Te-am iubit deja în visul meu – Holly Miller

Voi aveți idee cum e Te-am iubit deja în visul meu de Holly Miller ? M-a trecut prin toate stările posibile. A început ca o comedie romantică simpatică și mi-a dat impresia că așa va fi până la final. Am râs alături de personaje, m-am supărat când a fost cazul și m-am bucurat de magia de care Holly Miller s-a folosit pentru a crea un roman deosebit. Totul părea a fi perfect! Un fel de chick-lit delicios, perfect pentru un weekend relaxant. Un roman care împrăștie bună-dispoziție și speranță, în lumea asta plină de probleme. Și apoi… Bum! Mi-am luat porția de dramă, porția de realitate.

Te-am iubit deja în visul meu ne arată că nu trebuie să ținem cu dinții de cineva doar pentru a ne simți noi bine, că uneori îi poți reda fericirea celui de lângă tine renunțând la el. Viața e crudă și scurtă, dar și frumoasă! Iar noi trebuie să trăim în prezent, să ne bucurăm de ceea ce ne oferă, deoarece nu știm când vom face parte din trecut.

Te-am iubit deja în visul meu – despre dragoste, sacrificiu și… viață

Callie lucrează la o cafenea, încă de când prietena sa cea mai bună a murit. Deși a trecut destul de mult timp de la nefericitul accident, Callie nu poate trece peste. Deși știe că viitorul ei nu este în cafenea, nu își poate face curaj să plece. Atunci când Joel devine client fidel al cafenelei, pe strada lui Callie răsare soarele. Joel este un tip tare simpatic, misterios și bun. Între cei doi atracția este vizibilă, dar Joel încearcă să se țină la distanță. O relație e ultimul lucru care îi lipsește. Sau, cel puțin, el așa crede.

Încă din copilărie, Joel duce o povară grea pe umeri. El visează ce li se întâmplă celor dragi, iar acest lucru îi ocupă tot timpul și îl îndepărtează de viața socială. Deși nu îl deranjează deloc atunci când visează că va avea un nepoțel sau că nepoata lui va fi înotătoare cândva, unele vise îl fac să se comporte ca un ciudat. Atunci când visează că prietenul său va avea un accident, trebuie să intervină, nu-i așa? Dar, bineînțeles că nu îi poate explica acestuia de ce i-a făcut pană și că nu este nebun.

Totuși, sentimentele lui față de Callie nu pot fi ignorate și de când aceasta îi devine vecină totul se amplifică și ia amploare. În scurt timp cei doi formează un cuplu și au parte de momente de invidiat.

Totul până în noaptea în care Joel o visează și bula lor de săpun se sparge. Ce a visat Joel și cum le va schimba acel vis viețile, vă las pe voi să aflați.

Romanul Te-am iubit deja în visul meu a apărut de curând la Editura Nemira și poate fi comandat de aici.

You may also like...

15 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Titlul e tare frumos, iar recenzia ta m-a convins sa imi doresc cartea.

 2. anasylvi spune:

  Pare un roman complex, multumesc pentru impresii!

 3. Dana spune:

  Oooo, pare o poveste tare frumoasă și interesantă, care sigur mi ar plăcea!

 4. Silvia spune:

  O carte ce merită citită!

 5. Simona Banica spune:

  Suna interesant merita citita!

 6. Ce idee frumoasa! Pare o carte chiar draguta

 7. Mihaela Curea spune:

  Imi place tare mult titlul, sigur ascunde o poveste frumoasa.

 8. Denisa Grigoras spune:

  Stiu cartea, am dat adesea de ea pe diverse site-uri cu carti. Insa acum nu prea mai am timp sa citesc, din pacate. Cert e ca recenzia ta plaseaza cartea in urmatoarea mea comanda, direct in top! Multumesc de recomandare!

 9. O carte faina trebuie sa te treacă prin toate stările cum ai zis și tu.

 10. Ce poveste draguta! Clar o sa-mi fie si mie pe plac!

 11. Denisa spune:

  Imi place recenzia ta. Pare o carte frumoasa, am sa o caut si eu.

 12. Rokolla spune:

  O carte buna care merita toata atentia

 13. Dobrișan Maria Ancuța spune:

  Vreau și eu neapărat sa o citesc. Felicitări pentru recenzie.

 1. 5 noiembrie 2020

  […] și dramatic. Atunci când am văzut coperta și titlul m-am gândit la cu totul altceva, dar Editura Nemira iar m-a […]

 2. 6 noiembrie 2020

  […] Te-am iubit deja în visul meu. Romanul acesta te poartă printr-o mulțime de stări. Este dulce, amuzant, dar și dramatic. Impresiile mele despre Te-am iubit deja în visul meu le puteți citi aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *