Aleea cu licurici – Kristin Hannah

Aleea cu licurici de Kristin Hannah mi-a fost recomandată de multe ori de-a lungul anilor. Ba chiar mai mult, Cătălina mi-a și dăruit-o, asigurându-se că nu ratez o super carte. Îi mulțumesc pentru acest lucru! Abia luna trecută am reușit să o citesc, dar mi-a plăcut enorm de mult.

Kristin Hannah este una dintre autoarele mele preferate. Are un stil al ei, care mă face să trăiesc tot ceea ce ea scrie. Fie că vorbește despre prietenie, familie, război sau iubire, simt fiecare emoție pe care o transmite și o trăiesc intens.

În Aleea cu licurici, Kristin Hannah a vorbit despre nedreptate, vicii, orgoliu, familie și prietenie. O carte deosebită, care nu te lasă indiferent. Ți-o recomand cu tot dragul și te atenționez să te pregătești pentru zbucium, tristețe, dar și bucurie.

aleea cu licurici, carti kristin hannah

Aleea cu licurici. Prietenia este cel mai de preț dar, nu-l irosi!

Tully a crescut alături de bunici și mereu cu ochii spre ușă, sperând ca mama ei să se întoarcă după ea. Credea că dacă va fi mai ascultătoare, aceasta nu o va mai părăsi niciodată. Copil fiind, îi era greu să înțeleagă că nu e vina ei, că drogurile i-au furat mama.

În una din dățile în care Tully a fost luată de la bunici de către mama sa, a ajuns să o cunoască pe Kate. Aceasta era o tocilară și locuia pe Aleea cu licurici. Cele două fete s-au împrietenit și și-au promis să rămână nedespărțite.

Au avut o prietenie frumoasă chiar și atunci când Tully a fost nevoită să se întoarcă în casa bunicilor. Au păstrat legătura și când a fost cazul, familia lui Kate a ajutat-o pe Tully să nu se piardă, acceptând-o cu inima deschisă între ei.

Fetele cresc, au un vis comun și sunt hotărâte să și-l îndeplinească. Sau, mai exact, Tully îl are, iar Kate se lasă purtată de val. Fetele trec prin multe împreună, doar oare există prietenie veșnică sau orgoliul distruge totul? Vă invit să aflați singurele.

P.S. nu uitați șervețelele!

You may also like...

6 Responses

 1. Eva Anca spune:

  Am tot auzit de autoare ca e foarte buna, eu inca nu am citit nimic scris de ea.

 2. Dana spune:

  Tare mult mi-a plăcut și mie povestea asta frumoasa și plina de emoții!

 3. Silvia spune:

  O recomandare bună!

 4. Ma bucur ca ti-a placut. Si continuarea sa stii ca este la fel de frumoasa.

 5. anasylvi spune:

  Multumesc pentru recomandare. Am mai multe carti de-ale ei in biblioteca, dar am citit doar una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *