani de Rebecca Serle este o dramă reală, îngrozitoare, de care, din păcate, tot mai multă lume are parte.

peste cinci ani,rebecca serle, recenzie

Oricât de organizat ai fi, viața te ia prin surprindere

Dannie este o avocată de succes din New York. Ea este genul de femeie care planifică totul în amănunt. Știe exact de cât timp este nevoie pentru a-și duce la bun sfârșit planurile, știe exact când și cum ar fi firesc să se întâmple lucrurile. Dannie este femeia care preferă liniștea, stabilitatea. Singurul element rebel din viața sa este Bella – prietena ei din copilărie.

Bella este spontană, se îndrăgostește ușor și preferă să facă doar ceea ce îi place. Nu întocmește liste și nu trăiește după un tipar anume.

În seara în care Dannie s-a logodit cu David (exact așa cum știa că trebuie să se întâmple), are un vis ciudat. Sau poate o premoniție. Dannie se vede peste cinci ani, într-un apartament străin, împreună cu alt bărbat, purtând pe deget alt inel. Oricât încearcă să se convingă, știe că nu a fost doar un vis, senzațiile simțite fiind extrem de reale.

Atunci când Bella îi face cunoștință cu noul său iubit – nimeni altul decât bărbatul din apartament – i se confirmă faptul că visul nu a fost tocmai un vis. Totuși, știa că nu dorea ca acea premoniție să se adeverească, Bella fiind cea mai bună prietenă a sa. De aici începe nebunia. Cum ajunge Dannie în acea situație? E posibil să schimbe viitorul? Eu nu vă mai spun niciun cuvânt în plus, rămâne să aflați singuri.

Peste cinci ani de Rebecca Serle – Tu unde te vezi peste cinci ani?

Mi-a plăcut foarte mult Peste cinci ani de Rebecca Serle. Mi-a plăcut relația dintre cele două fete, mi-a plăcut de fiecare personaj în parte. A trecut mult timp de când nu am mai plâns la o carte, dar acum pur și simplu nu m-am putut abține.

Minunat roman! Vi-l recomand cu toată încrederea!Dacă vă tentează, trebuie să știți că acum îl găsiți la reducere pe site-ul editurii. Îl puteți comanda dând click aici sau din librăriile online.

You may also like...

13 Responses

  1. Eva Anca spune:

    Suna bine de tot! Multumesc pentru recomandare!

  2. Silvia spune:

    O recenzie excelentă!!!

  3. Gratiela spune:

    Foarte interesanta povestea. În timp ce lecturam recenzia ta îmi aminteam de diverse cliente cu care am lucrat de-a lungul timpului. Este foarte interesant cât de mult de aseamănă poveștile câteodată… Dar nu ar trebui sa ma surprindă… Caci orice ficțiune este inspirata tot din viata.

  4. Ce idee faina a cartii! Mi-ar placea sa o citesc si eu

  5. anasylvi spune:

    Ai transmis cat de mult ti-a placut, intr-adevar are la baza o idee interesanta, iar daca este si bine transpusa, fara indoiala atrage cititorul. Felicitari!

  6. Dana spune:

    Nu exista dubiu ca vreau sa citesc cartea, m-ai convins pe deplin!

  7. Dobrișan Maria Ancuța spune:

    Felicitări pentru recenzie. Cartea este în wishlist.

  8. cudrag.cristina spune:

    La drept vorbind, daca inainte stiam unde ma vad peste 2-5 ani acum nu mai sunt asa de sigura, au loc multe schimbari.
    Cred ca aceasta este o carte pe gusturile mele actuale, recenzia ta m-a ajutat sa imi dau seama. Multumesc!

  9. Cat de bine suna cartea asta. Neaparat vreau sa o citesc.

  10. Oh, ce carte interesanta! Chiar este un alt fel de subiect!

  11. Ioana Pavel spune:

    Pare genul de carte perfectă pentru a fi citită în acest anotimp, înfășurată cu o pătură pufoasă și cu o cană cu ciocolată caldă în mână!

  12. Subiectul pare tare interesant si recunosc, ma atrage mult si coperta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *