Cadoul perfect pentru pielea ta

Facem ce facem și uităm cât de importantă este pielea pentru starea noastră de sănătate și starea de bine. O ignorăm mai mereu, până ce începem să avem probleme, să arate inestetic, să se pigmenteze sau să se usuce prea tare. Abia atunci ne aducem aminte de ea, de nevoile pe care le are și pe care le-am fi putut îndeplini foarte ușor, introducând în rutina de îngrijire produsele potrivite.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre modul în care îi poți oferi cel mai frumos cadou pielii tale. Sau despre modul în care îi poți oferi același cadou unei persoane apropiate. Căci, așa cum spune și noua campanie Bioderma, suntem #Pentrupiele Împreună.

Bioderma – cadoul perfect pentru pielea ta

Din păcate, tot mai multă lume se confruntă cu pielea uscată, atopică. Fie că vorbim de adulți sau nou născuți, pielea sensibilă este însoțită de neplăceri. Senzația de mâncărime, aspectul nu tocmai plăcut și iritațiile pe care pielea atopică le suferă, pot fi controlate cu produsele potrivite.

Bioderma ne recomandă două produse care asigură hidratarea corespunzătoare a pielii și care o apără de neplăcerile acestea. Săptămâna trecută au ajuns și la mine, iar toată familia se bucură de efectele lor. Deși cu toții avem piele normală, folosim produsele Bioderma Atoderm, mai ales în sezonul rece, când frigul o usucă și o irită. Cu aceste produse din gama Atoderm, mereu rămâne catifelată, hidratată și cu un aspect sănătos.

Atoderm Ulei de duș

E ceva timp de când avem mai mereu acest ulei de duș în baie. Și asta datorită faptului că este foarte bun. Are o textură foarte plăcută, cremoasă. Curăță, hrănește și hidratează bine pielea. În plus, acționează împotriva iritațiilor și lasă pielea catifelată la atingere.

produse bioderma pentru piele atopica

Atoderm Intensive Balsam

Este prima oară când folosesc acest balsam de la Atoderm și sunt plăcut surpinsă. Are o textură ușoară și catifelată. Se aplică o dată sau de două ori pe zi, în funcție de nevoi și poate fi folosit, de asemenea, de toată familia. Chiar și bebelușii se pot bucura de efectele acestui balsam, dacă sunt nascuți la termen.

Atoderm Intensive Balsam are efect calmant. reduce senzația de mâncărime și inflamația. Reduce apariția crizelor atopice, dacă este folosit așa cum trebuie. Protejează pielea împotriva alergenilor și o hidratează corespunzător. Intră ușor în piele, iar senzația pe care o lasă este una plăcută.


Produsele Bioderma s-au dovedit a fi un real ajutor pentru persoanele care se confruntă cu unele probleme ale pielii și un răsfăț pentru toată familia. Sunt recomandate cu încredere de către medicii dermatologi, dar și de către noi, oamenii de rând care au avut ocazia să le folosească.

Despre aceste două produse recomandate în campania #Pentrupiele Împreună, puteți afla mai multe de pe site-ul Bioderma.

You may also like...

11 Responses

 1. Ilinca spune:

  Produsele Bioderma isi merita pretul, pentru ca au un efect vizibil, benefic asupra tenului! Eu le folosesc cu placere.

 2. Oana spune:

  Ador produsele Bioderma in special gama asta Atoderm.

 3. Alexa spune:

  Sunt printre cele mai bune produse de pe piata! Si eu le ador!

 4. Eva Anca spune:

  Mulțumesc pentru recomandări! Crema aceasta Atoderm e preferata mea.

 5. Ioana Manu spune:

  Și eu folosesc aceste două produse de vreo doi ani de zile deja și pot confirma și eu că sunt de mare ajutor, în special persoanelor cu pielea uscată, sensibilă sau atopică. 🙂

 6. Rokolla spune:

  Bioderma vine mereu cu solutii viabile pentru pielea atopica. Si eu am multe produse Bioderma pe care le folosesc si ma impac bine cu ele

 7. Denisa spune:

  Imi plac mult produsele de la Bioderma, folosesc si uleiul de dus si multe alte produse din gamele lor.

 8. Mirela Marin spune:

  Ai mare dreptate: cum uit să folosesc produse de întreţinere şi hidratare a pielii, cum îşi strigă efectiv .
  Produsele Bioderma sunt printre cele preferate de mine pentru calitatea lor. Încă nu le am pe acestea, dar voi lua măsuri imediat în sensul acesta.

 9. Dana spune:

  Cred ca sunt tare bune aceste produse, sigur mi ar plăcea!

 10. Folosesc si eu crema si este buna tare. Perfecta pentru iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *